background img

Articole noi

Krill Oil, KrillOil, Omega 3, Omega 6 si Omega 9

Krill Oil, KrillOil, Omega 3, Omega 6 si Omega 9 (80 capsule)


Beneficiile uleiului de Krill:
-Protejeaza membranele
-Creste energia corpului
-Stimuleaza sistemul imunitar
-Stimuleaza sistemul digestiv
-Ajuta la concentrare / memorie
-Ofera protectie impotriva razelor UV
-Previne bolile cardiovasculare
-Diminueaza colesterolul nociv
-Reduce durerile artritice
-Combate sindromul premenstrual si dismenoreea
-Putere antioxidanta incomparabila Omega 3, Omega 6 si Omega 9 (in echilibru)
-Viaminele A si E
-Sursa de fosfolipide unice
-Sursa de colina
-Teste ORAC
-De 34 ori inai mult antioxidant decat Coenzima Q10
-De 6,5 ori mai eficient decat licopenul
-De 48 de ori mai bogat in omega 3 decal uleiurile extrase din peste.

Ulei natural NKO din creveti polari. Cel mai puternic antioxidant marin. Noua generatie de Omega 3 EPA/DHA Acest ulei natural este remarcabil prin proprietattile sale antioxidante. Acesta contine fosfolipide, care ajuta la absorbtia mai usoara de Omega 3 pentru creier. Acest supliment prezinta o eficacitate remarcabila in tonusul general. Este recomandat pentru memorie si concentrare in randul studentilor. Pentru sportive. Diferite studii au aratat ca acesta a actionat benefic in controlul colesterolului bun. Mai multe cercetari sunt in curs de desfasurare pentru a dovedi eficienta in confortul general. Bogat in Omega 3 DHA/EPA omega 6 si 9, fosfolipide pentru a transporta si a fixa acizii grasi polinesaturati.
Krill ulei - o bogata sursa de omega-3 fosfolipide
Omega-3 fosfolipide constituie o parte substanţiala a omega-3 din ulei de krill, din care cea mai mare este fosfolipid phosphatidylcholine (clasa de fosfolipide care contine colina). Studiile de cercetare indică faptul ca fosfolipidele omega-3 acizi grasi au biodisponibilitate mai mare de celule de crestere si de functionare, în comparatie cu omega-3 trigliceride. De asemenea, omega-3 utilizat in anumite tesuturi, creste atunci cand este livrat sub forma de omega-3 fosfolipide. Aceste observatii sugereaza ca ulei de krilleste mai bioeficient ca transportator de omega-3 la om.
Digestia si absorbţia de omega-3 fosfolipidele 
Trigliceride si fosfolipidele sunt digerate si absorbite in mod diferit in intestinul subtire. Fosfolipidele Omega-3 urmeaza digestia si rutele simple de distribuţie decat omega-3 trigliceridelor în corpul uman. Mai mare decat biodisponibilitatea si bioeficacitatea de fosfolipide omega-3 relativ la trigliceridele omega-3 influenteaza absorbia celulara, de functionare si distributie de omega-3.


Trigliceridele sunt insolubile in apa, digestia lor de enzime si, ulterior, de absorbtia in intestinul subire necesita emulsionarea bilei de saruri prin formarea de micele.

Fosfolipidele nu sunt dependente de bila pentru digestie, ele pot forma spontan micele si trebuie transportate intr-un mediu apos. Fosfolipidele pot fi absorbite fara digestie in forma lor intacta, sau ca lysophosphatidylcholine dupa digestie cu enzime in intestin mic.Procesul lor simplu de digestie in intestinul subtire inainte de absorbtie este unul dintre factorii care indica faptul ca fosfolipidele omega-3 ofera o mai mare biodisponibilitate in organismul uman decat trigliceridele omega-3. Un alt factor este sugerat ca fosfolipidele sunt direct absorbite de intestinul epithelia pentru distribuţie prin plasma de sange, considerabil trigliceride de transport presupune facilitarea de catre sistemului limfatic.

Dupa absorbtie in intestinul subtire, este lysophosphatidylcholine reasamblat (prin adaugarea unui acid gras) pentru a phosphatidylcholine. Phosphatidylcholine(Fosfolipidcolina) este o importanta componenta structurala a membranelor celulare si participa in acizi grasi de transport in sange si de-a lungul membranei. Pentru ca acizii grasi sunt insolubile in apa, ele nu pot fi transportate in forma lor libera in sange, lipoprotein acţioneaza ca un mijloc de transport de acizi grasi în sange.Fosfolipidele situate pe o suprafata de lipoproteine joaca un rol important in acizi grasi de transport in sange. Lipoproteinele omului includ chylomicrons, HDL, LDL, şi VLDL.

Dimensiunea unui lipoprotein de asamblare variaza in functie de cantitatile si tipurile de acizi grasi transportat in el. Asamblarile mari dau acizi grasi la diferite ţesuturi in intreag corpul uman, in timp ce mici lipoprotein de asamblare serveste ca "tine in casa," aducerea la excesul de acizi graşi in ficat de degradare. Omega-3 fosfolipide in lipoproteine pot influenţa distribuţia de lipoproteine în organism si, prin urmare, disponibilitatea de acizi grasi. Cresterea de transport si la utilizarea de omega-3 de catre diferite tesuturi, a fost demonstrata, atunci cand livrate ca omega-3 fosfolipide. De exemplu, cresterea concentratiilor de omega-3 din organe tinta, cum ar fi creierul si ficatul, sunt observate atunci cand livrate ca omega-3 fosfolipide. Astfel, aportul dietetic de omega-3 fosfolipidele pare sa joace un rol benefic in distributia de acizi grasi organismului la diferite tesuturi


Omega-3 fosfolipidele - O sursa mai bioeficienta de Omega-3 
Cresterea aportului de omega-3 este recomandat datorita efectelor benefice generale de sanatate si a capacitatii sale de a preveni si ameliora boala. Ulei de Krill ofera omega-3 in formula fosfolipidica. Fosfolipidele Omega-3 sunt mai eficiente absorbind prin intestinul subtire si distribuit in tesuturi, in comparatie cu omega-3 trigliceridelor.Omega-3 sunt fosfolipidele sugerate ca preferate surse de omega-3, celule umane pentru structurile si functiile de celule, ca rezultat al unei mai mari de biodisponibilitate si bioeficacitate, comparativ cu omega-3 trigliceridelor.Astfel, omega-3 de la krill fosfolipidele sunt mai bioeficiente ca sursa de omega-3 decat omega-3 trigliceride derivate din ulei de peste.


Dictionar:
Phosphatidylcholine(Fosfolipidcolina) -sunt o clasa de fosfolipide care au incorporate colina.
Micela - Grup sau agregat de molecule care se formează în substanţele coloidale si în soluţiile lor.
Chylomicrons- sunt particule mari de lipoproteina care transporta lipide dietetice din intestine la alte locatii din organism.
Lysophosphatide o substanţă hemolitica produsă de eliminare a unui grup de acizi graşi
Hemolitic - Care produce hemoliză
Hemoliza - Distrugere patologică a globulelor rosii din sânge si trecerea lor în plasmă
Trigliceride - reprezinta depozitul de resurse energetice al organismului uman.
Monogliceridele -sunt gliceride , care au fost esterificate cu doar un acid gras
Gliceridele -sunt esteri ai glicerinei cu acizi graşi
Fosfolipide - Lipide complexe care contin in molecule in principal azot si in cantitate mai mica fosfor.
Hidrofil -asimilabil in apa.
Hidrofob -care nu se combina cu apa.




0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE