background img

Articole noi

Prospect Dermofarm crema antiacneica

Prospect Dermofarm crema antiacneica
Va prezint in acest post prospect Dermofarn crema antiacneica, o crema foarte eficienta pentru toate tipurile de acnee. Daca suferiti de acnee va recomand aceasta crema. Este o crema antiinflamatoare si astringenta, datorata prezentei oxidului de zinc si ihtiolului si este antiseptica datorata prezentei fenoseptului si sulfului.

Indicatii Dermofarm crema antiacneica: in toate tipurile de acnee

Mod de administrare Dermofarm crema antiacneica
Se aplica noaptea in strat compact pe portiunile acneice, tamponate in prealabil cu lotiunea antiseptica pentru fata Dermofarm. Se lasa sa actioneze pana dimineata, apoi se indeparteaza cu ajutorul lotiuni Dermofarm.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE