background img

Articole noi

Simbolul distanței - Hon Sha Ze Sho Nen

Acest simbol Reiki semnifică absența noțiunilor de trecut, prezent şi viitor. Mulţi practicanţi considera Hon Sha Ze Sho Nen ca fiind simbolul cel mai util şi puternic
Conceptul transcende timpul şi distanţa.
Cu ajutorul simbolului Hon Sha Ze Sho Nen, este posibil să se vindece orice persoană, din orice loc, în timp. Poate trimite energie la distanţă şi de-a lungul timpului.
Acest simbol este folosit pentru vindecarea traumelor si emotiile reprimate, adus de evenimentele din trecut. Acest lucru este, de asemenea, foarte util în vindecarea planetară.
Este folosit pentru a trimite energiile pe o distanţă. Timpul si distanta nu sunt o problemă atunci când se utilizează acest simbol Reiki. E nevoie de numai câteva minute pentru a trimite vindecarea la distanţă.
Utilizarea simbolului oferă acces la "Cronicile Akashe", la înregistrările viaţilor fiecărui suflet şi, prin urmare, pot fi utilizate în vindecarea karmică.

Simbolul are sensul general de
"Nici trecut, nici prezent, nici viitor"
 sau poate avea sensul de
"Buddha în mine în contact cu Buddha din tine".

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE