7/01/2012

Potenta pentru varsta a treia

Odata cu inaintarea in varsta a barbatului, incep sa apara probleme legate de potenta si virilitate. Chiar daca dorinta exista, majoritatea barbatilor nu se pot bucura de potenta in momentul in care se apropie de varsta a treia. La varsta a treia e normal sa nu te mai poti bucura de potenta avuta la 20-30 de ani, deoarece organismul imbatraneste, e slabit si nu mai e capabail sa popeze sange in corpii cavernosi ai penisului, rezultand erectia.

Chiar daca erectia apare la varsta a treia aceeasta este de scurta durata sau avem de-a face cu o potenta scazuta.

Disfunctiile erectile la varsta a treia se impart in doua:

a. Impotenta totala, moment in care penisul refuza sa intre in erectie indiferent de cantitatea stimulilor exercitati. Acest tip de impotenta poate avea doua cauze.
1. Prima cauza este pur psihologica care intervine in momentul in care barbatul are impresia ca nu se mai poate bucura de actul sexual din cauza varstei. Acest tip de impotenta poarta numele de impotenta psihogena si poate fi tratata cu ajutorul unei vizite la psiholog.
2. A doua cauza este strict legata de unele disfunctionalitati ale organismului care e incapabil sa pompeze sange catre penis. In acest caz, in functie de gravitatea disfunctionalitatilor pot fi tratate sau nu.

b. Impotenta partiala in care penisul intra in erectie dar pentru un timp scurt sau are loc o erectie scazuta.Potenta pentru varsta a treia este posibila prin intermediul suplimentelor alimentare naturale din plante menite sa creasca fluxul sangelui in penis.
In cazul impotentei datorate de factori pur psihologici o vizita la psiholog va poate ajuta, insa suplimentata cu diferite medicamente pentru potenta va puteti bucura in continuare de potenta la varsta a treia.

Cazul impotentei partiale se rezolva la fel ca si cel al impotentei psihogene, doar ca nu mai este nevoie de stanjenitoarea vizita la psiholog.

SFAT: aveti grija ce suplimente alimentare alegeti, acestea sa fie 100% naturale, atestate de Ministerul Sanatatii si care sa contina Tribulus terrestris, gingko biloba si/sau panax ginseng.

0 comments:

Trimiteţi un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Imparte informatia cu prietenii tai !

Cautari frecvente

sanatate verde plante medicinal terapii naturiste leacuri babesti tratatement pentru dictionar plante medicinale plante medicinale.ro terapii complementare plante medicinale romanesti psoriazis tratament naturist referat plante medicinale tratament naturist plante medicinale poze plante medicinale galbenele remedii pentru hemoroizi tratament pentru matreata alifie pentru hemoroizi remediu pentru cosuri tratament remedii pentru diabet totul despre hemoroizi remedii diabet alifie Avertisment: sanatateverde.blospot.com va ofera informatii despre terapii complementare, naturiste, care vin în ajutorul bolnavului, si care nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale(decat daca este optiunea dvs. strict personala), ci le completeaza. Noi nu suntem responsabili pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita a vreunui tratament. Va multumim tuturor ca folositi sanatateverde.blospot.com !
//SEO SCRIPT POWERED BY www.alltechbuzz.in