background img

Articole noi

Sexul in apa

Intrebare : As dori sa stiu cum e sexul in apa ? Adica, prezervativul sta la locul lui ? Lubrifierea e ok ? E cumva placerea mai mare ?

Raspuns: Despre placerea sexului in general nu as putea decat sa iti impartasesc din experienta mea si (poate) din cea a prietenilor mei. Dar noi nu putem "da tonul" ... nu-i asa ? Noi nu suntem "toti". S-ar putea ca ceea ce ne-a placut noua sa nu mai placa altora sau, la fel de bine, ceea ce am considerat noi ca fiind neplacut, sa para cat se poate de atragator altora.
Asa ca in ceea ce priveste "As dori sa stiu cum e sexul in apa ? E cumva placere mai mare ?" nu vei sti pana cand nu vei incerca (daca vei incerca ...), facand apoi comparatie cu sexul "pe uscat".

Despre "Prezervativul sta la locul lui ? Lubrifierea e ok ?" pot sa iti spun cateva lucruri ...

Primul - cu siguranta, prezervativele nu sunt testate la rezistenta in cazul folositrii in apa ! Testele care se fac au limite, dar nu fiindca cei care le pun la punct nu au imaginatie ci fiindca se considera ca actul sexual este unul "clasic". Prezervativul este promovat ca fiind o foarte buna metoda contraceptiva si singura metoda de prevenire a transmiterii unei infectii sexuale, dar fara sa se specifice eficacitatea in "mediu marin" (nu s-au facut teste de fiabilitate in conditii de dus, baie fierbinte, sub apa, cum multi si-ar fi dorit) considerandu-se ca actul sexual are loc "pe uscat".
Al doilea - ramai fara lubrifiere fiindca se dizolva in apa
Al treilea - sunt sanse cat se poate de mari ca in vagin sa intre si apa pe langa penis
Concluzie : risc de probleme neplacute - ruperea prezervativului (cu tot ceea ce inseamna un asemenea accident), iritatii locale. Iar acestea sunt valabile chiar daca "in apa" inseamna "in apa pana la gat" sau numai "sub dush".

Este adevarat ca ambientul are o importanta mare dar daca discutam numai despre "in apa" sau "in aer", placerea nu a avut nimic de-a face cu locatia - placere se gaseste in partener(a) si nu in locul unde "se face" - pe pamant, in aer sau in apa.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE