background img

Articole noi

Magia Lunii, pentru a-ți găsi partenerul


(Pentru femei)
Multe femei deosebite, atrăgătoare, nu își găsesc un partener pe plac, sau dacă au unul, nu îl pot face să se căsătorească. În lumea de azi, există numeroase obstacole. Oamenii se orientează spre carieră și nu găsesc timp suficient pentru viața lor personală, bărbaţii sunt fericiţi să rămână burlaci, vedetele de la Hollywood promovează ideea de familie cu un singur părinte ...Dar  în sinea lor, mulţi pretuiesc încă ideea unui  mariaj fericit . Cum puteti realiza acest lucru şi cum vă poate ajuta Feng Shui?
Puteţi apela la Magia lunii, patroana feminității.
Energiile lunii sunt foarte puternice. În zilele de demult, alchimiştii taoisti utilizau o mică oglindă pentru a reflecta lumina lunii, în timp ce persoana în cauză era  în meditaţie. Astfel utilizau energia lunii, pentru a obţine fericirea.
Ritual

În primul rând ai nevoie de o oglindă rotundă, mică. Forma circulară este vitală, deoarece reprezintă forma  cerului. Nu trebuie să existe unghiuri ascuţite la oglindă, caci simbolizeaza obstacole şi dificultăţi. Formă rotundă va aduce fineţe şi fericire în relaţie.
Oglinda ar trebui să fie, de asemenea, aurie (sau cel puţin de argint) la culoare, şi este chiar mai bine dacă oglinda este decorat cu simboluri de bun augur pentru dragoste şi noroc.
 Odată ce ai o astfel de oglindă, alege o noapte când luna este clară şi luminoasă. Energia este mai puternică atunci când e lună plină. Asigura-te că cerul e fără nori, care luna să se reflecte în mod clar în oglinda.
Ţine oglinda afară, direct la lună. Lăsaţi oglinda pe un perete, pentru a absorbi energia lunii pentru cel puţin trei ore. Odată ce energia a fost capturată in oglinda, pune oglinda într-o pungă mică din mătase sau brocart.
Nu lăsa pe nimeni să atingă oglinda, deoarece acest lucru poate întuneca energiile oglinzii cu alte energii.
Când ai energizat oglinda ta, în următoarele 15 nopţi, stai cu luna spatele tău, astfel încât atât luna si fata ta să fie reflectate în oglindă. Tu vei absorbi strălucirea şi frumuseţea lunii şi oglinda va fi umplută cu energia ta personală.
Aşteptaţi  luna plina. De data aceasta, repetaţi ritualul, dar te concentrezi la gandurile tale cu privire la tipul de partener pe care doriţi . Dacă aveţi deja pe cineva în minte, vizualizează persoana şi trimite un mesaj tăcut pentru Dumnezeu, de căsătorie.
Următoarea dată când vă întâlniţi cu partenerul sau atunci când apare cineva potrivit ca partener, poziţionează oglinda pentru a lasa sa reflecte fata acelei persoane. Este necesar să fie expus o singură dată. De asemenea, asiguraţi-vă că ești sigură de sentimentele tale înainte de a utiliza acest ritual, deoarece este foarte puternic şi poate duce la o relație nedorită dacă tu nu eștit gata pentru un angajament serios.
Nu folosi aceasta vraja frivol, magia va fi diminuată.
Și iată un exemplu amuzant, din filmul Giuvaierul palatului (din minutul 7:40):.


Și alesul a venit:


Bine e de stiut, medicina alopata, plante, remedii din natura, sanatateverde, terapii naturiste, 

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE