background img

Articole noi

Barbatii si chirurgia intima

Nu doar femeile sunt nemultumite de aspectul fizic si apeleaza la bisturiu pentru mici "retusuri". Barbatii sunt la fel de preocupati de felul in care arata, una dintre obsesiile barbatului fiind marimea penisului. Inca din antichitate un penis mare era simbolul masculinitatii. Astazi, cu ajutorul specialistilor, aceste zone ale corpului pot fi modificate.

De asemenea, marirea penisului nu este singura interventie la care apeleaza barbatii. Ei fac concurenta femeilor si cand vine vorba de rinoplastie, lifting facial, lipoaspiratie. Afla care este cea mai ceruta interventie chirurgicala masculina si cum se efectueaza de la dr. Calin Dobos, medic specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica.


Cat costa ingrosarea si alungirea penisului?

Chirurgia intima masculina, desi este inca un subiect tabu in randul barbatilor, a castigat tot mai mult teren in tara noastra. Lipsa increderii in propria persoana, lipsa unei activitati sexuale intense si performantele sexuale scazute ca urmare a dotarii masculine sub medie, ii determina pe barbati sa apeleze la chirurgul estetician, fie pentru o interventie de alungire a penisului, fie pentru una de ingrosare a acestui organ copulator. Ambele interventii, atat de ingrosare cat si de alungire a penisului ajung la sume cuprinse intre 500 si 1000 de euro, in functie de cantitatea de substanta ce este injectata.

Dintre aceste doua tipuri de interventii chirurgicale, cea mai dorita de romani este aceea de ingrosare a penisului. "Cea mai ceruta interventie chirurgicala intima masculina este aceea de ingrosare a penisului cu ajutorul acidului hialuronic, deoarece se realizeaza prin anestezie locala si dureaza 10 minute. In cazul injectarii de grasime, pentru ingrosarea penisului, interventia dureaza in jur de o ora si se realizeaza sub anestezie generala”, a explicat dr. Calin Dobos, medic specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica, cu competenta in laser chirurgical.


Cum se obtine ingrosarea si alungirea penisului?

Ingrosare a penisului se efectueaza prin injectarea locala fie de substante speciale (acid hialuronic), fie de grasime proprie. In cazul in care se opteaza pentru injectarea de grasime proprie, interventia de ingrosare a penisului este precedata de una de recoltare a grasimii din alte zone ale corpului.

Aceasta procedura nu este insa permanenta. In cazul ambelor tipuri de interventii de ingrosare a penisului, prin acid hialuronic sau prin injectarea de grasime proprie, substantele se resorb de catre organism. Acidul hialuronic se resoarbe in decursul unui an, in timp ce grasimea se resoarbe in 1-2 ani, urmand ca dupa aceasta perioada, interventia de ingrosarea a penisului sa fie repetata in cazul in care pacientul isi doreste.

Interventia de alungire a penisului se realizeaza prin desprinderea partiala a ligamentului care fixeaza penisul de pubis, interventie ce se realizeaza de preferat sub anestezie generala, pentru confortul pacientului.
In ceea ce priveste contraindicatiile in cazul unei astfel de interventii, acestea sunt exact ca si la alte operatii. Persoana care apeleaza la chirurgia intima masculina trebuie sa aiba o stare de sanatate buna, sa nu aiba o varsta inaintata si tulburari psihice.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE