background img

Articole noi

Tratament pentru colon iritabil

tratament pentru colon iritabil
Tratament pentru colon iritabil

Multe persoane se plange de un colon iritabil aici puteti gasi un tratament pentru colon iritabil. Acest tratament colon iritabil este un tratament naturist si pe cale naturala.

Indicatii colon iritabil: daca suferiti de colon iritabil cumparati-va ulei de catina. Luati o lingurita seara una dimineata timp de o luna faceti pauza si dupa o luna se reia iar tratamenul.
Regium este foarte important, renuntati la alimentele care provoaca acid: ceapa, cartofi, carne, ulei incercati sa mancati foarte multe masline, salate, lactate in special branza ( de preferat dulce) si lapte si renuntati la cola tigari etc.

Puteti incerca alte medicamente pentru colon iritabil gen Liv 52. O sa va faca bine la ficat. Acolo e problema. O sa scapati si de arsuri, capul limpede dimineata, si nu o sa mai respirati greu cand urcati scarile.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE