background img

Articole noi

Cauzele psoriazisului


Cauzele psoriazisului
Psoriazisul nu este cauzat de orice bacterie. De asemenea psoriazisul nu este cauzat de o ciuperca sau de un virus si nu este o afectiune contagiosa. Studiile arata ca doar corpul dvs decide daca veti suferi de psoriazis sau nu, aceasta afectiune fiind cauzata de o gena care o data activata declanseaza aparitia psoriazisului.
Motive generale de declansare a psoriazisului. Printre acestea se numara stresul, accidentari la nivelul epidermei, infectii, arsusrile solare, fumatul, consumul de alcool, anumite medicamente si uneori chiar si schimbarea vremii. Oricare dintre aceste cauze pot declansa psoriazisul la o persoana care are aceasta gena. Gena raspunzatoare determina pielea sa aiba un comportament anormal. Foarte multe persoane sanatoase pot suferi de aceasta afectiune care poate fi declansata de o mica zgarietura care in timp refuza sa se vindece. Acesta este un simptom al psoriazisului. Astfel pielea se comporta diferit atunci cand este afectata de psoriazis. In continuare vom vedea in ce consta acest comportament anormal.
Comportamentul pielii afectate de psoriazis. In epiderma, stratul din adancime este raspunzator cu producerea de noi celule. Aceste celule noi parcurg un drum de aproximativ o luna pana la stratul superior, pana la suprafata, si inlocuiesc celulele vechi care mor si sunt inlaturate. Astfel putem spune ca pielea se innoieste in fiecare luna. Celulele dermale pe care le avem azi nu sunt deci cele cu care ne-am nascut. Celulele vechi mor si altele se nasc intr-un ritm continuu. In acest fel intregul nostru corp se redefineste. Atunci cand vorbim se psoriazis, viteza cu care celulele noi ajung la suprafata pentru a le inlocui pe cele moarte creste considerabil. Astfel celulele sunt inlaturate o data la 4 5 zile in loc ca acest proces sa aiba loc normal o data pe luna. Aceasta viteza ametitoare este raspunzatoare pentru aparitia acelor pete rosii pe piele, pentru aparitia iritatiilor, senzatiilor de mancarime si a celorlalte simptome ale psoriazisului. Astfel fiecare tratament pentru psoriazis are ca scop diminuarea senzatiilor de mancarime si incetinirea vitezei cu carepielea se regenereaza.
Acestea fiind spuse, trebuie sa aveti in vedere urmatoarele. Acest articol are doar scop informativ. Scopul acestui articol despre psoriazis nu este acela de a inlocui sfaturile medicului, sau de a servi ca unica sursa de informare despre aceasta afectiune. Daca suferiti de psoriazis va sfatuiesc sa mergeti la doctor si sa cereti un consult amanuntit pentru a putea trata aceasta afectiune. De asemenea va sfatuiesc sa urmati orice asa zis sfat din acest articol doar dupa ce veti consulta un medic.

Cauzele psoriazisului, Psoriazis, PSORIAZISUL, Tratament naturist   Psoriazis, tratament naturist psoriazis, Ceai pentru psoriazis, sanatateverde, 

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE