background img

Articole noi

simboluri de bun augur pentru a spori puterea de câştig!

3 simboluri puternice pentru a îmbunătăţi aspectul casei şi pentru a atrage norocul

O metoda excelenta pentru a atrage venituri si noroc este utilizarea de nave comerciale, umplute până la refuz cu marfă, aducând cu ea oportunităţi excelente pentru noi surse de venituri. De exemplu, este o navă aurie, încărcată cu bani, pietre semipretioase, care parca navighează în casa ta.
Pune această navă în apropiere intrarea in casa, pentru a trage idei şi bogăţie , prin chi. Asiguraţi-vă că nava se indreaspta spre interior si nu spre exterior, astfel ca banii sa vina, nu sa plece din casa,
Pasarile sunt, de asemenea, cunoscute a fi purtătoare de veşti bune. De exemplu, porumbelul este cunoscut ca un simbol al păcii, iar coţofana aduce o nouă dragoste. Păsările mici sunt cunoscute ca mesageri ai vestilor bune.
Pune trei astfel de păsări in balcon, să aducă noi oportunităţi în dragoste, precum şi o veste bună. Ca atare, scrie dorinţa de a găsi iubirea pe o bucată de hârtie roşie, presaţi-o şi pune-ol în ciocul coţofanei şi aturnati-o astfel încât să zboare să găsească adevărata iubire. In ciocul alteia poti rula o bancnota noua şi orienteaza-le astfel încât să zboare înspre casa t cu o mulţime de bani si noroc.

Poate cel mai popular simbol de noroc este broasca cu 3 picioare .
Pune 9 din aceste broaşte mici, care poartă o monedă chineza in gura lor, peste totin living. 9 broaşte aduc bani din toate direcţiile cardinale.
Am pus broaste râioase sub canapea, în colţ, sub masuta de cafea şi chiar lângă principala uşa . Pune si dolar in fiecare dintre aceste broaşte râioase, ca o promisiune de bani reali,decat promisiuni goale. Asiguraţi-vă că fiecare broasca se confruntă cu o direcţie diferită a busolei în camera de zi şi una de lângă uşa din faţă sa para ca face un salt in casa.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE