background img

Articole noi

Reumatism (Retete )


Împotriva oricărui tip de reumatism, trebuie sa se bea vreme de trei săptămâni ceai pentru rinichi. Tratamentul se face trei săptămâni din luna cu o pauza de doua săptămâni, apoi se reia . Reumatismul apare din pricina ca in organism exista prea mult acid uric, care din cauza frigului se transforma in cristale ceea ce provoacă dureri in membre etc .Aproape toate bolile au la baza nefuncţionarea rinichilor si ca atare trebuie sa pornim de acolo . In perioade mai critice trebuie sa evitam mâncărurile cu carne, de asemeni nici un fel de alcool . Foarte important este si ceaiul de salvie. Cine bea constant ceai de salvie nu se îmbolnăveşte uşor. Ceaiul de salvie este considerat ca fiind ceaiul cel mai important din câte exista.
Reţeta ceaiului de rinichi : preparaţi următorul amestec : Coada calului 15gr. Urzica vie 10gr. Troscot 8gr. Sunătoare 6gr. Aceste cantităţi ajung pentru o persoana trei săptămâni . Se amesteca bine toate plantele, apoi se ia o priza [cat se cuprinde intre degetul mare si arătător] care se opăreşte cu o cana de apa clocotita . Se lasă sa se infuzeze 10 minute , apoi se strecoară . Peste plantele opărite se mai adaugă o data doua căni de apa clocotita, se lasă sa se infuzeze 10 minute se strecoară si se amesteca cu primul ceai . Este foarte important sa se procedeze aşa deoarece in ceaiul pentru rinichi exista 5 substanţe care nu trebuiesc sa fie fierte , ca să nu-şi piardă proprietăţile . Ele se extrag prin doua opăriri consecutive. Ceaiul trebuie băut : dimineaţa, înainte de prânz si seara, înainte de a merge la culcare cate o jumătate de cana de ceai .

Reţeta Minune :
Doua linguriţe de oţet de miere
Doua linguriţe de miere de albine
Totul se amesteca intr-o cana , si complectaţi cu apa nu cu alt lichid , se bea 3-4 căni pe zi. Efecte : In timp dispare reumatismul
- Curata arterele si venele de grăsimi
- Scade tensiunea arteriala
- Amestecul previne infarctul sau îl ameliorează după producerea sa
- Duce calciu in oase si nu îl lasă să se depună pe încheieturi, muşchi ducându-l in articulaţiile osoase .
- Previne orice infecţie in organism
- Toate organele funcţionează mai bine
- Reglează ritmul cardiac


Omagul : frunzele de omag, fierte cu rachiu, se pun calde, pe locul dureros.
Împotriva durerilor mari la genunchi sau umăr, cot, se va face un amestec de lut galben [cât mai galben] cu oţet din vin de casă. Cu această pastă se va unge bine locul în strat gros, şi se va bandaja. Se va sta cu acest bandaj până dimineaţa, operaţia se reia în fiecare seară timp de 3 zile.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE