background img

Articole noi

Prospect anticonceptionale Yasmin

prospect anticonceptionale yasminProspect anticonceptionale Yasmin
Anticonceptionale Yasmin, in acest post va prezint prospect anticonceptionale Yasmin si indicatii medicament Yasmin.

Contraceptivele Yasmin constituie o metoda foarte eficace de control asupra sarcinii. Cand se administreaza corect sansa de a ramane insarcinata este foarte mica.

Indicatii anticonceptionale Yasmin
Nu utilizati yasmin daca va aflati in una din urmatoarele situatii
-daca aveti sau ati avut vreodata o tulburare care sa afecteze circulatia sangelui
-daca aveti sau ati avut vreodata semn de infarct miocardic sau accident vascular cerebral
-daca aveti diabet zaharat cu midificari vasculare
-daca aveti sau ati avut o tumora maligna sau benigma a ficatului
-daca aveti icter sau boli hepatice severe
-daca aveti sangerari vaginale inexplicabile
-daca sunteti alergica la oricare dintre componentele Yasmin

Administrarea Yasmin: incepe din prima zi a ciclului menstrual. Utilizati un comprimat marcat cu ziua respectiva a saptamanii. Urmati apoi zilele in ordine. Puteti incepe si in zilele 2-5 insa asigurativa ca folositi o metoda contraceptiva suplimentara.

Yasmin sunt medicamente care au starnit un val de intrebari cu privinta la efectele secundare in urma utilizarii lor pe o perioada lunga de timp.

Ati utilizat aceste medicamente? Pe ce perioada ? 

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE