background img

Articole noi

Cerealele contin fier brut

Atentie macar la copii!
cereale atrase de magneti.
Domnii de la multinationale au considerat ca Fierul Organic prezent in Hemoglobina si PILITURA de fier sant acelasi lucru, asa ca l au adaugat la mancare, sa fim mai sanatosi :)

Pofta buna?

Digestie usoara...

apropos, la cine se autofelicita ca nu mananca cereale, si deci este in regula, vedeti ca practic cam tot ce ingerati pe baza de faina contine metale de asemenea.
Daca nu credeti, cititi etichetele.

FAINA FORTIFICATA (FORTIFIED FLOUR)  inseamna acelasi lucru.

Cumparati un magnet puternic , si verificati ce bagati in gura.

Spor la treaba.

http://www.youtube.com/watch?v=-Lj7V-7VrqQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=nkuMSIyq8xo&feature=related

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE