background img

Articole noi

Cum să faci un vas al abundenței, de atragere a averii

Dorești să faci un vas feng shui pentru avere, pentru a beneficia familia ta? Acest lucru era utilizat, pentru a fi bogaţi, de cele mai nobile familii din China. Ea va crea un magnet pentru bogăţie, un vortex puternic de energie care este alimentat din intentia ta si dorinta ta de avere, la toate nivelurile.Vasul Abundentei trebuie sa fie plin cu monede si pepite sau bijuterii si alte simboluri de noroc si avere. În China Antica, se foloseau oale de avere, in case, pentru a spori norocul la bogatii. Vasul Abundentei este imaginea norocului fara sfarsit si a bogatiilor. In toata Asia, Vasele Abundentei sunt plasate in majoritatea locuintelor sau birourilor si in foarte multe magazine- un astfel de vas plasat la casierie ajuta la atragerea clientilor si la sporirea veniturilor.
Astăzi, secretele de a crea un vas pentru averea familiei sunt disponibile în invataturile taoiste şi budiste contemporane. Practica isi are originile în aceste două tradiţii majore, şi dacă vizitezi unele dintre cele mai vechi case de tip familial din Beijing, Shanghai sau Xian, s-ar putea să vezi imense vaze, magnifice, care aparţin familiilor nobile de altă dată, vaze care au durat de generaţii. Aceste vaze au fost creditate să aducă bogăţie continuă şi putere.
1. Mai întâi trebuie să găsiţi un vas potrivit.
Gâtul este mai mic decât corpul vazei şi trebuie să existe un capac.
Apoi, va trebui să aduni toate "ingredientele" pe le care doriţi în vază. Când s-a stabilit o motivaţie bună - adică știu că eu fac vasul pentru a asigura că familia  va fi capabilă de a acumula active, se va dezvolta progresiv, mai prosperă de-a lungul anilor, şi nici unul din membrii familiei dvs. nu va fi sărac.

Completaţi cu ingrediente esentiale -  alimente, pământ şi apoi toate simbolurile de prosperitate.Mai intai de toate va trebui sa constientizezi ce anume reprezinta bunastarea financiara pentru tine.
Solul trebuie să fie în partea de jos . Vrei un chi bun în interiorul vazei - creând o fundaţie fermă.
Apoi, pune restul ingredientelor esenţiale şi secrete în interior. Asiguraţi-vă că zeul bogăţiei se află în centrul vazei şi notează direcţia cu care se confruntă.
Atunci când vasul este terminat, trebuie să îl închideţi, acoperă-l cu cinci cârpe de bumbac colorate (pentru a semnifica cele cinci elemente - (albastru, verde, rosu, galben si alb)) şi leagă-l strâns cu cinci siruri de cinci culori.
Păstraţi vaza ascunsă adanc in interiorul casei tale şi spre interiorul cu care se confruntă, nu spre exterior. Dormitorul este un loc bun pentru a menţine vasul. Acest remediu Feng Shui nu trebuie asezat pe podea, in baie sau in bucatarie.

 Ingrediente esentiale

1 Bogăţia lui Dumnezeu (poate fi orice Dumnezeu cu care simti o afinitate),Buddha Vesel
2 Cinci Gem Globuri - semnifica avere din toate direcţiile
3 chips-uri asortate de cristal - pentru a semnifica averea de pe pământ
4 lingouri de aur - simboluri contemporane de avere
5 lingou de aur - simboluri antice de avere
6 diamante false - pentru a semnifica cele mai preţioase comori
 și o selecţie din pietre semipreţioase (roşu Jasper, lepis letuna, jad, maro, alb) şi, dacă este posibil, o selecţie din ochi de tigru, Ruby, Saphire, Topaz, Turcoaz, Emerald, Coral, mov)
7 bijuterii - dorință - pentru a face toate aspiraţiile să se manifeste
8 - 3 monede de alamă legate cu roşu / şir de aur pentru avere curentă
9 - 9 monede împărat pentru avere în toate circumstanţele
10 pietre semi-pretioase pentru acumularea de active
11 monedă de Blocare pentru a proteja averea
12 I-ching - monede - pentru a pacifica toate obstacolele
13 Şase bile de cristal pentru buna armonie in familie
sau
un glob de cristal,
14 5 tipuri de produse alimentare pentru a semnifica abundenta
15 O Ru Yi - pentru a simboliza puterea
praf de lemn de santal
Ingrediente secrete
1 Sol dat sau luat dela casa unui om bogat
2 Numerar dat de către un om bogat
3 Imagini ale unor oameni bogaţi, de succes
4 Imagini ale unor vile / masini / haine - indiferent ce, dar semnifică averea pentru tine
5 Bani în diferite valute
- ţine ascunsă vaza de alte persoane. Ia-o la fiecare Anul Nou Chinezesc, curăţaţi suprafaţa exterioară, dar niciodată nu o deschide. După ce vaza bogăţiei este creată, acesta nu ar trebui să fie deschisă din nou.
 In Feng Shui dezordinea creeaza haos care se va rasfrange atat in mintea ta, cat si in aspectele vietii tale.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE