background img

Articole noi

Tratamente pentru hemoroizi


Tratamente pentru hemoroizi – de ce trebuie sa facem alegerea corecta.

Tratamente pentru hemoroizi, Alifie hemoroizi, hemoroizi, hemoroizii, hemoroizi interni, hemoroizi externi, Hemoroizi  - boala hemoroidala, leacuri naturale hemoroizi, Mituri despre hemoroizi, Remediu hemoroizi, sanatateverde, 

Tratamentele pentru hemoroizi care este cel corect pentru dvs., cat dureaza recuperarea, in cat timp se vor vedea rezultatele, de ce ar trebui sa tineti cont inainte sa incepeti tratamentul.
Vom vorbi mai jos despre toate acestea, despre ce m-a ajutat pe mine in lupta cu hemoroizii, si despre cateva sfaturi utile pentru alinarea durerii provocata de hemoroizi.

Daca ati ajuns sa cititi aceste randuri, atunci cu siguranta aveti hemoroizi sau cei apropiati dvs. au probleme cu hemoroizii. Cele mai importante intrebari la care trebuie sa raspundeti sunt:
Cat de gravi sunt hemoroizii dvs., in ceea ce priveste durerea si disconfortul?
De cat atimp aveti hemoroizi?
Cat sunteti dispusi sa cheltuiti pentru a scapa de hemoroizi?
Daca aveti dureri extreme, atunci cu siguranta trebuie sa mergeti la doctor cat mai repede posibil. Pentru majoritatea celor cu hemoroizi care acuza dureri foarte mari, operatia este singura optiune.
Hemoroidectomia poate fi destul de costisitoare, iar perioada de recuperare poate dura pana la 4 saptamani sau mai mult. Hemoroidectomiile nu sunt proceduri usoare, ci sunt foarte dureroase si pot avea efecte adverse de lunga durata.
Daca inca nu ati ajuns la dureri extreme, aveti cateva optiuni de tratamente pentru hemoroizii dvs., inainte sa fie necesar sa mergeti la medic.
In primul rand, daca suferiti o iritatie usoara/severa, ati putea sa incercati sa aplicati o crema pe hemoroizi. Crema reduce hemoroizii ca marime, ceea ce adesea duce la o alinare imediata a durerii.

In multe cazuri de hemoroizi de care am auzit, cremele nu sunt suficiente pentru a trata singure hemoroizii, ci sunt folosite mai mult ca ajutoare in procesul tratamentului pentru hemoroizi alina eficient durerea.

Exista insa 2 mari aspecte negative in ceea ce priveste cremele pentru hemoroizi: in primul rand, de multe ori pacientii cu hemoroizi se plang de senzatii de arsuri atunci cand folosesc crema. Al doilea dezavantaj este ca aceste creme pentru hemoroizi, nu trateaza cauza, concentrandu-se mai mult pe tratarea simptomelor manifestate de hemoroizi. Este un lucru bun ca solutie temporara, dar cu siguranta nu veti obtine rezultate permanente pentru hemoroizii dvs.
Daca dvs. credeti ca asta este solutia pe care o urmariti, atunci puteti obtine creme pentru hemoroizi din majoritatea farmaciilor, la preturi relativ mici. Vor deveni o achizitie costisitoare, doar in cazul in care va decideti sa le folositi ca solutie pe termen lung pentru hemoroizii dvs.

O solutie care se concentreaza intr-adevar pe tratarea problemelor principale care cauzeaza hemoroizii, sunt tratamentele naturale pentru hemoroizi, tratamente pe baza de plante, vitamine si minerale.
Tratamentele naturale pentru hemoroizi alina eficient durerea si imbunatatesc semnificativ hemoroizii, in doar cateva zile de la inceperea tratamentului. Un alt avantaj pentru folosirea tratamentelor naturale pentru hemoroizi este ca sunt in general, de departe cele mai ieftine solutii.
Singurul dezavantaj al tratamentelor naturale pentru hemoroizi este ca, daca nu stiti care functioneaza si care nu in cazul dvs., este posibil sa ajungeti sa va faceti mai mult rau decat bine.
Am promis ca o sa va dau cateva sfaturi pe care le puteti aplica imediat pentru alinarea durerii provocate de hemoroizi.

Primul lucru pe care l-as sugera ar fi o baie calduta de sezut (o ajuta mereu pe mama me, care sufera de mult cu hemoroizii). Baia calduta de sezut este mai eficienta daca adaugam cateva lingurite de sare.
Dupa baia de sezut, incercati sa aplicati niste gheata (infasurata intr-un mic prosopel) pe anus. Veti reduce fluxul sanguin in zona cu hemoroizi, reducand marimea acestora. De asemenea, va va amorti zona, alinand astfel durerea.
Pentru rezultate cat mai bune, repetati aceste proceduri de cateva ori pe zi. Pe mine m-au ajutat foarte mult in lupta cu disconfortul si durerea pricinuite de hemoroizi.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE