background img

Articole noi

Potenta pentru varsta a treia

Odata cu inaintarea in varsta a barbatului, incep sa apara probleme legate de potenta si virilitate. Chiar daca dorinta exista, majoritatea barbatilor nu se pot bucura de potenta in momentul in care se apropie de varsta a treia. La varsta a treia e normal sa nu te mai poti bucura de potenta avuta la 20-30 de ani, deoarece organismul imbatraneste, e slabit si nu mai e capabail sa popeze sange in corpii cavernosi ai penisului, rezultand erectia.

Chiar daca erectia apare la varsta a treia aceeasta este de scurta durata sau avem de-a face cu o potenta scazuta.

Disfunctiile erectile la varsta a treia se impart in doua:

a. Impotenta totala, moment in care penisul refuza sa intre in erectie indiferent de cantitatea stimulilor exercitati. Acest tip de impotenta poate avea doua cauze.
1. Prima cauza este pur psihologica care intervine in momentul in care barbatul are impresia ca nu se mai poate bucura de actul sexual din cauza varstei. Acest tip de impotenta poarta numele de impotenta psihogena si poate fi tratata cu ajutorul unei vizite la psiholog.
2. A doua cauza este strict legata de unele disfunctionalitati ale organismului care e incapabil sa pompeze sange catre penis. In acest caz, in functie de gravitatea disfunctionalitatilor pot fi tratate sau nu.

b. Impotenta partiala in care penisul intra in erectie dar pentru un timp scurt sau are loc o erectie scazuta.Potenta pentru varsta a treia este posibila prin intermediul suplimentelor alimentare naturale din plante menite sa creasca fluxul sangelui in penis.
In cazul impotentei datorate de factori pur psihologici o vizita la psiholog va poate ajuta, insa suplimentata cu diferite medicamente pentru potenta va puteti bucura in continuare de potenta la varsta a treia.

Cazul impotentei partiale se rezolva la fel ca si cel al impotentei psihogene, doar ca nu mai este nevoie de stanjenitoarea vizita la psiholog.

SFAT: aveti grija ce suplimente alimentare alegeti, acestea sa fie 100% naturale, atestate de Ministerul Sanatatii si care sa contina Tribulus terrestris, gingko biloba si/sau panax ginseng.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE