background img

Articole noi

Simboluri Reiki - Cho Ku Rei

Reiki foloseste simboluri pentru a reprezenta anumite energii, chakre, mantre şi puterea. Simbolurile Reiki sunt, de obicei, arătate unui student de către un profesor sau maestru Reiki, împreună cu conceptele necesare pentru utilizarea lor. Folosind aceste simboluri, la momentul potrivit, se pot aduce beneficii importante practicantului şi altor persoane din jurul lor.

Fiecare simbol are sensul său propriu, care necesită un anumit set de calificări şi abilităţi, pentru a fi utilizate eficient.
Siymbolul puterii - Cho Ku Rei
l CHO-KU-REI reversat:

Simbolul puterii Reiki este unul din simbolurile-cheie ale artei Reiki. Scopul său principal este de a creşte puterea persoanei. Simbolul poate atrage energia din jurul vostru şi, ulterior, vă permite să vă concentrați aceeasi energie unde doriţi.
Cuvântul japonez Cho Ku Rei poate însemna mai multe lucruri: Cho - complet Ku - vas ceremonial Rei - mister, Duh Sfânt sau ForțaUniversalăEste ca un întrerupător.Linia orizontală reprezintă sursa Reiki. Linia verticală simbolizează fluxul de energie, iar spirala care atinge linia de mijloc de şapte ori reprezintă cele şapte chakre
 Unii oameni folosesc sensul acelor de ceasornic pentru un singur scop şi invers acelor de ceasornic pentru altul. În mod tradiţional, este tras invers acelor de ceasornic si care este cum am folosi întotdeauna. Trasez de multe ori acest simbol cu putere dominantă cu mâna în faţa mea inainte de a incepe vindecarea. Unii il fac cu . din interiorul gurii.
O altă modalitate este să-l vizualizeze.
Când începe un tratament Reiki, este o idee bună pentru a pune mâna non-dominantă pe client (de exemplu, umărul lor), în timp ce trage simbolurile peste chakra coroanei lor (partea de sus a capului lor). Acest lucru va crea o legatura puternica intre tine si o persoana.
Acest simbol Reiki poate fi folosit pentru protecţie. Acesta poate stimula, de asemenea, capacitatea de a trece de la un canal de energie la altul. altei persoane se deseneaza CHO-KU-REI pe proiectia fiecarei chakre a pacientului, se activeaza palmele desenand simbolul in palme (exemplul anterior) deschizandu-se astfel canalele prin care vom transmite energie.
La finalizarea tratamentului, aplicand simbolul puterii pe chakra 4 (in spatele inimii) si pe chakra 1 (acolo unde se termina coloana vertebrala), sigilam energia inauntrul corpului.
Cei mai multi practicanti il folosesc la inceputul sesiunilor, prin desenarea lui in palmele lor.
Deseneaza-l pe persoana la sfarsitul sesiunii de vindecare pentru a sigila inauntru energiile de vindecaresti inconjurat de energie negativa iti poti imagina ca te afli intr-un labirint creat de spirala CHO-KU-REI (imaginea tridimensionala) si energia REI-KI va crea un spatiu de protectie in jurul tau.
reduce durerea. Este folosit in curatarea spatiilor.eseneaza-l in colturile camerei intentionand sa se curete. Deseneaza-l pe obiectele din jurul tau, intentionand sa se curete si sa lucreze pentru binele tau absolut. Deseneaza-l pe obiecte si trimite Reiki in ele ca sa le imputernicesti cu Reiki.
 Poate fi folosit si pentru protectie.and esti atacat verbal de o persoana sau chiar de un animal proiecteaza simbolul CHO-KU-REI in spatiul dintre tine si atacator.
Deseneaza-l pe o bucata de hartie si plaseaza-l pe sau sub lucruri pe care le vrei pline de Reiki. Deseneaza-l pe mancare si apa inainte sa mananci si sa bei, asupra medicamentelor, deasupra capului tau in timpul meditatiilor . Deseneaza Cho Ku Rei pe capul dusului inainte sa faci un dus si apa se va umple cu Reiki !
Autotratament:aplica CHO-KU-REI pe fiecare chakra,din fata si din spate, deseneaza simbolul in palme si  activeaza palmele fie (prin trei batai scurte, fie prin pronuntia de trei ori a numelui simbolului); pentru a curata meridianele energetice si chakrele, aplică palmele pe fiecare chakra.
CHO-KU-REI te protejeaza la drum, dacă iti creezi un camp de protectie aplicand simbolul pe fata, spate si pe lateralele corpului sau pe toate laturile masinii.
Atunci când sesiunea s-a terminat, te decuplezi, te speli pe mâini în apa rece sau apeși pe toate degetele de pe partea stângă, cu degetele de la mana dreapta.
NU UITA:
Se poate utiliza acest simbol pentru a configura un câmp de protecţie în jurul tău, la cei dragi, acasă sau în masina.
Traseză-l cu mâna, pentru a goli de energie o cameră. Pentru a configura un spaţiu sacru, pune-l în fiecare colţ al camerei.
Desenează  Cho Ku Rei şi Sei El Ki pe medicamente, vitamine, ca și pe cuvinte sănătate și recunostintă.

Pune un simbol puternic pe sticla cu apă, peste masa pe care se mananca., ca și asupra banilor pentru a atrage prosperitatea.

- cu mâna , peste ecranul computerului ,atunci când scrii

-peste cristale si pietre pretioase

- pe sente florale, uleiuri esenţiale şi elixire, bijuterii
Puteţi folosi intuitia şi imaginaţia pentru a găsi alte utilizări pentru simbolul Reiki Choku Rei. Nu există limite. Puterea este in mintea ta.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE