background img

Articole noi

Abces perianal


Abces perianalSe fac supozitoare din 200 g seu de vita (e cel mai bun unguent in bolile anusului) + 6 caciulii de usturoi. Se coace usturoiul necuratat in cuptor, dar cu grija sa nu se arda, adica sa nu-si schimbe culoarea. Cand este moale, se scoate, se curata si se face pasta. Seul de vita se topeste si se strecoara, se lasa la racit ca sa nu fie fierbinte ci caldut si se amesteca cu pasta de usturoi. 

Din aceasta compozitie se modeleaza supozitoare, care se introduc in anus seara. Se folosesc cateva luni, pana la vindecarea totala. Concomitent:2.   Se bea infuzie din urzica (elimina toxinele) de 3 ori/zi, preparata din 1 lingurita planta/ 1 cana apa. in fiecare ceasca de ceai se adauga 1 lingurita de bitter suedez. Aceasta reteta a fost data de Iulia Albiei din Arad, prin intermediul revistei Formula AS, nr. 384/ 18 octombrie 1999. 

 Se pune seu de iepure salbatic pe abcesul spart sau operat, ca sa treaca puroiul.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE