background img

Articole noi

Marirea potentei

Intotdeauna e preferabil ca marirea potentei sa fie efectuata prin mijloace naturale. Exista si posibilitati de partea cealalta a baricadei. Multi barbati se complica cu tratamente bazate pe pastile cu continut chimic, sau chiar merg mai departe si risca interventii chirurgicale. In ambele cazuri, urmarile pot fi extrem de neplacute si pot aparea reactii adverse. Cand ai la indemana o multime de remedii naturale care duc la imbunatatiri considerabile, de ce sa te hazardezi inutil?
Libidoul barbatilor poate fi afectat grav de fumat, alcool sau droguri recreationale. Fumatul restrictioneaza circulatia sangelui catre penis, consumul de alcool, pe termen lung, duce la disfunctii erectile. Un start potrivit in vederea realizarii procesului de marire a potentei ar fi reducerea consumului, preferabil chiar incetarea fumatului si utilizarii drogurilor.

Insuficientele legate de potenta depind in stransa masura de nivelul de testosteron, hormon care controleaza libidoul. Un nivel scazut de testosteron duce de regula la potenta redusa. Neajunsul respectiv poate avea mai multe cauze. Lipsa de vitamina B si de zinc, de exemplu. O ajustare usoara a dietei zilnice, prin adaugare de alimente ca orez brun, branza, carne de curcan, stridii pentru continut bogat in zinc, si oua, avocado, somon sau banane pentru vitamina B, poate conduce la imbunatatiri pentu nivelul de testosteron.

Un alt remediu folosit pentru marirea potentei este includerea de Gingko Biloba in alimentatie. Aceasta planta e folosita in Asia de sute de ani pentre a creste fluxul de sange catre creier. Un efect care deriva de aici e si intensificarea circulatiei sanguine catre penis. Cum fluxul de sange e vital pentru a mentine erectia, concluzia e usor de dedus.

Si totusi, pentru a observa imbunatatiri vizibile si pentru a constata ca marirea potentei e palpabila si poate fi cuantificata, se recomanda tratamente cu suplimente alimentare ca Virility Max sau So Hard. Acestea au continut exclusiv natural, reprezentand un mix de plante care actioneaza ca o sinergie in vederea imbunatatirii vietii sexuale. Nu exista reactii adverse si rezultatele apar rapid. Marirea potentei nu e singurul beneficiu. Veti constata si o intensificare a orgasmelor, plus o stare de bine generala care se simte in intreg organismul. Toate motivele ca sa parasiti conul de umbra care va intuneca viata sexuala si "sa iesiti din nou la soare".

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE