background img

Articole noi

Simptome impotenta

Impotenta, sau disfunctia erectila, este o afectiune comuna si necesita tratament inca de la primele simptome.

Primele simptome de impotenta care le puteti observa sunt:
  • lipsa erectiilor psihogene (impotenta psihogena)
  • erectia este mai slaba ca de obicei
  • actul sexuala dureaza mult mai putin (ejaculare precoce)
  • sunteti incapabili de a obtine erectia

Fiecare dintre aceste simptome de impotenta sunt clasate gradual, de la cea mai usoara simptoma de impotenta la impotenta in sine.
Dar sa clarificam fiecare simptoma in parte:


1. Erectiile psihogene se refera la acele erectii instant care ne iau pe nepregatite cand avem un stimul psihic cum ar fi: o domnisoara super sexy, un miros de parfum care ne stimuleaza, sunetul unui orgasm sau o amintire. Cand acestea lipsesc cel putin o saptamana o sa stiti ca se manifesta una din primele simptome de impotenta.

2. Erectia mai slaba ca de obicei. Daca erati obisnuit cu erectii ferme si dintr-o data vi se intampla sa aveti o erectie slaba nu trebuie sa va ingrijorati daca ati consumat alcool, ati consumat etnobotanice sau ati avut o zi stresanta la serviciu. Insa daca aceasta erectie slaba se mentine pe parcursul a mai multor zile inseamna ca aveti in fata o simptoma de impotenta.

3. Actul sexual dureaza mai putin. La aceasta simptoma de impotenta se aplica tot ce am spus legat de erectia mai slaba. Adica nu este o simptoma de impotenta daca s-a manifestat ca un caz izolat.

4. Cand sunteti incapabili de a obtine erectia mai multe zile la rand nu mai aveti in fata o simpla simptoma a impotentei ci se manifesta disfunctia erectila(impotenta).

Puteti incerca medicamente pentru impotenta sau pastile potenta barbati.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE