background img

Articole noi

Impotenta Remedii naturiste vindecarea impotentei


Remedii naturiste care pot ajuta la vindecarea impotentei
Impotenta este o afectiune comuna in randul barbatilor; la femei, situatia ce corespunde acestei afectiuni este denumita frigiditate. Aceasta tulburare este descrisa prin imposibilitatea de a lua parte la actul sexual sau de a-l duce la bun sfarsit, ceea ce poate lasa partenera partial sau total nesatisfacuta.
Conform cercetarilor, in jur de 70% dintre barbati acuza imposibilitatea de a efectua actul sexual, iar acesti indivizi sufera de impotenta psihologica. Cei care sufera de aceasta problema iritanta pot de fapt fi victimele unui complex de vinovatie din cauza faptului ca s-au masturbat in copilarie sau adolescenta sau se pot simti vinovati pentru au facut sex nenatural.
Altii pot fi intr-o stare continua de excitatie din cauza faptului ca se gandesc mereu la sex, iar atunci cand vine momentul ejaculeaza prematur inainte ca femeia sa fi atins o stare exciatare.

Cele mai intalnite cauze si simptome pentru aceasta tulburare

Diferitele tipuri de impotenta pot fi fie totale, fie partiale, temporare sau permanente. Cu toate acestea, cea mai satisfactoare clasificare a afectiunii ar fi in doua categorii: organica sau functionala. Dintre cauzele organice ale tulburarii amintim leziuni ale genitalelor externe, cum ar fi un preput intarit; dereglari ale glandelor endocrine, cum ar fi diabetul, activitate redusa a gonadelor, a glandei tiroide sau a glandei pituitare; boli ale sistemului nervos central, miscarea dezordonata si necontrolata a extremitatilor, din cauza lipsei de coordonare; alte afectiuni medicale serioase, cum ar fi diabetes mellitus, dependenta de alcool s.a.
Tipurile standard de impotenta:
Impotenta fizica
Acesta afectiune poate fi rezultatul leziunilor suferite la nivelul nervilor sau al vaselor de sange care controleaza fluxul de sange catre penis. Problemele hormonale pot si ele cauza impotenta fizica. In unele cazuri, poate fi un efect secundar al medicamentatiei, in special al medicamentelor pentru hipertensiune arteriala sau depresie.

Impotenta psihologica
Acest tip se poate datora in principal fricii, stresului, grijilor, supararilor sau frustrarilor. De multe ori, impotenta psihologica se transforma in „anxietate in performare” - teama unui barbat ca nu va putea avea o performanta buna in timpul actului sexual. Stresul poate fi cauzat si de probleme legate de serviciu, tensiuni in caznicie sau in relatie, pierderi sau greutati din cauza dificultatilor financiare.

Plante care pot ajuta la ameliorarea formei de impotenta

Yohimbe
Aceasta planta deriva din scoarta unui copac vest african. Efectele secundare ale plantei includ greata, insomnii, nervozitate si ameteli. Cu toate acestea, doze mari din acest decoct pot duce la cresterea tensiunii arteriale sau cauza insuficienta renala.
Gingko
Desi riscurile acestei plante sunt destul de reduse, exista un risc ridicat de sangerari la doze mari si in interactiunea cu vitamina E, medicamente anti-cheaguri, aspirina s.a. Se stie ca dozele mari cauzeaza convulsii. Preparatele comerciale din gingko au fost raportate pentru ca ar contine colchicina, o substanta care poate fi daunatoare oamenilor cu probleme la rinichi sau ficat.

Radix Morindae Officinalis
Aceasta planta chinezeasca este cunoscuta pentru efectul ca de androgen. De asemenea, ajuta la promovarea actiunea lutenizanta a sistemului hipotalamus-pituitar-ovar.


Cele mai bune produse de imbunatatire a performantei masculine vor contine ingrediente ce ofera un impuls motivatiei si dorintei sexuale. Libidoul dumneavoastra este astfel marit, ceea ce este o modalitate naturala de a va intari erectiile.
Noile medicamente pentru combaterea impotentei ofera barbatilor o cale usoara de a trata disfunctiile erectile, indiferent de severitatea problemei. S-a dovedit faptul ca medicamentele cu reteta functioneaza cu adevarat, cu toate ca pot fi destul de scumpe si poarta cu ele riscul anumitor efecte secundare. Din acest motiv, multi barbati se indreapta spre tratamente naturale si au rezultate care sunt cel putin la fel de puternice. Tineti minte - nu exista niciun motiv pentru care sa va fie rusine - si este mai usor ca niciodata sa faci ceva in acest sens.
Este important sa tineti minte ca aproape fiecare barbat va trece printr-un episod de impotenta pe parcursul vietii. Nu este ceva de care trebuie sa va fie rusine si din fericire exista o multime de tratamente dovedite clinic ce va vor scapa de impotenta si care pe deasupra va vor si imbunatati viata sexuala. Nu trebuie sa va agitati in legatura cu un episod de impotenta, mai ales daca este un caz izolat, ci actionati imediat, faceti ceva ca sa nu cadeti intr-un cerc vicios de esecuri sexuale.
Profesionistii din domeniul cercetarii afirma ca piata de desfacere pentru medicamentele care combat impotenta se va extinde rapid de-a lungul urmatorilor 5-10 ani, de vreme ce generatia celor numiti baby boomers se apropie de varsta pensionarii. Medicamentele pentru impotenta vor fi o piata aducatoare de mari profituri si de mare valoare, de vreme ce este asteptata atingerea pragului de 6 miliarde de dolari pe an in urmatorii sase ani.
Daca vreti ca membrul dumneavoastra sa stea drept la datorie, atunci nu ingrosati randurile celor 10% care cred ca aceasta problema va trece de la sine. Pastilele naturiste ajuta la hranirea sistemului dumneavostra sexual, ridicandu-va nivelurile de testosteron si imbunatatind fluxul de sange catre tesuturile din penis pentru un efect mai durabil pe termen lung. Dar nu va asteptati la rezultatele instantanee pe care le ofera medicamentele cu reteta pentru disfunctie erectila, pentru ca tratamentele naturiste nu functioneaza in acest mod.
Impotenta si tulburarile asociate, cum ar fi difunctiile erectile, nu ar trebui considerate o problema serioasa decat daca revin in mod periodic sau pentru perioade lungi de timp, care pot cauza stres considerabil individului sau relatiei sale. Un barbat care are dificultati de erectie va evita deseori intalnirile sexuale pentru a preveni jena asociata cu esecul sau sexual. Partenera sa va evita si ea de multe ori sa intretina relatii sexuale, pentru a nu il pune intr-o situatie neplacuta, sau pentru a nu se simti responsabila de problemele lui erectile, fapt ce favorizeaza conditiile ce duc la impotenta.
Pentru aceia care se confrunta cu aceasta problema si care in general au probleme sa aiba si sa mentina o erectie mai mult de 25% din timp, afectiunea se considera serioasa.
Revitalizeaza-ti viata sexuala acum!!!


Impotenta sau disfunctia erectila este o problema serioasa pentru barbati. Pentru multi dintre ei, este o afetiune destul de rusinoasa, iar unii barbati considera ca incapacitatea de a avea o erectie este o lovitura destul de mare data masculinitatii lor.
Impotenta are de obicei o cauza organica, ca o afectiune, un traumatism sau efecte adverse ale unor medicamente. Orice tip de afectiune care afecteaza circulatia sanguina la nivelul penisului are potentialul de a produce impotenta. Incidenta impotentei creste cu varsta: 5% dintre barbatii de aproximativ 40 de ani si 15-25% dintre barbatii de 65 de ani au impotenta. Totusi, nu este o parte inevitabila a procesului de imbatranire.
Impotenta se trateaza la toate grupele de varsta, iar acest lucru incepe sa fie din ce in ce mai cunoscut. Multi barbati s-au adresat medicului si au recapatat o viata sexuala aproape normala, datorita tratamentelor imbunatatite si de succes ale impotentei. Medicii urologi, specializati in probleme ale tractului urinar, sunt cei care trateaza impotenta, mai ales complicatiile acesteia.
Exista o multime de conceptii gresite in legatura cu aceasta afectiune. Multi oameni cred ca impotenta este cauzata in exclusivitate de o problema fizica, cum ar fi o boala. De fapt, lucrurile nu stau asa. Impotenta poate fi si rezultatul unor probleme sau tulburari la nivel psihic. Diabetul, presiunea arteriala scazuta si fumatul sunt doar trei dintre afectiunile fizice care sunt legate de aparitia impotentei, dar si depresiile si traumele pot lasa un om impotent. Exista o multime de factori care duc la aceasta afectiune, iar primul pas in rezolvarea problemei este identificarea acestora. Din fericire, exista mai multe locuri de unde puteti afla informatii despre impotenta. Iata cateva dintre ele:
Internetul
Internetul este cea mai la indemana sursa si locul de unde poti afla mai multe despre disfunctia erectila. Exista o multime de articole despre impotenta pe net. Unele dintre ele sunt scurte, asa ca asigurati-va ca le cititi si pe cele lungi pentru a surprinde si aspectele in profunzime ale problemei. Acolo veti gasi informatiile necesare despre cauze, simptome, tratament si factori de risc in legatura cu impotenta. De asemenea, veti gasi si o multime de grupuri de sustinere si organizatii care ofera sprijin celor care sufera de impotenta. Daca suferiti de aceasta afectiune, vi se va parea util sa le vizitati site-urile deoarece au forumuri de discutii unde puteti intalni alte persoane aflate in aceeasi situatie si puteti impartasi povesti si sfaturi.
Carti
Exista o multime de carti publicate ce trateaza problema impotentei si nu trebuie decat sa mergeti la cea mai apropiata librarie pentru a le cumpara. Puteti sa intrati si online pentru a va vizita biblioteca virtuala preferata. Pot avea disponibile si diferite referinte, ghiduri de genul „cum sa...” si chiar si lucrari de cercetare medicala.
Consultati-va doctorul
In final, una dintre cele mai eficiente metode de a afla mai multe despre impotenta si despre cum puteti dumneavoastra si partenerul dumneavoastra face fata situatiei este sa mergeti la doctor. Daca suferiti de impotenta psihosomatica, faceti o vizita la un psiholog. El va poate ajuta si il poate ajuta pe partenerul dumneavoastra prin efectuarea unor sesiuni de terapie unde puteti discuta despre eventualitatea tratarii impotentei dumneavoastra.



0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE