background img

Articole noi

Impotenta psihogena

Impotenta psihogena se manifesta in momentul in care barbatul este incapabil de a obtine sau mentine erectia din cauza unor factori strict determinati de activitatea creierului. Unul dintre cele mai comune cazuri de impotenta psihogena este cea determinata de stres sau anxietate.
Din punct de vedere medical, impotenta psihogena ar trebui sa fie cea mai usor de tratat forma de impotenta insa, datorita caracterului barbatesc (frica sau jena de a vorbi despre problemele lor sexuale), aceasta se transforma intr-una din cele mai greu de tratat fImpotenta psihogena se trateaza, in faze initiale, printr-o simpla vizita la psiholog.

Forme de impotenta.
Insa, daca nu este tratata de la inceput, impotenta psihogena actioneaza ca un adevarat efect de domino. Este determinat de anxietate si, in viitor, va determina o alta anxietate mult mai greu de combatut.


Un alt remediu pentru a trata impotenta psihogena pot fi suplimentele alimentare pentru marirea potentei.
Barbatul care administreaza cateva capsule pentru marirea potentei si care va fi in stare sa obtina si sa mentina o erectie ferma mai mult timp, va scapa de anxietatea si sentimentul de esec din punct de vedere sexual, astfel redobandindu-si increderea in sine si, atata timp cat va avea o atitudine pozitiva legata de performantele lui sexuale, va scapa de impotenta psihogena.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE