background img

Articole noi

Tratament anti viral

Tratament anti viral

Miscroorganismele care patrund in tesuturile organismului, unde se multiplica si determina tulburari morfologice sau functionale, sunt considerate microorganisme patogene sau agenti cauzatori ai bolilor infectioase.

Microorganismele patogene pot fi grupate, in ordinea crescanda a complexitatii lor de organizare, in urmatoarele mari grupe: virusuri, chlamidii, microplasme, rickettsii, bacterii, fungi, protozoare, metazoare.

Virusurile, grupa importanta de agenti infectiosi pentru om, animale, plante si chiar pentru bacterii (virusi bacteriofagi), sunt cele mai mici structuri biologice, care contin codificate intr-un volum extrem de mic toate informatiile necesare pentru reproducere. Acestia se deosebesc radical, prin cateva caractere importante, de celelelate microorganisme...

1. Structura virusului
Virusul este format din acid nucleic si proteine. Spre deosebire de celelalte micoorganisme, virusul contine numai un singur tip de acid nucleic: ADN sau ARN. Acidul nucleic este purtatorul si transmitatorul informatiilor genetice si poseda capacitatea infectanta a virusului. Invelisul proteic serveste mai ales pentru ca particula virala sa adere la celula atacata si sa o perforeze pentru a favoriza intrarea in interiorul celulei a acidului nucleic propriu virusului.

2. Replicarea virusului
Pentru inmultirea lui, virusul furnizeaza numai materialul genetic, iar celula gazda mecanismul energetic si de biosinteza. Replicarea virusului se petrece in 5 stadii succesive: atasarea de celula; patrunderea in celula; eliminarea invelisului si eliberarea acidului nucleic; inmultirea propriuzisa prin sinteza, cu ajutorul celulei, de noi proteine si acid nucleic viral; maturarea (asamblarea de noi virusi in celula); eliminarea virusilor nou formati cu dezintegrarea sau numai alterarea celulei gazda.

3. Clasificarea virusurilor
In functie de modul de transmitere, exista urmatoarele categorii de virusi: virusuri respiratorii (virusul gripal); arbovirusuri sau virusuri transmise prin artropode (cele care produc encefalita, febra galbena, febrele hemoragice); enterovirusuri sau virusuri cu transmitere anal-orala (virusul polio-hepatic A); virusuri cu transmitere veneriana (virusul herpetic 2); virusuri cu transmitere prin inoculari si plagi (virusul rabic, virusul hepatitic B).


***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural ANTIVIRAL, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic rezident pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova si totodata medic consultant in terapiile Biorezonante, specializat in remedii pe baza de produse naturiste.

Antiviralul este tratamentul cu efect de combatere a virusurilor ce patrund pe diverse cai in organism. In acest sens recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Virago (1-0-1 la copii dupa varsta de 5 ani si 1-1-1 la adulti, administrat dupa masa; este un bun imunostimulator general cu efect puternic in afectiunile ce apar ca urmare a patrunderii microorganismelor virale in corp).

- Para Protex (1-0-1 la copii dupa 5 ani si 1-1-1 la adulti, administrate in timpul mesei; poseda roluri multiple: antiviral, antibacterian, antifungic crescand astfel imunitatea locala si generala contra microbilor de orice fel).

- C-Plus Flavonoid pentru copii (1-1-0, dupa masa) sau C 1000 pentru adulti (1-1-0 dupa masa) protejeaza corpul impotriva infectiilor si accelereaza vindecarea.

Observatie: Se efectueaza o cura completa (1 flacon din fiecare produs), iar in caz de necesitate se repeta de 2-3 ori pe an. http://www.terapii-naturiste.com/calivita/afectiuni-tratamente/anti-viral.htm

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE