background img

Articole noi

Fisura anala si muguri intestinali

"Am fisura anala si muguri intestinali"
(Raspuns pentru Uncrop Gina - Braila, F. As nr. 314)
1. Preparatul natural Green Care, care este un extract din lucerna, poate aduce o ameliorare a situatiei dv. Contine vitaminele B, C, D, E, K si U si substante minerale: potasiu, fier, calciu, fosfor. Extractul din lucerna este utilizat cu succes in tulburarile digestive acute si cronice, balonari, ulcere, afectiuni intestinale. Pentru detalii, sunati-ma la telefon.
Miklos Ecaterina - Miercurea-Ciuc, tel. 0266/11.12.20.
2. Va recomand sa beti zilnic ceai de tataneasa, amestecat cu rostopasca (uscata, de la Plafar, fiindca proaspata este toxica). O lingurita de planta se fierbe in 500 ml apa, vreme de 5 minute, apoi se lasa sa se infuzeze si se strecoara. Decoctul se imparte in trei doze, care se beau inainte de cele trei mese principale, inghititura cu inghititura. In plus, orientati-va alimentatia in exclusivitate pe hrana vie (legume, fructe, cereale), netrecuta prin foc, sucuri de legume, si in loc de zahar - miere. Se exclud alcoolul, carnea de porc, cafeaua, mezelurile, conservele de orice fel. Peste zi, in loc de apa, beti ceai de musetel, patlagina, galbenele, salvie, seminte de marar sau chimen, diluate (1 lingurita de planta la 1 l de apa). Pe locul fistulei se pune o frunza de patlagina cruda, bine spalata si putin presata cu sticla, ca sa fie zemoasa. Se aplica de 6 ori pe zi. Nepotul meu s-a vindecat perfect in acest mod, in trei luni. Multa sanatate.
Valeria Petriu - Str. Lacurilor nr. 12, O.P. 8, Brasov, cod 2200
3. Faceti seara, inainte de culcare, bai locale cu musetel (1 lingura la 1 litru de apa) sau bai locale cu apa de tarate, care se prepara in felul urmator: se pun doi pumni de tarate intr-un saculet de tifon si se fierb intr-un litru de apa, vreme de 15 minute. Faceti, alternativ, o seara - bai locale cu musetel, alta seara - cu apa de tarate. Tot seara, si de mai multe ori peste zi, ungeti-va local cu alifie de galbenele sau alifie de tataneasa, cu ulei de sunatoare sau ulei de coada soricelului. Retetele lor au fost publicate in revista "Formula As". Fac minuni.
Panciu Elena - Str. Bradului, Bl. 6, Sc. B, Ap. 12, Buhusi
Am fisura anala si muguri intestinali - articol Formula As


0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE