background img

Articole noi

Florarie Non Stop Cluj

Florarie Non Stop Cluj

Cine suntem noi ? Suntem o florarie cu o experienta de peste 6 ani in piata florilor din Cluj Napoca, iar dupa o analiza a serviciilor deja existente am ajuns la concluzia ca merita sa incercam sa oferim ceva in plus, deoarece piata de livrari de flori la domiciliu din Cluj sufera in comparatie cu alte orase din Romania.

 Ce ne recomanda ? In primul rand iti asiguram siguranta datelor tale, in special a contului si a cardului, Florarie Non Stop Cluj are parteneriate de plata cu 2 dintre cei mai importanti si cei mai siguri procesatori de plata online, respectiv PayPal siSkrill. 

In alta ordine de idei, iti asiguram prospetimea florilor, stocul nostru de produse fiind actualizat zilnic. Iti oferim posibilitatea sa atasezi un mesaj in mod GRATUIT si iti oferim livrare in maxim 4 ore, la domiciliu, dupa confirmarea platii.

Livrarea buchetului de flori este gratuita pana la ora 23 iar dupa aceasta ora platesti doar 29 de lei / comanda cu livrare in Cluj Napoca, Floresti, Baciu ori Apahida. Preturile practicate iti asigura cele mai ieftine flori din Cluj.

Deasemenea, mediul online ne ofera posibilitatea sa iti prezentam toata gama de produse pe care o realizam cu pasiune pentru tine – aranjamente florale pentru nunta, lumanari de nunta, lumanari de botez, buchete de mireasa, buchete de nasa, coroane funerare cluj, jerbe funerare, cosuri cu flori, si enorm de multe alte tipuri de aranjamente.


Pentru a afla ultimele preturi si oferta completa accesati site-ul nostru, www.florarienonstop.ro

Ne puteti contacta si prin email la office@florarienonstop.ro ori florarienonstop.ro@gmail.com

Telefonic va putem asista la numerele 0751.095.743 ori 0743.855.256


Florarie Non Stop Cluj

Cu drag, la orice ora

Acest articol este un articol promovat pentru promovarea unui nou serviciu de livrare de flori in Cluj.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE