background img

Articole noi

CUVINTELE SUNT ENERGII!


Ele vibrează pe anu­mite note, creând sunete, deci, vibraţii plăcute sau neplăcute. Este bine să folosim doar cuvintele care ne plac, şi sa fim extrem de atenţi ce vorbim.

   Cu ajutorul cuvintelor, se pot face vindecări miraculoase. Repetarea unor cuvinte, precum bine, sănătos, vioi, puternic etc, are un efect benefic asupra sănătaţii noastre fizice şi psihice, conducând, în foarte multe cazuri, la însănătoşire rapidă. Aceste cuvinte crează o autosugestie la care creierul raspunde şi co­mandă începerea luptei pentru refacerea organismului.

  În ceea ce priveşte chakrele, ele pot fi deschise fie cu aju­torul unor mantre, fie cu ajutorul unor cuvinte, bine cunoscute, folosite chiar şi în rugăciuni. Prin ele, putem să punem în vibraţie organe deze­chilibrate şi să le ajutăm să intre în vibraţia lor normală.

Pentru deschiderea chakrelor(centrilor energetici) putem folosi urmatoarele cuvinte:

- minune, pentru chakra 1;
- bucurie, pentru chakra 2;
- cer, pentru chakra 3;
- sănătate, pentru chakra 4;
- bogatie, pentru chakra 5;
- binecuvântează, pentru chakra 6;
- sfinteşte, pentru chakra 7.

  Funcţia creierului poate fi activată prin cuvântul Soare sau Dumnezeu.

  Dumnezeu-Tatăl deschide funcţia sistemului glandular - de unde concluzia că boli ale creierului sau ale glandelor au legătura directă cu divinitatea.

  Iisus-Fiul - acţionează pe sistemul nervos central şi pe simţuri.

  Căutare - deschide funcţia sistemului limfatic.

  Rugăciune - deschide funcţia sistemului respirator.

  Curăţenie - acţionează pe sistemul osos.

  Credintă -pune în vibraţie tendoanele şi ligamentele.

   Puritate - reface sistemul circulator.

   Ispita este stomacul, bila este Cel rău, păcatul este sexul, iar minciuna, pancreasul.

   Puterea - reface muşchii.

   Mântuirea - deschide sufletul.

  Adevărul - curata canalele energetice.

 Sintagma Sfânta-Treime, fiind formată din vibraţia cuvintelor rugăciune, credinţă şi curăţenie, va acţiona atât asupra tendoanelor, cât şi a legăturii dintre sistemul respirator şi cel osos.

Sintagma pâinea noastră cea de toate zilele nu se referă la mân­carea propriu-zisă, ci la cultura spirituală. Prin ea se acţionează asupra zonei creierului în care este amplasată memoria.

   Toate cuvintele menţionate aduc viaţă. Trebuie doar să le folosim, iar rugăciunea în care le regăsim ar fi urmatoarea:
"Dumnezeu Tatăl ,Sfântul Duh şi Iisus Fiul mă ajută să Caut prin Rugă­ciune Curăţenia, Puritatea, Credinţa, Împărăţia şi Puterea Lui, Mântuirea şi Mila Lui, Adevărul, Pâinea noastră cea de toate zilele, Minunea din mine, Bogăţia sufletului, Bucuria de a trăi Sănătos, precum în Cer aşa şi pe Pământ şi fereşte-mă de Păcat, Ispită, Minciună şi de Cel rău, Binecuvântează- mă şi Sfinţeşte această Rugăciune, spre Libertatea divină, aşa să fie (Amin).   Pronuntând cuvinte urâte, putem să ne facem rău singuri, e problema noastră, dar atentie, ele nu trebuie transmise celor din jurul nostru. Cuvintele primesc o forta suplimentară cu cât le conştientizăm mai mult şi cu cât este mai puternică trăirea noastră atunci când le rostim.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE