background img

Articole noi

Inlatura disconfortul vaginal

Inlatura disconfortul vaginal


Fiecare zi este o noua ocazie sa realizam ce ne-am propus, sa invatam ceva nou, sa petrecem clipe de bucurie si implinire alaturi de cei dragi. Cum procedam insa, atunci cand capacitatea noastra de munca si de relaxare este diminuata de aparitia unei afectiuni vaginale? Desigur, consultarea unui medic ginecolog este absolut necesara. Dar se poate intampla ca afectiunea zonelor intime sa apara intr-o zi de concediu, o zi de deplasare in interes profesional sau intr-o zi libera, iar vizita la cabinetul medical sa fie amanata pentru cateva zile. Sa nu lasam disconfortul vaginal sa ne strice starea de spirit!

Simptomele suparatoare asociate afectiunilor vaginale, cum ar fi durerea, senzatia de arsura, usturime, prurit, pot fi inlaturate imediat, utilizandTantum Rosa, antiinflamator local vaginal, administrat sub forma irigatiilor vaginale sau spalarilor externe perineale.

Tantum Rosa fiind un medicament pentru tratament local, nu se absoarbe in sange si nu determina astfel reactii adverse din partea organismului. Mai mult, experienta clinica mondiala (peste 34 de milioane de femei din aproximativ 40 de tari au folosit Tantum Rosa) a demonstrat siguranta medicamentului. Asa cum arata cercetarile, Tantum Rosa restabileste echilibrul florei fiziologice a vaginului.

Tantum Rosa se poate folosi cu succes si in perioada lauziei timpurii, cand, in cazul nasterii pe cale naturala, fiecare tanara mama se confrunta cu disconfortul perineal: durere, inflamatia zonelor intime, arsura. Administrat sub forma spalaturilor externe ale perineului de 1-2 ori pe zi, Tantum Rosa elimina disconfortul perineal si permite astfel tinerelor mame sa se bucure de copil.

Atentie!!!
Este interzisa irigarea vaginala in primele 6 saptamani dupa nasterea pe cale naturala.

Tantum Rosa se gaseste in farmacii, sub forma de plicuri cu granule pentru solutie vaginala, foarte comod de folosit. Continutul unui plic se dizolva in jumatate de litru de apa fiarta si racita, obtinandu-se astfel solutia pentru irigatii vaginale. In farmacii, este disponibil, separat, un Irigator conceput special pentru o irigatie vaginala cat mai eficienta. Irigatorul se numeste, de asemenea, Tantum Rosa si are capacitatea de 0,5 litri (exact cantitatea de apa in care trebuie dizolvat un plic cu granule Tantum Rosa, pentru a obtine solutia pentru o irigatie vaginala).

Atat medicamentul Tantum Rosa, cat si Irigatorul cu acelasi nume se pot procura din farmacie fara prescriptie medicala. Desi medicul ginecolog iti poate prescrie Tantum Rosa si iti poate da explicatiile de care ai nevoie, reteta nu este obligatorie pentru inceperea tratamentului. Nu uita: Tantum Rosa inlatura disconfortul vaginal, creand conditiile pentru o rapida revenire a bunei dispozitii. Iar o stare de spirit buna te ajuta mai mult decat crezi in tot ceea ce iti propui!

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE