background img

Articole noi

CORNEL AUGUSTIN CIOBANU Taiatul sub limba

CORNEL AUGUSTIN CIOBANU

O lama, doua miscari scurte, dar sigure, iar de sub limba picura incet, gros si inchis la culoare “sangele rau”. Totul dureaza 15-20 de minute. Cand “venele drenoare” se golesc, sangerarea se opreste de la sine.
Taierea sub limba - o operatiune delicata, dar despre care se stie ca vindeca o sumedenie de boli - nu se mai practica, din pacate, aproape nicaieri in Romania. Folosita timp de sute de ani, taierea sub limba e la fel de simpla ca folosirea ventuzelor, “luatul sangelui” la animalele bolnave, taierea in frunte, taierea dupa ureche sau aplicarea lipitorilor pe varice. Pe cat de ciudate la prima vedere, pe atat de eficiente, aceste stravechi tehnici taranesti de vindecare risca sa se piarda pentru totdeauna. Chiar si batranii au uitat aceste metode, o data cu “stingerea” ultimilor vraci populari. Iata insa ca un tanar din Lupeni reinvie “taierea sub limba” si, pana acum, rezultatele sunt uimitoare: mii de bolnavi salvati de suferinte si boli. Deschis, prietenos si sigur pe el, Cornel Augustin Ciobanu imi explica tehnica taierii sub limba cu detasare, in timp ce privesc o caseta video cu cateva cazuri “pe viu”. Imaginile, putin cam dure la prima vedere, sunt imblanzite de reactia pacientilor: taierea sub limba nu doare, nu face rau nimanui. Dimpotriva. “Ah, maica, parca deja mi s-a luat greutatea ce o simteam in stomac” - exclama o batrana, imediat dupa oprirea sangerarii.
Secretul vindecarilor datorate taierii sub limba pare simplu: “Sub limba sunt doua vinisoare care au corespondenta directa cu ficatul, in care se acumuleaza toxinele pe care acesta nu le poate prelucra. Vinisoarele astea sunt ca un canal de deversare. Cand se umplu, toxinele ajung direct in sange. Chiar daca medical nu s-a demonstrat acest lucru, alta nu poate fi explicatia. Practic, prin taierea lor, se elimina toate acumularile de toxine. Se stie ca ficatul este <> organismului. Daca ficatul e bolnav, el imbolnaveste si sangele. Si daca sangele este toxic, intregul organism se poate imbolnavi. Mai intai ficatul, apoi bila, splina, pancreasul si tot asa...”


O meserie transmisa din tata in fiu

Indemanarea taierii sub limba se mosteneste din batrani, in cazul lui Cornel - de la tatal sau. “Tatal meu a taiat sub limba timp de peste 30 de ani. Veneau la noi acasa oameni din toata tara si, ca orice copil, ma strecuram printre picioarele lor si priveam fascinat cum reusea, cu ajutorul unui brici, sa faca adevarate minuni. Nu-ntelegeam atunci ce le face oamenilor, de ce e mai renumit decat doctorii de la oras. Uneori, vedeam aceleasi persoane vindecate de tata venind la noi de mai multe ori pe an, insotite de rude sau prieteni, ca sa se faca bine si ei. Intr-o zi, cand trebuia sa ma duc cu tata la oras, la Resita, a venit la noi acasa o familie din Botosani. Femeia era tare bolnava; avea ciroza, nu se mai putea misca. A adus-o sotul in brate pana in casa. M-am uitat rugator la tata, iar el m-a luat deoparte si mi-a spus: <>. Pentru prima data am fost suparat pe el. Pe faptul ca-l cunoaste atata lume, ca are atatia prieteni, ca este atat de celebru, dar ca are atat de putin timp pentru noi, copiii. A doua zi, m-am intors de la oras cu pantofi noi si hainute <>, dar nu-mi trecuse gandul de a afla secretele tatei. I-am spus: <>. <> <> A ras, m-a luat pe genunchi si mi-a zis grav: <> Primele mele zile de <> au fost groaznice. Cand vedeam sange, imi venea sa lesin. Abia mai tarziu mi-a trecut, iar peste un timp, cand stiam ca sunt pregatit sa tai sub limba, nu gaseam pe nimeni dornic sa-mi fie <>. Aveam 14-15 ani si-mi intrebam prietenii: <>. Ei se uitau la mine ca la un nebun si ma ocoleau. Asa ca prima experienta am facut-o pe propria-mi piele: la oglinda din baie, cu o lama noua in mana. Am observat atunci cu bucurie ca mostenisem si harul, si indemanarea tatei.”
Se stie ca drumul recunoasterii este lung si greu. Pentru Cornel Ciobanu, intamplarea a jucat un rol determinant in afirmarea lui ca terapeut. “Primul meu pacient a fost un domn din Orastie. Il cauta, de fapt, pe tata, care era plecat la rude, in tara. Nici acum nu-mi dau seama de ce s-a lasat pe mana mea - un pusti de 15 ani care, cu o dezinvoltura nebuna, ii spunea <>. Fara sa stea prea mult pe ganduri, a acceptat si am fost tare mandru cand i-a scris tatei ca a scapat de diabet si tensiune arteriala. Apoi, au urmat mii de cazuri... Fara reclama, fara false declaratii. Cine s-a simtit bine a adus si alti bolnavi incat, incet, incet, am ajuns cunoscut in toata tara. De 17 ani practic taierea sub limba, dar nimeni nu s-a plans vreodata ca nu i-a facut bine.”


Un diagnostic infailibil:
sangele

Ca orice tehnica de vindecare, taierea sub limba are secretele ei. E vorba de rapiditate, de alegerea celui mai potrivit unghi de incizie. Cert este ca nu prezinta nici un fel de risc pentru pacient. Totul este sterilizat, iar incizia se face cu lame de unica folosinta, nu cu briciul, ca pe vremuri. “Sub limba exista doua vinisoare. Un om bolnav are aceste vinisoare ingrosate, ramificate chiar. Eu nu am nevoie de analize de laborator sau de ecograf. Vad boala in sangele care picura. Culoarea si vascozitatea sangelui imi dau indicii despre boala si organele afectate. Le spun pacientilor despre ce e vorba si unde sa se caute, daca-i ceva mai grav. Taierea sub limba e buna si pentru orice om sanatos, pentru detoxifierea organismului, subtierea sangelui, eliminarea colesterolului. Eu n-am suferit de nici o boala in viata mea. M-am taiat sub limba de 12 ori pana acum, cand vedeam ca sunt mai obosit.”
Despre bolile care se rezolva prin aceasta tehnica, Cornel Ciobanu vorbeste cu o siguranta dezarmanta: “Vreau sa fiu bine inteles. Taierea sub limba nu rezolva toate bolile pamantului. Pana acum, am vindecat mai mult de zece mii de bolnavi, fiecare avand una sau mai multe probleme de sanatate. Din cate am observat, cele mai bune rezultate le-am obtinut in afectiuni ale ficatului (hepatite, indiferent de virus, ciroze hepatice), infectii ale sangelui, tensiune arteriala, acnee, varice, migrene, balbaieli, psoriazis, dar mai ales diabet. In plus, am constatat o crestere spectaculoasa a imunitatii persoanelor taiate sub limba, dupa circa o luna de la operatie. La inceput, pacientul simte o oarecare slabiciune, dar in cateva zile, progresiv, efectele benefice incep sa fie vizibile: dispar starile de moleseala, omul prinde putere, are pofta de mancare, se duce orice anemie si slabiciune trupeasca. De fapt, organismul singur face toate astea, fara medicamente si fara alte tratamente. Fara toxine, poate sa-si coordoneze optim procesele chimice. Totul e ca bolnavul sa tina tratament timp de o luna de zile, sa evite afumaturile, ouale tari si grasimile animale. Dupa aceea, chiar si cei care au suferit de hepatita pot manca orice”.


Tolba cu felicitari

Cornel Ciobanu a avut multi pacienti: de la tarani saraci si tigani, pana la parlamentari si guvernanti. Chiar daca nu tine o evidenta a pacientilor sai si n-are o cazuistica a vindecarilor, se mandreste cu miile de felicitari pe care le primeste de sarbatori de la cei pe care i-a tratat. Tine minte mai mult cazurile, nu si numele oamenilor, si e mandru de realizarile lui. “Am avut o pacienta din Rosiorii de Vede, bolnava de ciroza in ultima faza. Avea sicriul si crucea in casa, stateau rudele cu lumanarea la capul ei. Au venit baietii cu masina, m-au dus la Rosiori, am taiat-o sub limba, iar peste doua luni femeia era pe picioarele ei.
D-l Octav, din Iasi, a venit la Bucuresti, la control, insotit de medicul sau curant. Suferea de ciroza umeda in stadiu avansat. Doctorii l-au trimis acasa, nu i-au mai dat nici o sansa. Ii extrageau lichidul o data pe saptamana si atat. Din cauza lichidului, avea o burta imensa. Cand l-am vazut, nu mi-a venit sa cred. Nu se putea apleca spre partea dreapta, ii dadeau lacrimile de durere. Nici nu voia sa se dea jos din masina; nu credea ca o simpla taietura sub limba va rezolva ceea ce nu reusisera medicii timp de un an de zile. La insistenta prietenilor lui, pentru care venisem de fapt la Bucuresti, a acceptat sa-i fac incizia. A picurat un sange negru-smoala, timp de jumatate de ora. Dupa ce i s-a oprit sangerarea, si-a apasat singur pe ficat, fara sa mai aiba nici o durere. Nu-i venea sa creada.
D-l Stanciu Marius din Bucuresti suferea de diabet, cu o glicemie de 380 mg‰. Nu facea insulina, dar era sub tratament medicamentos. Dupa circa o luna si jumatate de la taierea sub limba, m-a sunat sa-mi spuna ca cea mai mare valoare a glicemiei nu a depasit 180 mg‰..
Un copil din Buzias, Alin, in varsta de 9 ani, suferea de diabet insulino-dependent. Facea 8 unitati de insulina zilnic. Dupa nici o luna de la taierea sub limba, copilul mai face doar 3 unitati pe zi.
D-l Victor din Bacau avea mari probleme de sanatate. Cand mi-a dat telefon, mi-a spus: <>. Sarmanul isi pierduse si un ochi din cauza diabetului. In circa trei luni a scapat si de diabet, si de tensiune, si de infectia din sange.
Un prieten din Lupeni, Toby, a baut lesie din greseala si si-a ars esofagul. A ajuns la spital, i s-au facut de urgenta spalaturi stomacale. Totusi, nu se mai putea hrani deloc. Mesteca, punea bolul almentar intr-o palnie si-l inghitea, diluat cu multe lichide, impingandu-l pe gat cu o vergea. Era ceva groaznic. In doua saptamani, ajunsese numai piele si os, ca detinutii de la Auschwitz. Singura lui sansa era o complicata interventie chirurgicala, pentru refacerea esofagului. Dar tocmai atunci s-a imbolnavit de hepatita. Medicii care l-au vazut nu-i mai dadeau nici o speranta de viata. Era prea slab ca sa reziste operatiei, iar de regim alimentar nici nu se putea pune problema, in cazul lui. L-am taiat sub limba si a scapat de hepatita. Apoi, si-a revenit incet-incet, a fost operat, i s-a refacut esofagul, a inceput sa manance singur, uimind pe toti medicii. Sa-l vedeti acum: arata foarte bine, e puternic ca un taur, s-a casatorit si are doua fetite. Mi-a spus: <>.
Marian, un tanar din Petrosani, arata groaznic din cauza acneei. Tot corpul ii era plin de cosuri, facuse nenumarate tratamente, dar degeaba. Dupa ce l-am taiat sub limba, a inceput sa se curete: mai intai fata, apoi bratele. Peste sase luni, a venit din nou la mine, sa-i mai fac o incizie. Aproape ca nu-l mai recunosteam. Daca-l vedeti acum, e ca o fata. Are o piele ca de catifea.
Odata, a venit la mine acasa o satra de tigani. Cand i-am vazut la usa, m-am si speriat. Bulibasa mi-a spus ca fiu-sau e peltic si ca, daca pot sa-l fac bine, imi daruieste un cocosel de aur. I-am zis ca nu facusem asta niciodata, dar n-aveam nimic de pierdut. I-am taiat pustiului pielita de sub limba care nu-l lasa sa pronunte corect cuvintele si, dupa numai cateva zile, a venit bulibasa cu cocoselul promis, fericit nevoie mare ca puiul lui poate sa vorbeasca normal.
Am avut numerosi pacienti cu hepatite cu virus C. Faceau deja Interferon, erau in tratament de mult timp. Dupa ce i-am taiat sub limba, cand si-au refacut analizele, virusul disparuse. Nici mie nu mi-a venit sa cred...
Vin la mine fel de fel de oameni, bolnavi care sunt trimisi acasa de medici, ca sa moara. Te impresioneaza speranta din ochii lor, dorinta nebuneasca de-a mai trai. Le spun tuturor ca nu fac minuni. Uneori, sunt surprins sa aflu de la pacienti ca s-au vindecat de cine stie ce boala dupa taierea sub limba. O doamna din Suceava mi-a dat telefon si mi-a spus ca sotul ei nu mai are leucemie. Dar eu n-am spus niciodata ca taierea sub limba rezolva o boala atat de grava. Ma bucur pentru toti cei care isi alina durerile cu ajutorul meu si ma rog pentru fiecare in parte. Chiar daca tehnica e atat de simpla, fara harul lui Dumnezeu nu poti sa faci nimic.”
*
In Lupeni, traieste ultimul taietor sub limba: Cornel Augustin Ciobanu. Daca aveti nevoie de el, il puteti solicita la tel. 054/56.11.26 sau 092/71.54.41. De asemenea, ii puteti scrie la urmatoarea adresa: str. Bucura nr. 3, bl. G6, sc. 2, et. 1, ap. 28, Lupeni, jud. Hunedoara, cod 2696. Operatiunea taierii sub limba costa doar 200.000 lei. Daca sunt mai multi pacienti din aceeasi localitate, se deplaseza el la domiciliul bolnavului.

86 de comentarii : Leave Your Comments

  1. azi 23 mai 2010 am fost la focsani la cabinet si m.am taiat sub limba sunt foarte fericita ca am indraznit sa fac aceasta operatie cu toate ca eram cam sceptica
    eu in fiecare seara aveam niste dureri de cap insuportabile si vreau sa va zic ca in seara asta nu mai am
    ma simt fff bine si ma bucur ca am reusit sa trec peste teama de a ma taia
    nu este choiar asa ingrozitor pe cum suna
    eu ma voi taia de cate ori voi avea ocazia
    MULTUMESC D-NULUI CIOBANU

    RăspundețiȘtergere
  2. hepatita cu virus c negativat buna .sunt petrache si am avut hep cu viruc c .analizele erau exagerat de mari transaminazele erau mult ridicate peste limita normala.am fost un barbat care a mancat si a baut de toate.acum sunt ok.am fost la d nul ciobanu cornel la cabinetul dansului din bucuresti ,daca este important va pot lasa adresa dansului deoarece si eu am suferit si nu mai vreau sa sufere nimeni.adresa dansului este str sf.vineri nr 23 bl 105 b sc 2 et 2 ap 37 interfon 037.la cabinet este doar in unele zile cum ar fi in iulie 23 si 24 iulie,nu vine decat 2 zile pe luna la bucuresti.vreau sa va spun ca lucreaza steril este totul curat este totul de unica folosinta,este un om cu care poti discutA ORICE SUBIECT DE MEDICINA. mult succes si sa va tina d zeu cu sanatate.nr de tel al d lui ciobanu este 0722715441 si 0723156937.bafta si mult noroc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Pop Aalexandru In calitate de administrator al acestui blog, interzic orice atacuri la persoana, daca dvs aveti o problema cu d-nul Cornel va rog sa va adresati autoritatilor competente. Nu permit atacuri si cuvinte grele - isteric, manipulator, violent, etc etc. Daca va fi nevoie voi bloca acceptarea comment-urilor pe termen nelimitat. Va multumesc, reprezentant sanatateverde.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt dr claudia titulescu si chiar vreau sa va confirm aceasta procedura am incercat o si eu pe spatele meu.avand un ff mare colesterol si cu toate tratamentele care le faceam nu scadeadeloc colesterolul.am luat hotararea definitiva a merge la d nul ciobanu.am fost la dansul la bucuresti .totul de o curatenie diciplinara manusi sterile totul de unica folosinta .am facut aceasta taiere sub limba .a curs un sange gros si negru putin mirositor dar vreau sa spun ca a durat cateva minutele.am facut la 4 zile analize de colesterol sa vad daca exista o schimbare in ceea ce facusem.daaaaaaaaa.s a schimbat total analizele in biiinnneeeeeeee.vreau sa spun sunt uimita cum si ce a putut face o simpla interventie sub limba si ce efect benefic a putut avea.daca stiam nu mai luam deloc pastile si veneam mai repede la dansul dar vedeti ce inseamna modesttia si mandria noastra sa nu apelam ca sunt treburi babesti dar uite ca mie mi a pris fff bine.nu mai am picioare umflate si nu mai am gura amara .aveam inainte o amaraciune in gura dimineata .asta era de la fiere.nu ma mai doar capul .doamne ce inseamna teierea sub limba.am aratat analizele si colegilor mei care chiar s au mirat.da asa este .jos palaria in fata d lui ciobanu.sarut mana pt ceea ce faceti d le ciobanu sa fiti sanatos ca ci si eu sunt sanatoasa

    RăspundețiȘtergere
  11. SUNT ASIS MEDIC NICOARA D TRU SI AM INTELES CA D NUL CIOBANU CORNEL VA AVEA PROGRAM DE CABINET LA BUCURESTI IN ZILELE DE 21 SI 22 IANUARIE LA ADRESA CARE O ARE IN PIATA UNIRII B DUL CORNELIU COPOSUL NR 5 BL 103 SCARA 1 ETAJ 5 AP 14 INTERFON *8697.DE LA PIATA UNIRII PE BULEVARD SPRE HALA TRAIAN DUPA INTERSECTIA SEMAFORIZATA PRIMUL BLOC PE STANGA .LUNA ASTA REPET A 3 OARA ACEASTA INTERVENTIE SI AM SI FACUT DEJA ANALIZE DE FICAT ,SUNT FF BUNE RAMANE SA FAC SI LUNA VIITOARE VIREMIA .AM TINUT CONT DE TOATE RESTRICTIILE SI AM TINUT REGIMUL INDICAT DE D NUL CIOBANU. VA DORESC MULTA SANATATE

    RăspundețiȘtergere
  12. sunt d na melinda si multumesc d lui ciobanu pt interesul care il are pt noi pacientii bolnavi.doresc sa multumesc pe aceasta cale si pot sa spun cu mina pe inima ca mie si fam mele numai bine ne a facut si ne a ajutat enorm.doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  13. NUMELE MEU ESTE MARIN NECULAIE SUNT DIN DEVA.AM AVUT UN NENOROCIT DE VIRUS C.DA ASA ESTE AM SCAPAT DE CAEST VIRUS.NICI MIE NU MI VENEA SA CRED ACEST LUCRU.AM FACUT CATEVA SEDINTE DE TRATAMENT LA D NUL CIOBANU SI AM ACESTE ANALIZE DA ESTE NEGATIV.NU CREDEAM DAR ACUM CRED CA ESTE ADEVARAT.RESPECTATI TOTUL CE VA SPUNE D NUL CIOBANU.VREAU SA I MULTUMESC SI EU SI SOTIA MEA PE CARE ERA SA O SI PIERD DIN CAUZA DEPRESIILOR IN CARE AM INTRAT PANA SA L CUNOSC PE D NUL CIOBANU.MULTUMIRI DIN PARTEA FAM MELE .SA VA DEA D ZEU SANATATE.

    RăspundețiȘtergere
  14. DOMNUL CIOBANU VA SOSI LA CLUJ IN ZIUA DE DUMINICA 30 IAN 2011 SI VA AVEA DOAR CATEVA ORE DE PROGRAM LA CABINET.DACA CINEVA DIN CLUJ DORESTE SA IA LEG CU DANSUL SA SUNE LA TEL 0722 715 441.LA REVEDERE

    RăspundețiȘtergere
  15. BUNA ZIUA SUNT MANOLACHE SILVIA .AM FOST CU SOTUL MEU CARE AVEA PSORIAZIS FF AGRAVAT.AM FACUT ACEST TRATAMENT LA CAB LA D NUL CIOBANU,AM AVUT PARTE DE BINE SI DORESC SA VA MULTUMESC PE ACEASTA CALE .SOTUL MEU ESTE CURAT .NU MAI ARE PSORIAZIS,COLEGELE MELE DE SPITAL SUNT UIMITE DE EVOLUTIA BOLII SOTULUI MEU,CARE NE CUNOASTE SITUATIA.SUNTEM MULTUMITI

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca aveti cabinet si la Iasi.Daca aveti cind puteti fi gasit la Iasi.

    RăspundețiȘtergere
  17. LA IASI DOAR DACA SUNT CERERI DA VA FI DOMNUL CIOBANU .DEOCAMDATA CEI DIN ZONA MOLDOVEI VOR VENI LA FOCSANI SI LA BACAU SUNATI LA TEL 0722 715 441 SAU 0723 156 937 .LA REVEDERE

    RăspundețiȘtergere
  18. La Bucuresti cand vine Dl. Ciobanu?
    Trebuiesc facute din timp programarile? Cum se procedeaza pentru a lua legatura cu Dl. Ciobanu ? Ovidiu

    RăspundețiȘtergere
  19. PENTRU DOMNUL OVIDIU:DOMNUL CIOBANU VA FI DE GASIT LA BUCURESTI IN ZILELE DE 25 SI 26 FEBRUARIE 2011 LA ADRESA :B-DUL CORNELIU COPOSU NR 5 BLOC :103 SCARA 1 ETAJ 5 APARTAMENT 14 INTERFON *8697 .LA PIATA UNIRII .DE LA MAGAZIUL UNIRII IN SUS PE BULEVARD SPRE HALA TRAIAN DUPA SEMAFOARE ,DUPA INTERSECTIA SEMAFORIZATA PRIMUL BLOC PE STANGA .JOS ESTE BANCA ROMANEASCA IN APROPIERE DE STATIA DE TRAMVAI CAPATUL LUI 14 UNDE INTORC TRAMVAIELE LA SFANTA VINERI.NUMARUL DE TELEFON DE CONTACT IL VOI LASA ;0722 715 441 SAU 0723 156 937.VINERI DE LA ORA 13 LA ORA 18 IAR SAMBATA DE LA ORA 09 LA ORA 18.SUNATI CU O ZI INAINTE.TOTUL ESTE DE UNICA FOLOSINTA ,SE DESIGILEAZA IN FATA DUMNEAVOASTRA .SA AVETI SI CATE O STICLUTA CU APA LA DUMNEAVOASTRA .LA REVEDERE.

    RăspundețiȘtergere
  20. ADRESA :B-DUL CORNELIU COPOSU NR 5 BLOC :103 SCARA 1 ETAJ 5 APARTAMENT 14 INTERFON *8697 .LA PIATA UNIRII .DE LA MAGAZIUL UNIRII IN SUS PE BULEVARD SPRE HALA TRAIAN DUPA SEMAFOARE ,DUPA INTERSECTIA SEMAFORIZATA PRIMUL BLOC PE STANGA .JOS ESTE BANCA ROMANEASCA IN APROPIERE DE STATIA DE TRAMVAI CAPATUL LUI 14 UNDE INTORC TRAMVAIELE LA SFANTA VINERI.NUMARUL DE TELEFON DE CONTACT IL VOI LASA ;0722 715 441 SAU 0723 156 937.VINERI DE LA ORA 13 LA ORA 18 IAR SAMBATA DE LA ORA 09 LA ORA 18.SUNATI CU O ZI INAINTE.TOTUL ESTE DE UNICA FOLOSINTA ,SE DESIGILEAZA IN FATA DUMNEAVOASTRA .SA AVETI SI CATE O STICLUTA CU APA LA DUMNEAVOASTRA .LA REVEDERE.

    RăspundețiȘtergere
  21. AM AFLAT CA DOMNUL CIOBANU VA SOSI LA BUCURESTI LA CABINET ,IN DATA DE 29 SI 30 APRILIE 2011.LOCATIA O VAD SI EU CA ESTE DEJA SCRISA MAI SUS .STIU CA TREBUIE SUNAT INAINTE CU O ZI LA TEL.0722715441 SI 0723156937.O ZI PLACUTA

    RăspundețiȘtergere
  22. Ficatul - care reprezinta farmacia organismului - isi reia, prin aceasta procedura, functiile corecte si, de aici, incep sa functioneze normal si celelalte organe de filtrare si eliminare: bila, rinichi, pancreas.
    Cele doua vinisoare care sunt crestate au legatura directa cu ficatul si reprezinta un canal de deversare pentru tot ce este rau in sange.
    Cand ele sunt negre (adica pline) toxinele raman in sange. Asa apar tot felul de boli.
    Iritarea permanenta a celulelor de toxine, conduce la o disfunctie a ficatului, organ ce constituie o minune inchisa in el. Functia sa este atat de stabila incat il putem califica drept un organ extraordinar. In plus fata de importanta sa functie de eliminare a produsilor toxici, el ia parte in mai multe moduri la metabolismul organismului. Cand el este bolnav, corpul intreg este afectat. Atunci cand functioneaza normal, totul este cu grija transformat si filtrat de ficat. Toxinele sunt de asemenea descompuse, distruse inofensiv si eliminate. Ficatul are deci constant nevoie de o irigare buna sangvina.

    RăspundețiȘtergere
  23. Revenind la terapia sus mentionata, rezultate foarte bune s-au obtinut in :
    - boli ale ficatului : ciroza, icter, cancer, hepatite, steatoza (se elimina fibrina din ficat)
    - cancere de orice tip
    - tensiune (mica, mare, oscilanta)
    - ateroscleroza
    - reumatism
    - boli ale rinichilor (efecte de exceptie in cazul bolnavilor care fac dializa)
    - tulburari de menopauza
    - acnee
    - psoriazis
    - boli autoimune: colagenoza, lupus
    - diabet
    - pancreatite
    - ulcer varicos, varice, arterita, tromboflebita
    - guta
    - boli de nervi
    - prostata
    - impotenta, frigiditate
    - miopie, retinopatie, cataracta
    - dureri de cap
    Este bine de stiut ca inainte cu doua ore de a face taierea sub limba sa mancati ceva si sa beti un ceai indulcit sau un suc dulce pentru a evita o criza de hipoglicemie. Nu se intampla nimic, insa puteti avea o senzatie de ameteala, o paloare brusca si transpiratie. Deci, nu va duceti ca la analize: nemancati si nebauti.
    Pentru efect maxim si pentru curatarea cat mai completa a ficatului, se impune taierea sub limba de 3 ori in 3 luni, adica o data pe luna sau de 3 ori in maxim 6 luni.
    Taierea sub limba ar trebui insotita de cura de dezintoxicare de o zi cu laxativ si ulei de masline pentru a elimina depunerile din vezica biliara si a elibera ficatul de colesterol.
    Este bine ca inainte de a incepe o dieta naturista sa faceti taierea sub limba si cura de dezintoxicare. Asta inseamna peste 50% vindecare si echivaleaza cu multe zile de post negru.
    Dupa ce v-ati taiat sub limba de 3 ori, este bine sa o mai faceti o data pe an, primavara, pentru intretinere.
    Cura de dezintoxicare de o zi se poate repeta la inceput o data pe luna, apoi o data sau de doua ori pe an.

    RăspundețiȘtergere
  24. Este bine de stiut ca inainte cu doua ore de a face taierea sub limba sa mancati ceva si sa beti un ceai indulcit sau un suc dulce pentru a evita o criza de hipoglicemie. Nu se intampla nimic, insa puteti avea o senzatie de ameteala, o paloare brusca si transpiratie. Deci, nu va duceti ca la analize: nemancati si nebauti.
    Pentru efect maxim si pentru curatarea cat mai completa a ficatului, se impune taierea sub limba de 3 ori in 3 luni, adica o data pe luna sau de 3 ori in maxim 6 luni.
    Taierea sub limba ar trebui insotita de cura de dezintoxicare de o zi cu laxativ si ulei de masline pentru a elimina depunerile din vezica biliara si a elibera ficatul de colesterol.
    Este bine ca inainte de a incepe o dieta naturista sa faceti taierea sub limba si cura de dezintoxicare. Asta inseamna peste 50% vindecare si echivaleaza cu multe zile de post negru.
    Dupa ce v-ati taiat sub limba de 3 ori, este bine sa o mai faceti o data pe an, primavara, pentru intretinere.
    Cura de dezintoxicare de o zi se poate repeta la inceput o data pe luna, apoi o data sau de doua ori pe an.
    Cura de dezintoxicare de o zi o prezentam pe pagina urmatoare.
    Atentie la conditiile igienico-sanitare in care va taiati sub limba!
    Castronul in care deversati sangele trebuie sa fie de unica folosinta (el se arunca,

    RăspundețiȘtergere
  25. Prof. doctor Gheorghe Iana este de parere taiatul sub limba este o metoda babeasca, iar oamenii care apeleaza la ea scapa de toxinele acumulate in organism. "Este o metoda veche, folosita din batrani, care nu face rau. Se taie venele sublinguale si, astfel, se elimina sangele toxic si, totodata, acesta se oxigeneaza�, ne-a declarat dr. Iana, managerul Spitalului Universitar din Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  26. AM AFLAT CA DOMNUL CIOBANU VA SOSI LA BUCURESTI IN LUNA IULIE IN ZILELE DE 28-29-30.ARE PROGRAM DE CABINET .AM SA FAC BINE SA VA LAS ADRESA UNDE IL VETI GASI DAR SUNATI IANINTE CACI ESTE UN DOMN FF OCUPAT .ESTE BINE SA MERGI LA DANSUL CU PROGRAMARE IN PREALABIL.B-DUL CORNELIU COPOSUL NR.5 BLOCUL 103 SCARA 1 ETAJUL 5 APARTAMENT 14 INTERFON *8697.BLOCUL SE AFLA PE BULEVARD CUM URCI SPRE HALA TRAIAN DUPA INTERSECTIA SEMAFORIZATA DE LA SF,VINERI.ACOLO SI INTORC TRAMVAIELE 14.SUB LOCATIE SE AFLA BANCA ROMANESCA.EU SUNT LA A 7 INTERVENTIE,SI DORESC SA VA SPUN CA MA SIMT MININAT MA SIMT F BINE .AM ANALIZELE ADUSE LA LIMITA NORMALA.EU CARE NU VEDEAM CA ACELE ANALIZE SA SCADA ASA DE K.LA REVEDERE,SPER CA AM PUTUT AJUTA SI EU SEMENI DE AI MEI BOLNAVI

    RăspundețiȘtergere
  27. La ce intervale de timp este indicat sa se faca taierea sub limba ?
    Este o problema daca aceasta se face prea des ?
    ovidiu

    RăspundețiȘtergere
  28. buna sant din tulcea si ma numesc maria as dori sa ma ajute cineva daca stie o adresa de email a dl ciobanu cornel sau daca are cabinet si in jud;constanta si cand vine dansul caci nu pot sa merg in alt jud cu mama mea care este bolnava si vreau foarte mult sa o duc la dl ciobanu ptr a o taia sub limba cat mai urgent.va multumesc si astept raspuns sanatate tuturor

    RăspundețiȘtergere
  29. DOMNUL CIOBANU VA SOSI LA CONSTANTA IN LUNA SEPTEMBRIE.PUTETI SA VA FACETI PROGRAMARE LA NR DE TEL 0722715441 SAU 0723156937.LA REVEDERE

    RăspundețiȘtergere
  30. am vorbit cu d nul ciobnau cornel si am inteles ca va veni la bucuresti in zilele de 28 si 29 octombrie.adresa este ;bulevardul corneliu coposul nr 5 bloc 103 scara 1 etaj 5 apart 14 interfon *8697 .ca punct de reper se afla la unirii .in spate la magazinul unirii.unde intoarce tramvaiul 14 de la sf.vineri.sub cabinet la parter se afla banca romaneasca.va urez bafta si am incercat sa ajut si eu semenii mei.eu am fost sunt ok si ma duc la d nul ciobanu doar de 3 ori regulat la interval de 4 luni .pa pa

    RăspundețiȘtergere
  31. as dori sa stiu cand mai vine la Bucuresti Dl.Ciobanu.Multumesc pentru informatii.

    RăspundețiȘtergere
  32. va fi de gasit pe data de 25 si 26 ale lunii noiembrie la adresa de mai sus .trebuie doar sa il sunati pt programare

    RăspundețiȘtergere
  33. Am inteles ca veniti si la Timisoara luna aceasta.Cand anume si cum va putem contacta pentru programare? Si daca ne puteti spune si un pret aproximativ?...

    RăspundețiȘtergere
  34. TRANSPARENTA & PRACTICA IGENICA IN PUBLIC ESTE
    O DOVADA A VLORIFICARII UNEI TRADITII / TRATARE
    PETRAKE LUPU

    RăspundețiȘtergere
  35. la timisoara d nul ciobanu va sosi in data de 29 noiembrie 2011 .pt contact va rog sa il sunati la tel 0722715441 la revedere

    RăspundețiȘtergere
  36. la bucuresti va avea program de cabinet in data de 16 si 17 decembrie 2011.va rog sa sunati inainte cu o zi.o zi buna sa aveti

    RăspundețiȘtergere
  37. cind vine in bucuresti, in luna ianuarie?

    RăspundețiȘtergere
  38. in luna februarie va sosi la bucuresti in data de 24 si 25.este bine de stiut sa il sunati inainte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adresa lui din bucuresti unde ma pot duce la cabinet ste cineva?

      Ștergere
  39. taierea sub limba reprezinta cea mai usoara simpla detoxifiere a organismului.omul ,,se spune,, ca pe gura baga toxine ..pe gura le scoate.deci e simplu

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna ziua!Domnul Doctor stiu ca are un numar de cosmote.Il are cineva? Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  41. in luna martie cind vine in bucuresti si unde?

    RăspundețiȘtergere
  42. IN LUNA APRILIE DOMNUL CIOBANU VA SOSI LA CABINET IN DATA DE 27 SI 28 APRILIE.VINERI SI SAMBATA.ADRESA ESTE BULEVARDUL CORNELIU COPOSUL NR 5 BLOCUL 103 SCARA 1 ETAJUL 5 APARTAMENT 14 INTERFON *5064.CA SI PUNCT DE REPER SE AFLA IN SPATE LA MAGAZINUL UNIRII IAR LA PARTER SE AFLA BANCA ROMANESCA.PESTE DRUM DE LOCATIE SE AFLA CAPATUL TRAMVAIULUI 14 DE LA FOSTA BISERICA SF.VINERI.DOAR CA SA IL SUNATI DIN TIMP PENTRU PROGRAMARE.TEL AM SA LE LAS ACUMA;0722715441 SI MAI ARE 0723156937.MULTA BAFTA.EU SUNT LA A 15 SEDINTA.DOAMNE AJUTA

    RăspundețiȘtergere
  43. in 2005 am descoperit ca am hepatita c .am facut interferon timp de 9 luni si in ultima luna am facut viremia si tot imi mai aparea virusu in luna a 10 am fost la o femeie care taie sub limba si la diferenta de o luna iar am repetat analiza si mia iest nedetectabi virusul.acum in 2012 iar mi sa declansat virusu. as dori tare mult sa pot lua legatura cum dr.ciobanu sa nu mai fac interferon,sunt convinsa ca daca ma tai iar sub limba nu o sa mai necesite interferonu.asa ca va rog mult cum pot lua legatura cu dr.ciobanu?

    RăspundețiȘtergere
  44. Cornel Augustin Ciobanu
    0722715441 , 0723156937

    RăspundețiȘtergere
  45. in luna august domnul ciobanu cornel va sosi la bucuresti pe data de 24 si 25 .adresa este cea de mai sus .la unirii etajul 5 ap 14.bafta

    RăspundețiȘtergere
  46. Dle Ciobanu,
    Prin Bucuresti cand mai ajungeti?

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna ziua,as dori o parere de la domnul doctor despre un caz mai complicat este vorba de o boala a rinichilor foarte avansata sa ajuns chiar la dializa,de 3 ori pe saptamana.va rog sa imi spuneti parerea dumneavoastra ar ajuta taierea sub limba.va multumesc simona Lugoj

    RăspundețiȘtergere
  48. buna ziua sunt ciobanu cornel .da ajuta mult aceasta interventie pt cel ce face dializa.totul este sa aibe hemoglobina in limitele normale si tensiunea k.la revedere

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna ziua, as dori sa stiu daca exista posibilitatea vindecarii(ameliorarii) unui caz de tumora maligna la plamani si polipi pe intestinul gros si cand va gasim la cabinetul din Bucuresti.Multumesc! Carmen-Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  50. la bucuresti am sa fiu in zilele de 14 15 16 decembrie.este bine sa sunati inainte cu o zi .sa mancati bine inainte si sa aveti o sticluta cu apa la dv.o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  51. Of, v-am ratat si de data aceasta... Sper ca data viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  52. Are domnul Ciobanu consultatii la Baia Mare, Satu Mare sau Cluj? Cum putem afla programul dansului? Multumesc, sanatate si sa auzim numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  53. Unde ar trebui sa ma interesez daca domnul Ciobanu nu vine si in Timisoara? Daca stie cineva, va rog sa ma anuntati.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  54. As dori sa stiu cind ajungeti si pe la Brad -jud Hunedoara?

    RăspundețiȘtergere
  55. Si eu sint din Timisoara si as dori sa stiu cind vine / daca vine Dl. Ciobanu in curind in TM. Are un cabinet unde poate fi gasit in TM ? Probabul ca la cabinet este afisat si programul.
    As mai dori sa stiu daca este necesara o programare, precum si onorariul D-lui Ciobanu.
    Este necesar rezultatul analizelor de laborator ? Sau este numai optional ?
    Multam anticipat de raspuns.
    Salutari, ing. Liviu Cojocaru - TM-

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna ziua, 1 - Cind ajunge-ti pe la Resita s-au Caransebes? 2 - As dori sa-mi aduc instrumentar propriu, ajunge un bisturiu ? 3 - Ce mai trebuie adus ?
    V-a multumesc anticipat,
    Danciu Stelian

    RăspundețiȘtergere
  57. pt d nul Danciu .puteti sa aveti bisturiul dv .nu este nici o problema.totul la mine se desigileaza in fata dv.la tm am sa fiu in luna aprilie.pt relatii sunati la 0722715441

    RăspundețiȘtergere
  58. cind puteti veni si in iasi caci suntem mai multi care dorim sa ne taiati sub limba .va multumim ca existati sa va dea domnul sanatate

    RăspundețiȘtergere
  59. buna seara .sunt ciobanu cornel.la iasi sau in zona moldovei voi sosi in luna aprilie.pt detalii sunati la 0722715441 sau 0723156937.cu respect ciobanu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna ziua, dn.ciobanu, se trateaza boala de hipertensiune pulmonara? si as dori sa mai stiu daca profesati si inafara romaniei,si unde anume,va multumesc

      Ștergere
  60. la piatra neamt? sau in apropiere pe cand?

    RăspundețiȘtergere
  61. La Baia Mare,are cabinet D-l Ciobanu,cand vine?

    RăspundețiȘtergere
  62. Sunt Nelu din Baia Mare,se poate vindeca epilepsia ?

    RăspundețiȘtergere
  63. Buna ziua... In Braila sau in apropiere cand ajungeti? Cu stima , George Irimia!

    RăspundețiȘtergere
  64. Buna ziua,sunt ciobanu,am sa anunt pe aceasta cale ca voi ajunge la FOCSANI pe data de 16 mai 2013 la cabinet.iar pe data de 18 si 19 adica sambata si duminica am program de cabinet la Galati.pt detalii sunati ma la nr 0722 715 441 sau 0723 156 937 sau 0762 284 760,cu multa stima ciobanu

    RăspundețiȘtergere
  65. sunt din galati si doresc sa multumesc pe aceasta cale la d nul dr ciobanu cornel. m am taiat sub limba la dansul aveam hipertensiune am scapat de aceasta boala ,aveam colesterol mare nu ami am deloc mare este la limita normala.dr mea spunea ca trebuie sa mi repete analizele.am lasat sa mi refaca acele analize si tot k imi ieseau.pana la urma tot i am spus ca em facut ca m am yaiat sub limba.ca sa imi spuna ca si dr este pacienta dr ciobanu cornel si se taie si ea sub limba de 3 ori pe an la dansul cand vine la galati.daca pot sa va ajut si eu cu ceva doar sa va las nr de tel ale dlui dr ciobanu cornel.0722 716 441 mai are 0723 156 037 si un nr de cosmote 0762 284 760,sper sa ajute cu ceva .sanatate

    RăspundețiȘtergere
  66. Este escrocherie fara margini ceea ce promovati pe acest site. Lasati doar comentariile scrise de catre acest individ fara scrupule, toate sub anonimat, pentru a nu se putea verifica sursa. Sper ca acest comentariu sa nu fie sters si sa poata fi vizualizat de catre toti cei care citesc comment-urile. De asemenea, ii rog pe cititori sa observe modul in care acest individ agramat, isi scrie singur mesaje de felicitare . Toate cu acelasi stil, agramat, cu aceleasi greseli de punctuatie si de asezare in pagina. Am citit mai sus un mesaj ,,sunt doctor...." , urmat de o sumedenie de greseli de scriere si gramatica. Oare acel ,,doctor" are macar 2 clase?? Altfel nu exista nicio explicatie logica referitor la noianul de greseli de scriere. ROG CA ACEST COMMENT SA FIE POSTAT, SA POATA FI VAZUT DE CATRE TOATA LUMEA!!!!!! In caz contrar, va promit solemn ca voi formula plangere penala impotriva administratorului site-ului si de asemenea, impotriva acestui individ!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai ceva impotriva postarilor anonime, de ce ai postat tot sub anonimat? Ce impresie faci cu aceste amenintari?

      Ștergere
    2. Auzi aici stimabile anonim. Deocamdata acest blog este creat de mine, este munca mea, implicarea ta in producerea a peste 7500 depaginieste 0, deciesti o nulitate. Prin urmare, in calitate de administrare a acestui blog, pot saitispun ca ma doaredereclamatiile tale penale, exact acoloundenu rasare soarele niciodata, vrei sa fiu mai clar ?! In cur, ma, in cur ma doare !!!!!

      Ștergere
  67. exact asa cum spune si d na lady,ai ceva cu acest om te duci la el spui ce ai de spus si gata.nu vrei sa mergi la el la cabinet k.nu te duci.simplu.

    RăspundețiȘtergere
  68. BUNA SEARA.SUNT CORNEL CIOBANU SI PE ACEASTA CALE TIN SA ANUNT CA VOI AVEA PROGRAM DE CABINET LA BUCURESTI IN DATA DE 30 SI 31 AUGUST 2013.VOR FI ZILELE DE VINERI SI SAMBATA.TIN SA PRECIZEZ PT ACEL CINEVA CARE ARE CE ARE CU MINE,EU NU SUNT DOCTOR.SUNT ASISTENT MEDICAL GENERALIST .NU MA RECOMAND CA SI DOCTOR.ACEL CINEVA CARE ARE CEVA CU MINE VA ROG SA MA SUNATI SA MI SPUNETI CE AVETI DE SPUS.AM SA VA SI LAS NR DE TEL SA PUTETI SA MA CONTACTATI.0723 156 937 .VA POT LASA INCA UN NR DE TEL CA SA VA POATA AJUTA SA VB CU MINE .0722 725 441.ASTEPT SA MA SUNATI .SI MAI ALES CA DORESC SA VB CU ACEA PERSOANA CARE VAD CA ESTE SUPARATA PE MINE.INCA VO DATA NU SUNT DOCTOR DAR PRACTICA ACEASTA O FAC DE 30 DE ANI DE CAND ERAM MIC COPIL FARA SA AM MACAR BULETINUL FACUT SI PENTRU ASTA NU AVEAM SCOALA DE ASISTENTI MEDICALI GENERALISTI.NU AVEAM NEVOIE.DE ACEEA AM FACUT ACEASTA SCOALA DE CALIFICARE SA POT SA STAU CU UNUL CA DV DE VB CARE AVETI DOAR RAUTATI IN DV .ASTA ESTE PT ACEA PERSOANA CARE CHIAR NU ARE LOC DE MINE SI ESTE INVIDIOS.

    RăspundețiȘtergere
  69. ma numesc ciobanu cornel si pe aceasta cale imi anunt pacientii care sunt din zona craiova .Duminica pe data de 8 sept 2013 am sa fiu de gasit in craiova cu program de cabinet .doritorii sa ma sune la nr de tel 0723156937 si 0722715441.ca si zona voi fi in zona cartierul rovine intre orele 13 si 17,cu multa stima ciobanu

    RăspundețiȘtergere
  70. SUNT CORNEL CIOBANU.PE ACEASTA CALE IMI ANUNT PACIENTII :PE DATA DE 21 NOV 2013 AM SA FIU DE GASIT LA PITESTI,IAR PE 22 SI 23 NOV AM SA FIU DE GASIT LA BUCURESTI CU PROGRAM DE CABINET.DAR LUNA NOV VOI AJUNGE SI LA MURES TIMISOARA CLUJ DEVA BAIA MARE CRAIOVA.AVETI NR DE TEL ALE MELE.CU RESPECT CIOBANU.

    RăspundețiȘtergere
  71. Nunele meu este CIOBANU CORNEL AUGUSTIN .pe aceasta cale doresc sa anunt pacientii mei care doresc sa ma contacteze ,in luna aceasta am sa fiu de gasit la PITESTI,BUCURESTI,CLUJ,SIBIU.Pentru detalii va rog sa ma sunati.

    RăspundețiȘtergere
  72. in bucuresti cind veniti? cu stima victor

    RăspundețiȘtergere
  73. Răspunsuri
    1. daca ati vazut emisiune dlui Lazaus pe Romania TV si interventia doamnei Doctor Monica POP de astazi 1 febr. 2014 ora 16, ati fi inteles ca acest asistent medical e un ESCROC.Are autorizatie sa vanda ceaiuri medicinale si escrocul face operatii!!!! Fugiti de escroci

      Ștergere
  74. SUNT CORNEL CIOBANU.AM VAZUT ACEST COMMENT.OK.AM CERUT SA SE FACA O INVESTIGARE ASUPRA FIRMEI MELE.AM CERUT EU ACEST LUCRU.ACELA CARE A SCRIS ACEST LUCRU VA FI GASIT .DACA DORITI SA VENITI LA MINE LA CABINET ,VA ARAT ABSOLUT TOATE ACTELE DE FIRME.OK.DACA NU AS AVEA FIRMA NU AS FI IN EVIDENTELE ANAF.AM SA IL GASESC PE ACELA CARE A SCRIS DESPREA MINE.STIU CA AM DUSMANI.SINE NU ARE? VA ROG FRUMOS CINE DORESTE SA MA CONTROLEZE VA ROG SA O FACA .MULTUMESC FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere
  75. AM SA VA PUN LA DISPOZITIE TOT CEEA CE DORITI DESPRE MINE IN CIUDA ACESTUI ANONIM CARE SE CREDE CA MA VA DECADEA DIN SOCIETATE.Nume firma Ciobanu Cornel Augustin Persoana Fizica Autorizata


    Judet Hunedoara
    Localitatea Lupeni
    Adresa B-Dul Pacii 9 Lupeni
    Telefon 0722715441
    Fax -
    Cod Unic de Inregistrare 21789072
    Numar Registrul Comertului F20/695/2006
    Status INREGISTRAT din data de 28 noiembrie 2006

    RăspundețiȘtergere
  76. Nu este corect cum ginditi. Daca v-ati fi interesat asupra acestor tehnici stravechi ati fi aflat ca singerarea (eliberarea de singe) a fost evidentiata chiar de parintele medicinii, Galen.
    Eliberarea de singe este baza acupuncturii si se poate face la nivel de gambe, in jurul genunchilor/popliteu, la articulatia cotului, pe stern – pe linia intre mameloane, pe facies,la nivelul articulatiei temporo-mandibulare, pe frunte, dupa ureche.
    Sub limba, exista 2 vinisoare care corespund in acupunctura ficat-rinichi. Exista chiar puncte bine definite. Da, este greu de intepat cu acul ptr singerare in aceste locatii, deoarece tesutul este foarte elastic si de aceea rominii folosesc taierea care inseamna “ciupirea” pe 1-1,5 mm
    Se va scurge singele stagnat, imbibat de toxine. Astfel are loc eliberarea de staza. Iar despre microbi, oamenii sunt plini de microbi. DOar cind au imunitatea scazuta exacerbeaza un anume tip de microb, virus etc.
    Sa te bucuri ca (mai) exista astfel de oameni-terapeut

    RăspundețiȘtergere

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE