background img

Articole noi

Medicamente pentru potenta

Denumirea de "medicamente pentru potenta" e un pic impropriu formulata. Termenul de "medicamente" e incadrat intr-o serie de restrictii rigide. E un pic riscant sa te joci cu el, mai ales cand atribui calitati inexistene de panaceu fiecarui rebut de "solutie" care se regaseste sub umbrela "medicament pentru potenta".

In loc de acest termen, se prefera solutia alternativa, remediu pentru potenta. Remediile pentru potenta sunt reprezentate in forma lor cea mai eficienta sub denumirea de suplimente alimentare, un fel de vitamine, daca vreti. E de preferat sa se lucreze cu aceste forme de tratament pentru ca:

- spre deosebire de medicamente, nu trebuie aprobate de o institutie speciala creata pentru acest lucru.
- au o deschidere mai larga spre public, fiind practic la indemana oricui simte care are nevoie de un imbold in viata sa sexuala si nu numai.
- suplimentele alimentare nu au nevoie de prescriptie medicala pentru a putea fi utilizate
- suplimentele alimentare nu prezinta contraindicatii sau reactii adverse.

DAR! NOTA BENE! Suplimentele alimentare ideale pentru a actiona ca niste medicamente pentru potenta, trebuie sa aiba o compozitie de ingrediente exclusiv naturale, pentru a se evita complicatiile si eventualele efecte nocive. Efectul de imbunatatire a potentei este cel mai bine reliefat cand se opteaza pentru o suita de extracte de plante de forma:


- Tribulus Terrestris

- Panax Ginseng

- Epimedium

- Lycium Chinese

- Cortex Cinnamon

- Rhodiola Rosea


In afara de denumirile relativ fistichii, aceste ingrediente si-au demonstrat eficienta in a face uitate neajunsurile legate de impotenta si disfunctiile erectile. De aceea, suplimentele Virility Max, de pilda, care inglobeaza toate aceste extracte, reusesc sa faca fata cu brio pericolelor si simptomelor legate de impotenta. Acest aspect e in corelatie cu celelalte efecte benefice generate de aceste suplimente alimentare. Pana la urma, sunt si un fel de vitamine, dotate cu proprietati tonice pentru intregul organism.

In concluzie, e de preferat sa se opteze pentru suplimente alimentare in loc de medicamente pentru potenta, o denumire pana la urma, prea plina de promisiuni ce se dovedesc cel mai adesea desarte.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE