background img

Articole noi

NOBEL F-2006


NOBEL F-2006 este un dispozitiv de compensare cu un design futurist ce furnizează apă ca la frigider. Ideal pentru birouri si unități de gastronomie.

Principiul de bază este filtrarea prin osmoza inversa. Aşa ajungem la apă de  înaltă calitate, în conformitate cu cele mai exigente standarde. Acest aparat poate fi instalat pe elemenet disponibile. Acesta conţine compresoare de răcire, în sistemul său.

Volumul maxim de filtrare este de 120 de litri în 24 de ore.
Apa este filtrata în trei etape:
- pre-filtru - membrana polipropilenă (5 microni) îndepărtează pământ, noroi, coroziuni şi alte substanţe care sunt solubile în apă şi mai mari de 5 microni.

- al doilea pre-filtru - de înaltă calitate, de carbon activ, presat în bloc, înlătură clorul şi compușii săi, pesticidele, erbicidele, trihalometanii (substanțe cancerigene) şi alţi compuşi organici şi anorganici. Pompa Booster asigura o presiune bună în sistem.
- Filtrul principal - cu membrane osmotice semipermeabile (0.0001 microni), sub influenţa presiunii prin osmoză inversă filtrează compuşi de metale grele, virusuri, bacterii şi alte substanţe mai mari decât 0.0001 microni.
Acest aparat are un compresor pentru apa de răcire, în sistemul său. Răcirea poate fi ajustată în mod arbitrar. Opţiunea de răcire poate fi oprită cu un comutator de pe aparat.

Aparatul de filtrare a apei NOBEL F-2006 are trei etape de filtrare şi are echipamente suplimentare:

- primul  pre-filtru - sediment propylen filtru (5 microni)
- al doilea pre-filtru - filtru cu carbon activ
- filtru principal - membrana semipermeable osmotică (0.0001 microni)
Booster pompa
Rezervor de apă purificată - 2.5 litri netto
Display cu becuri de control al
Compresor de răcire

Informatii tehnice
Volumul maxim de filtrare: cca 120 l de apă în 24 de ore
Dimensiuni Device (mm): 330 × 420 × 400 (lăţime / înălţime / lungime)
Putere de alimentare: 220V, 50 Hz

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE