background img

Articole noi

circumferinta are un prezervativ

Intrebare : As dori sa stiu ce circumferinta are un prezervativ.
Multumesc.

Raspuns: Forma unui prezervativ poate fi cea a unui cilindru perfect, avand acelasi diametru de la un capat la altul (A) dar poate fi si cea a unui cilindru cu diferite diametre de-a lungul lui (B, C) - la deschidere mai mare, mai mic catre baza glandului (capul penisului), mai mare din nou la cea mai proeminenta parte a glandului (corona). De aceea datele tehnice pot reprezenta o dimensiune - masurata la mijlocul lungimii prezervativului (A), doua dimensiuni - una masurata la deschiderea prezervativului, cealalta masurata in zona care se va afla pe cea mai proeminenta parte a glandului (B), trei dimensiuni - unul masurat la deschiderea prezervativului, una masurata in zona care se va afla la baza glandului (capul penisului) si una masurata in zona care se va afla pe cea mai proeminenta parte a glandului (C). Uneori se da si o a patra dimensiune, masurata in zona dintre deschiderea prezervativului si zona cu cel mai mic diametru, cea care se va afla la baza glandului (W).
In ceea ce priveste circumferinta unui prezervativ, dimensiunea data se refera de fapt la jumatate din circumferinta - se masoara latimea prezervativului desfasurat si aplatizat.

diametru prezervativ

Nu exista un standard de piata in ceea ce priveste dimensiunea prezervativelor. Standardizarea dimensiunilor prezervativelor nu este posibila (si nici nu este dorita) tinand cont in primul rand de variatia dimensiunii penisului la diferite rase si variatia dimensiunii si formei penisului in cadrul aceleiasi rase.
Standardizarea, in cazul prezervativului, se refera in primul rand la testarea sigurantei in folosire si la performantele ce trebuie indeplinite pentru a fi considerat un produs fiabil.

Fiecare producator are anumite "seturi" de produse cu caracteristici diferite in ceea ce priveste dimensiunile. Exprimarea este "dimensiune MEDIE".
Detaliile tehnice ale unui anumit prezervativ (diametrul, lungimea, grosimea materialului), pot fi aflate luand legatura cu producatorul sau accesand informatiile pe care acesta le pune la dispozitie in prezentarile produselor.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE