background img

Articole noi

Puterea de creație a inimii este superioara celei a creierului.



Interviu cu Drunvalo Merchizedek


"Ei bine! In interiorul corpului nostru – corpul nostru, așa cum am mai spus, este un instrument, un templu sacru, sfânt – deținem aspecte incredibil de puternice puse laolaltă; putem sa facem orice, când spiritul știe cum sa folosească trupul. Vreau sa spun ca nu este nimic ce nu putem face: putem crea realmente o planeta, o galaxie. Nu spun poate sau ai putea.., probabil.., eu spun TU POȚI! Poți sa faci orice, nu e vorba de ceva comparativ cu ceea ce este posibil. Asta când spiritul este complet aliniat cu corpul, iar partea corpului care este cea mai importanta, fără nici un dubiu, de necontestat, este INIMA. E de departe mai măreața decât creierul, iar eu pot sa dovedesc asta!


Daca din punct de vedere științific studiezi actul concepției, privești lucrurile intr-un anumit fel: exista o sfera care este ovulul, spermatozoidul intră în El şi sunt 10-11-12-15 spermatozoizi care intră – nu este ceea ce e scris in cărți, dar este în știința – şi ovulul, printr-un proces, începe sa se dividă. Știm asta. La 512 celule se formează un câmp in jur, ca un halou, ce se transformă în ceva care, literalmente, începe să crească şi devine inima umană. Deci, ceea ce devine, este inima umana. Acesta este un stadiu în evoluția umană: atunci când ești în interiorul pântecelui mamei, când ești o inima – nimic altceva! Nu ai creier, nu ai brațe, nu ai picioare, nu ai ochi, nu ai nimic – ești doar o inima care începe sa bata. Ceva mai târziu, abia după ce inima începe să bata, putem vedea ca începutul, prima parte, prima zona a corpului uman este inima. Cu siguranța! Si ceea ce se întâmpla in continuare, este ca trupul iese în afară, din inima. Si iese încetișor afara, apar brațele, iar inima rămâne in cavitatea toracica, în piept. Când începi să vorbești despre alte conexiuni din interiorul corpului – precum aceia dintre voi care studiază kundalini-yoga sau krya-yoga – ţi se spune că trebuie să pui vârful limbii pe cerul gurii într-un anume fel – din păcate, foarte mulți dintre acești oameni nu știu de ce sau ce se întâmpla cu adevărat.


Motivul pentru care limba este atât de importantă, este pentru că în interiorul inimii se află un spațiu foarte mic, care se numește LOCUL SACRU DIN INIMĂ, – despre care putem citi în Upanishade, scrieri de acum 5.000 de ani –, LOCUL UNDE ARE LOC CREAȚIA. Orice a fost vreodată creat, la orice nivel al existentei, a venit de acolo – din acel loc mic din interiorul inimii.

Când inima a creat creierul, a creat şi o cărare, o cale care duce la creier, dar spiritul obișnuia să se afle în acel spațiu mic din interiorul inimii. Când am căzut, acum 13.000 de ani, am parazit inima şi ne-am dus (prin acea cale) în creier. Așa a fost dezvoltat ego-ul şi ne-am uitat toată înțelepciunea, toată cunoașterea. Funcționam la un nivel foarte simplu, folosindu-ne doar puterea creierului care nu reprezintă nimic. Puterea inimii este infinit mai marcantă decât cea a creierului, atât decât înțelepciunea, cât şi decât cunoașterea.

Ei bine, modul în care noi trăiam în interiorul inimii şi cel în care făceam lucrurile, era să trăim din inimă, cu inima şi să controlăm creierul, ca şi cum am fi avut o telecomandă – şi făceam acest lucru prin vârful limbii.


Iată de ce este important vârful limbii – în interiorul corpului, în relație cu inima. Când, la început, suntem o inima şi corpul iese din ea, care e primul lucru care iese? Primul lucru care iese din interiorul inimii este vârful limbii şi, în mod evident şi adevărat, poți să vezi în acest fel legătura dintre vârful limbii şi locul sacru din inimă. Şi nu numai asta: limba – când iese afară şi ajunge până unde e ea în final, când ajunge până sus unde se află acum în corp – formează ca un sac care conține inima şi vine până sus la nivelul pieptului, se termina cu limba. DE ASTA ESTE FOARTE IMPORTANT VÂRFUL LIMBII, PENTRU CA LIMBA ESTE FIZIC CONECTATA CU INIMA.

În cerul gurii se află un anume punct care este conectat direct cu talamusul, cu glanda talamus; este acea parte importantă care stabilește legătura dintre inimă şi creier, așa cum era înainte. Talamusul este ceea ce "aprinde" undele alfa şi creierul. Atunci când îți miști limba pe cerul gurii, nu pot sa explic prea bine acum, dar este realmente o legătura sexuala intre inima si creier – o relație sexuala este stabilita intre acestea doua şi începe în talamus, iar cele 4 parți ale creierului intră în alfa, la niveluri foarte înalte. Când aceste 4 parți ajung la o anumită putere, într-un anumit fel – ceea ce poate lua o după-amiază, sau 30-40 de ani – când asta se întâmpla, apare o lumina verde în interiorul capului. Poate fi verde-gălbui sau verde-albăstrui, dar o lumina verde apare.


În acel moment, instrucțiunile din timpurile străvechi sunt sa mergi in glanda pineala, in chakra pineala care se afla in centrul capului – exact in mijlocul tubului de respirație – unde va apare o bila ca un ochi. Glanda pineala însăși este realmente un ochi; poți merge in scrierile științifice si sa citești despre asta – Jacob Liberman este cel care știe cele mai multe despre acest subiect si care a scris o carte “Lumina, medicamentul viitorului”, unde descrie toate astea. Acel ochi – glanda pineala – este o sfera halou care ar trebui sa fie de mărimea unui ochi normal, dar pentru ca nu l-am folosit – a intrat intr-o entropie – s-a micșorat, dar este un halou, are receptori de culoare in interior, are o lentila pentru a vedea, însa lentila este îndreptata (privește) in sus, pentru ca pe acolo noi primim prana vieții, de deasupra. In acel moment – când vezi lumina verde – trebuie prin intenție sa miști acel ochi, de la direcția in sus spre direcția in fata, prin mijlocul frunții, prin punctul celui de-al treilea ochi.

Acest loc nu este jos spre sprâncene, ci daca masori distanta dintre vârful nasului si vârful bărbiei, iar apoi aceeași distanta o muți in partea de sus (de la vârful nasului spre frunte) acolo se afla ieșirea celui de-al treilea ochi. Nu este jos intre sprâncene, este cumva in mijlocul frunții, iar cei trei ochi aproape ca formează un triunghi. Iar când faci mișcarea dinspre sus spre fata, te uiți spre chakra pituitara care sta in fata acelui punct si apoi, ceea ce se întâmpla este ca lumina verde se transforma intr-o spirala si, in cele mai multe cazuri, spirala se termina in acel punct si îl fixează/închide – fixează acea chakra pituitara. Poți realmente sa vezi cum se întâmpla chestia asta. Îți explodează mintea când vezi ca se întâmpla asta. Câteodată pot fi cercuri concentrice, din ce in ce mai mici si mai sunt alte variante in cazuri foarte rare, dar 99% din cazuri se întâmpla printr-o spirala si simți toate astea.


Apoi mai este o alta chakra, una chiar in spațiul din fata frunții, a unei alte glande din cap. Apoi se leagă toate acestea 3 împreuna si când faci asta, 8 fascicule (bare) de lumina ies afara din cap, se leagă intre ele si formează o sfera de lumina in jurul capului si strălucești in întuneric – știința a fotografiat aceasta stare si va pot pune in legătura cu oameni care sa demonstreze asta – astfel ai un halou in jurul capului, așa cum avea Iisus – si acum ai cel de-al treilea ochi deschis. In acest fel, in acest moment, te afli la mijloc intre conștiința umana si următorul nivel de conștiința. In acel moment, ai doua moduri de a merge mai departe, de obicei se alege unul dintre ele – si anume, sa folosești creierul pentru a vedea intr-acolo. Când faci asta, capeți capacitați extrasenzoriale – știi lucruri, vezi lucruri, poți face diverse lucruri, sa miști obiecte prin camera, sa bagi mana prin pereți – poți face tot felul de astfel de lucruri si poți crea orice, dar nu recomandam sa se facă așa ceva, pentru ca creierul nu are înțelepciune, este un instrument polarizat – jumătate masculin, jumătate feminin – si tot ceea ce creezi de acolo, va fi polarizat. Vei obține ce ti-ai dorit – dar, in același timp, vei obține si exact ceea ce nu îți dorești si de aceeași intensitate.

DAR ESTE SI UN ALT MOD DE A CREA, SI ANUME DIN INIMA – CEEA CE ESTE CU TOTUL DIFERIT, PENTRU CA AI OCHIUL INIMII (CEL DE-AL TREILEA OCHI), PRIN CARE POȚI VEDEA. In acest fel, pe lângă cele 6 simțuri umane de baza, realmente apare si un alt simt, dintre posibilitățile pe care le avem. Uitându-te prin cel de-al treilea ochi ești capabil sa vezi lumea exterioara, intr-un fel care este străvechi si te poți uita la orice, poți sa știi lucruri pe care nu le-ai gândit vreodată. Este acel punct – PUNCTUL DE DESCHIDERE – prin care putem vedea îngeri, ființele plasmatice, putem sa intram in fluxul reamintirii a ceea ce suntem cu adevărat. Atunci când vedem in acest fel – in spațiul sacru al inimii este înregistrat totul, acolo este cronica acasha a întregului univers – avem propria noastră cronica acahsa de unde am venit înainte de a fi aici, iar când suntem in acea stare, ne putem aminti despre orice, oricând – orice vrem sa știm, doar ne punem atenția si apoi intenția spre ceea ce vrem sa știm si toate amintirile revin.


[b]Aceasta este cea mai importanta informație pentru existenta ființelor umane, in acest moment. Oricine si le poate aduce aminte, dar ia timp ca sa stabilești toate astea. Ceea ce vreau eu intr-adevăr sa menționez, este ca e posibil ca oamenii sa nu găsească acea reamintire, suficient de repede. In aceste schimbări prin care urmează sa trecem – si aici mayașii sunt corecți – când vorbim despre schimbarea polilor, despre schimbări majore ale Pământului, la niveluri care sunt EXTRAORDINARE… guvernele noastre sunt nefolositoare, religiile sunt nefolositoare, totul este nefolositor. Singurul lucru pe care îl aveți, este corpul vostru! Si pe voi înșivă, si pe familiile voastre si pe oamenii pe care ii iubiți.[/b]
Oriunde te-ai afla, ești intr-un un loc bun pentru ca sa poți practica cel mai simplu lucru dintre toate: mișcarea înspre inima si, cu adevărat, sa travesti din inima. Daca începi sa travesti din inima, o vibrație începe sa apăra, sa se întâmple in interiorul spiritului tău si al conștiinței tale. Aceasta vibrație este recognoscibila de către Pământ, de Soare [...]. Însa cine ne interesează sa o recunoască? Pe noi toți ne interesează foarte mult ca aceasta vibrație sa fie recunoscuta de către Pământ. 
Ceilalți oameni, care nu pot găsi modalitatea prin care să treacă peste asta, nu vor fi răniți, dar vor muri – moartea nu este un lucru rău, este doar o tranziție. Ei vor trece prin moarte si vor merge la un alt nivel al existentei, cel mai probabil de unde au venit – asta este ce spun nativii americani si triburile Hopi, asta este ceea ce cred ei: cum ca va fi un număr masiv de morți, in acea perioada, va fi incredibil, daca te vei uita, va arata oribil, dar trebuie sa îţi aduci aminte ca este doar o tranziție şi că totul este O.K. şi cu adevărat să crezi în tine însuţi şi să crezi în conexiunea cu Conştiinţa Universală, să crezi in viața de pretutindeni. Daca vei conştientiza asta, nu numai ca te vei ajuta pe tine, dar îți vei putea ajuta familia, pe cei pe care ii iubești şi vei fi unul dintre primii oameni ai noii omeniri, unul dintre primii oameni care vor face aceasta tranziție.


Practicând ființarea din inima înseamnă ca trebuie sa renunți la ego, sa nu fii atașat de lucruri fizice, de mașinile tale, de banii tai, de nimic, doar trebuie sa fii acolo pentru viața. Si, sa știi ca, indiferent ce se întâmpla, viața va fi in regula când va trece printre toate astea. Mai exista un mod de a simplifica lucrurile – eu încă încerc sa găsesc o modalitate de a prezenta aceasta idee, sa înțeleg o modalitate prin care sa prezint asta – intr-un mod foarte simplu: as spune... "este ceea ce este"!"

Sursa: esoterism.ro

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE