Alifie hemoroizi
·
hemoroizi
·
Hemoroizi - boala hemoroidala
·
hemoroizi externi
·
hemoroizi interni
·
hemoroizii
·
leacuri naturale hemoroizi
·
plante medicinale
·
sanatateverde
·
Tratamente pentru hemoroizi
Exista tratamente nonchirurgicale, naturale pentru hemoroizi
Uneori insa poate fi necesara o anoscopie.
Daca ati suferit sangerari semnificative sau simptome ale unei hemoragii peuternice, atunci doctorul poate cere o analiza completa a sangelui, pentru a se asigura ca nu sunteti anemici.
Ce tratamente pentru hemoroizi sunt disponibile pentru a reduce simptome precum durerea?
Exista numeroase tratamente pentru hemoroizi, dar nu uitati sa va consultati cu medicul mai intai:
Unguente locale sau supozitoare precum Procto-Glyvenolul
Bai de sezut caldute si cu sare, de trei sau patru ori pe zi. Acest tratament este recomandat pentru cei cu hemoroizi procidenti, deoarece sarea ajuta la absorbtia apei din zona dureroasa, reducand astfel presiunea.
Folosirea unor servetele umede moi pentru curatarea corecta a anusului dupa fiecare defecatie.
Compresii reci sau cu gheata puse in jurul regiunii anale. Gheata ajuta la reducerea umflaturilor.
Ceaiuri din diferite plante naturiste pentru bai de sezut. Dintre plantele medicinale eficiente in ameliorarea simptomelor pentru hemoroizi amintim: lumanarica, coada soricelului, musetelul, galbenelele.
Comprese din diferite fierturi de plante pentru uz extern: scoarta de stejar, coada soricelului, coada calului, frunzele de soc, frunza de vita de vie. Preparatele din plante amelioreaza hemoroizii, avand o actiune antiseptica, astringenta, calmanta si cicatrizanta.
Exista tratamente nonchirurgicale, naturale pentru hemoroizi?
Da. Sunt disponibile atat metode nonchirurgicale cat si tratamente naturale disponibile pentru hemoroizi. Doctorul va poate recomanda creme si unguente foarte populare, precum Venapro si Procto-Glyvenol, ambele fiind pe baza de produse botanice si naturale, pentru ameliorarea umflaturii si vindecarea rapida a hemoroizilor; tampoane pe baza de substante naturale; sau produse antiinflamatoare locale cu substante care vindeca, precum hidrocortizon.
Combinate cu bai calde de sezut zilnice, aceste produse pentru hemoroizi pot ameliora semnificativ si eficient simptomele cauzate de hemoroizi.
Medicamente pentru hemoroizi disponibile pe piata
Multe medicamente sunt vandute pentru tratamentul hemoroizilor. Aceste medicamente pentru hemoroizi contin adesea aceleasi substante folosite in tratarea simptomelor anale precum mancarimi sau disconfort.
Exista putine studii care arata ca aceste medicamente fac ceva pentru hemoroizi. Probabil ca doar reduc simptomele cauzate de hemoroizi. Este posibil, totusi, ca eficacitatea lor sa fie legata de tratamentul lor pentru unele afectiuni anale, altele decat hemoroizi, ca de exemplu mancarimi anale sau infectii anale, simptome ce „insotesc” deseori hemoroizii.
Produsele folosite in tratamentul pentru hemoroizi sunt valabile sub forma de unguente, creme, geluri, supozitoare, spume si tampoane. Unguentele, cremele si gelurile – cand sunt folosite in jurul anusului – trebuie aplicate intr-un strat subtire. Cand sunt aplicate pe canalul anal, aceste produse ar trebui introduse cu un deget sau cu o pipeta. Acestea trebuie lubrifiate inainte de folosire. Supozitoarele sau spumele nu prezinta nici un avantaj fata de unguente, creme sau geluri.
Majoritatea produselor pentru hemoroizi contin mai mult de un singur tip de ingredienti activi.
Anestezice locale pentru hemoroizi: anestezicele locale alina temporar durerea, arsurile si mancarimea provocate de hemoroizi, amortind terminatiile nervului. Uzul acestor produse ar trebui limitat la zona perianala si la zona joasa a canalului anal.
Anestezicele locale pentru hemoroizi pot provoca reactii alergice, precum mancarimi sau arsuri; de aceea, daca resimtiti aceste simptome la aplicarea anestezicelor locale, ar trebui sa opriti imediat folosirea lor.
Anestezicele locale pentru hemoroizi includ:
Benzocaina intre 5% si 20%
Benzyl alcool intre 5% si 20%
Dibucaina intre 0,5% si 1%
Lidocaina intre 2% si 5%
Tetracaina intre 0,5% si 5%
Pramoxina intre 1% si 5%
0 comments :
Trimiteți un comentariu