background img

Articole noi

Prospect medicament Ciprinol

prospect medicament Ciprinol
Prospect medicament Ciprinol

Va prezint prospect medicament Ciprinol un antibiotic puternic folosit impotriva bacteriilor sensibile la ciproflaxina.

Indicatii Ciprinol: acest medicament este folosit impotriva urmatoarelor infectii
- infectii ale tractului urinar (complicate si necomplicate)
- anumite infectii ale aparatului respirator (otice, nazale, faringo-laringiene, bronsice si pulmonare, cand germenii patogeni sunt bacterii gram-negative, in special P. aeruginosa,de asemenea la pacientii cu fibroza chistica)
- infectii ale aparatului reproducator
- infectii abdominale (infectii gastro-intestinale, purtatori de Salmonellae typhisi alte salmonele, peritonite si infectii ale cailor biliare, de obicei in combinatie cu alte antibiotice)
- infectii osoase si articulare
- infectii ale pielii si tesuturilor moi
- infectii severe sistemice (sepsis, infectii la pacientii neutropenici)
- antrax

Mod de administrare Ciprinol:
Infectii necomplicate ale cailor urinare inferioare si superioare 2x250MG
Infectii complicate ale cailor urinare superioare 2x500MG
Infectii severe (pneumonie, osteomielita) 2x750MG
Infectii complicate ale cailor urinare inferioare 2x500MG

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE