background img

Articole noi

Bolile cu transmitere sexuala


Bolile cu transmitere sexuala
Bolilor cu transmitere sexuală sunt infecţii care se transmit prin sex cu o persoana deja infectata, denumit purtator de boala cu transmitere sexuala. Cauzele infectiilor cu boli cu transmitere sexuala sunt bacterii, virusuri şi paraziţi. Există mai mult de 20 de tipuri de boli cu transmitere sexuala, cele mai cunoscute sunt : clamidia, gonoreea, hiv/sida, herpesul genital, sifilisul, tricomoniaza.

Cele mai multe boli cu transmitere sexuala infecteaza atat barbatii cat si femeile, dar de cele mai multe ori cele mai multe efecte negative se observa asupra sanatatii femeilor, unde efectele sunt cele mai grave. 

Daca suferiti de o boala cu transmitere sexuala fie ea cauzata de infectii cu bacterii sau paraziti trebuie sa va tratati cu antibiotice. In cazul in care infectia cu boala cu transmitere sexuala este cauzata de un virus va putem spune ca nu exista un tratament definitiv ci doar pentru ameliorarea starii dumneavoastra. 

Sindromul de ejaculare precoce nu este o boala cu transmitere sexuala sau o boala sexuala, dar poate sa fie un efect secundar al unei boli.

Bolile cu transmitere sexuala, sanatateverde, tratament, remedii naturiste, leacuri babesti, BTS - Boli Transmitere Sexuala, 

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE