background img

Articole noi

Prospect, pret Skinoren

Prospect, pret Skinoren
O sa ne uitam putin peste prospectul Skinoren si apoi o sa vorbim despre pretul lui. Nu am ales aleatoriu sa vb despre Skinoren. Crema Skinoren a fost singura crema care m-a ajutat sa scap de cosuri definitiv. Asta a fost bineinteles in adolescenta, cand aveam mari probleme cu cosurile. Si stiu ca nu a fost usor sa scap de aceste probleme estetice.
Am folosit un gel de curatare, crema Skinoren si masca de fata cu argila alba.

Prospect Skinoren
Crema antiacneica cu 20 g% acid azelaic.

Mod de administrare
Produsul se administreaza local de 2 ori/zi (dimineata si seara), pe perioade lungi in functie de evolutia bolii.

Reactii adverse
Contine 20% de acid concentrat. Din acest motiv rareori la inceputul tratamentului poate aparea o senzatie de arsura si mincarime, care trece timp de 15-20 minute. Situatia creata nu necesita stoparea tratamentului. In cazul dat, trebuie de micsorata doza de tratament. Se recomanda aplicarea cremei Skinoren o singura data in zi intr-un strat gros. Nu se recomanda folosirea cremei dupa proceduri ca: compresele calde, saunele. Trebuie evitat contactul cu ochii!

Sursa: sfatul medicului.ro

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE