background img

Articole noi

Avionul cu probleme la roţi a aterizat in siguranţă, la Timişoara

Avionul cu probleme la roţi a aterizat in siguranţă, la Timişoara. Nu există răniţi



Avionul care venea de la Chişinău, cu probleme la roţi, a aterizat in siguranţă la Timişoara, la ora 9:44. Nu există nici un rănit. Turnul de control a anunţat că in avion au fost 47 de pasageri şi 4 membri ai echipajului.

Aparatul Carpatair a aterizat forţat, in afara pistei, pe o zonă acoperită cu iarbă, pe care echipele ISU imprăştiaseră in prealabil spumă ignifugă.
Ambulanţa Timiş verifică la acest moment starea de sănătate a pasagerilor. Purtătorul de cuvant al aeroportului din Timişoara a spus că aterizarea a fost destul de bună, pasagerii nu sunt răniţi, insă sunt traumatizaţi şi şocaţi.
Potrivit autorităţilor, aeronava avea probleme la roata din dreapta şi a trecut de două ori prin dreptul turnului de control incercand să aterizeze, dar cei responsabili au observat că nu are trenul de aterizare coborat. Avionul SAAB 2000 trebuia să aterizeze la ora 8:05.
Piloţii avionului, angajaţi ai CarpatAir, sunt cetăţeni ai Republicii Moldova. Este vorba despre Iurie Oleacov, de 37 de ani, şi Leonid Babischi, de 47 de ani . "Cei doi piloţi au experienţă foarte mare, sunt la companie de mai mult de zece ani, au antrenamente de două ori pe an", mai spune Nicolae Petrov. Aeronava se află intr-o stare excelentă, conform reprezentanţilor Carpatair.
"Este o aeronavă SAAB 2000, fabricată in Suedia, nu se pune nicio problemă la acest capitol (n.red. - al intreţinerii tehnice). Acum chiar nu am verificat varsta aeronavei, dar SAAB-urile noastre sunt din anii 1995, 1998 sau 2000", mai afirmă Petrov, care a completat că p asagerii erau de toate naţionalităţile, "majoritatea dintre ei avea conexiuni mai departe, pe destinaţiile noastre europene".
Un avion a avut probleme cu probleme cu trenul de aterizare, la Timişoara, turnul de control a anunţand că in avion sunt 47 de pasageri şi 4 membri ai echipajului, anunţă Realitatea TV.
12 ambulanţe şi trei maşini de pompieri au fost trimise la aeroport. Avionul, aparţinand Carpatair, venea de la Chişinău.
"Aeronavele folosite de Carpatair sunt foarte bune. Indeplinesc toate condiţiile de siguranţă", a mai spus Sorin Stoicescu, expert in aviaţie.
Ministerul Transporturilor va trimite o echipă de investigaţii la Aeroportul din Timişoara, a anunţat, sambătă, Marian Ciucă, director investigaţii in Ministerul Transporturilor.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE