background img

Articole noi

Agricultura interlopa

Agricultura interlopa
-- Premierul Emil Boc a declarat, ieri, ca situatia noului director general al Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare (ANIF), Costel Iancu, care ar fi urmarit penal intr-un dosar DIICOT, va fi analizata in detaliu, precizand ca, deocamdata, nu detine informatii legate de acest caz.
"Ma voi ocupa cu o analiza in detaliu a acestui caz. E prima data cand aflu despre aceste situatii, voi lua toate informatiile necesare si ma voi pronunta dupa ce voi vedea despre ce este concret vorba", a spus Boc.
Constantin Iancu este urmarit penal de procurorii DIICOT Craiova inca din anul 2006, transmite Mediafax. El este acuzat de constituire a unui grup infractional organizat, lipsire de libertate, loviri si alte violente, potrivit Mediafax, care citeaza un comunicat al DIICOT. "Inculpatul Iancu Constantin, alaturi de alti coinculpati, este cercetat in dosarul nr. 35/D/P/2006 al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Craiova", se arata in comunicat. La randul sau, presedintele ANIF a spus, ieri, ca nu are cunostinta ca pe numele sau sa existe un dosar penal, afirmand ca a fost audiat o singura data, intr-un caz de sechestrare de persoane, care a fost o "inscenare". In octombrie 2006, mai multe persoane, intre care si Constantin Iancu, au fost retinute de procurorii DIICOT, fiind acuzate ca l-au blocat in trafic pe Alexandru Andrei, cetatean roman rezident in Austria, cu scopul de a-l forta sa il coopteze pe Constantin Iancu ca asociat la una dintre societatile in care Andrei era asociat.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE