background img

Articole noi

Simboluri Reiki - Sei Hei Ki sau simbolul armoniei

Simbolul Mental, Emoțional, cunoscut și sub numele de Sei Hei Ki, semnifică uniunea dintre Dumnezeu şi Om.
Se pronunță ”sey hey key".
Acesta reprezintă creierul şi corpul împreună și ajuta la eliberarea emotionala si mentală. Căci o boală poate apărea din cauza dezechilibrelor emotionale și mentale.
Cu ajutorul acestui simbol Reiki, cele două elemente sunt sincronizate, realizând armonia şi pacea interioară.
Acesta este simbolul cel mai eficient pentru tulburări ca depresia, frica, panica, tristeţea, mânia, nervozitatea. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a curăţa mintea si spiritul, fiind foarte eficient pentru eliminarea obiceiurilor rele sau dependenţelor.
Simbolul aduce cu un dragon.
Mai este numit și simbol de protecţie, ce poate fi folosit în timpul şi după intervenţii chirurgicale sau ca un scut de protecţie înainte şi după ceremoniile de purificare sau ori de câte ori energiile rele amenintață câmpul auric sau corpul fizic.
Sei Hei Ki poate fi utilizat și în mantre, rugăciuni, atunci când se solicită pentru protecţia personală şi călătorie în condiţii de siguranţă etc.
Ca şi în cazul tuturor măsurilor de protecţie, nu există nici o garanţie că utilizarea Sei Hei Ki va fi  100 la suta eficientă.

Vindecarea cu Sei Hei Ki
Prin utilizarea simbolului în timp ce se face terapie, folosind poziţiilemânilor. Poate fi, de asemenea, utilizat, ca parte a meditaţiei, pentru a ajuta la eliberare şi vindecare.
 Este folosit și în  sesiuni de vindecare la distanţă.
Este utilizat pentru a vindeca problemele emotionale din spatele problemor fizice.
El ajută la schimbări pozitive comportament și la eliberarea de experienţele trecute.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE