background img

Articole noi

protectie clickuri frauda adsense afiliere

Ai un site / blog  ? Ai reclame Adsense? Poate participi si la ceva afilieri ? 

Inseamna ca exista cel putin un cretin in lumea asta care vrea sa iti faca felul.

Un vizitator care la intervale de cateva secunde iti pune pe cont 1-2-3-4-5 clickuri de pe acelasi IP ori IP diferite. Ce faci ? Care este solutia ? Cum sa iti faci rost de protectie pentru clickuri frauduloase ?

Au existat mai multe programe, scripturi, unele mai exista dar sunt foarte scumpe. Unul dintre ele, in speta ClickAider face minuni. Pe langa faptul ca iti inregistreaza fiecare click pe reclamele adsense poate fi usor adaptat pentru orice link, chiar si in interiorul web site-ului. 

ClickAider te ajuta 100 % sa ai dovezi cand inaintezi o plangere catre Google. 

In 99 % dintre cazuri persoana respectiva - cel care iti  ofera foarte multe clickuri - detine si el un cont de Adsense si surpriza lui cea mai mare - va avea contul banat. Cel putin asta sustine echipa de suport din Irlanda a Google (ei se ocupa de piata romaneasca). 

Fiecare logare de pe respectivele IP-uri catre conturi detinatoare de Adsense este logata si monitorizata. Dupa aproximativ 1 luna de analiza contul / conturile respective sunt suspendate iar site-urile pe care apar anunturile adsense nu mai pot fi inscrise in retea. Cel putin asta imi spune Robin, in mailul pe care l-am primit ca si raspuns.

Deci in momentul in care aveti probleme cu ceva vizitatori mai "caposi" trimite-ti un e-mail catre Adsense, explicati situatia, aduceti dovezi (rapoartele deja create prin intermediul ClikAider) si totul se rezolva. 

Nu stiu daca sunt eu un caz singular in genul asta de poveste, poate ca sunt avantajat ca lucrez cu ei din 2007 insa nu cred ca acest lucru conteaza prea mult.
Daca vreti sa castigati bani si luna viitoare din Adsense trimite-ti email-ul catre Google Adsense chiar acum, respectivul / respectiva va avea o surpriza de mari proportii, oricum daca Google nu stie tot in online, cine sa fie altul ?! :)

O zi minunata, plina de bani $$$ ! 



Un comentariu : Leave Your Comments

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE