background img

Articole noi

Bolile cu transmitere sexuala


Bolile cu transmitere sexuala
Una dintre problemele care au o importanta majora in secolul nostru, pentru dezvoltarea armonioasa a corpului uman precum si in construirea relatiilor sanatoase in randul persoanelor de sex opus si nu numai o reprezinta bolile cu transmitere pe baza sexuala. Acest blog isi propune non profit sa discute in ansamblu despre bolile cu transmitere sexuala si chiar in detaliu acolo unde este cazul.

Nu vom face recomandari si nu ne substituim parerii avizate a unui medic, dar prezentam faptele asa cum sunt ele fara ocolisuri, in unele cazuri punand chiar o nota personala acolo unde este cazul.

Va invitam sa comentati daca dumneavoastra considerati util acest lucru, iar in cazul in care copiati material publicat pe acest blog va rugam sa ne dati un link inapoi, ca semn de apreciere pentru timpul pierdut de noi in publicarea articolelor.

Va multumim, si va dorim o navigare cat mai placuta. Bolile cu transmitere sexuala, sanatateverde, Bolile transmisibile prin contact sexual (BTS), BTS - Boli Transmitere Sexuala,

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE