background img

Articole noi

Ochiul


Ochiul
Dacă toate părţile corpului sunt de o mare însemnătate e sigur ochiul poate fi privit ca unul din cele mai de seamă. De aceea şi vorba: De ai orbit, ti calicit. Cum ochii sunt aşezaţi în cap, puterea sau slăbiciunea lor le şi vine de cele mai multe ori de la cap. Cine are un corp sătos şi puternic, are, de obicei, şi nişte ochi buni şi puternici. Dacă ochiul e tare slăbit, cauza o  sim, desigur, în corpul nostru, chiar dacă n-o simţim. Dacă ochiul e bolnav, cauza e desigur vreo substanţă bolnavă din corp, care a îmbolvit ochiul. Cât de des se întâmplă ca o scursoare din         corp   sau   din   cap   să-şi    găsească   iire   prin   cavităţile   ochilor   şi    să-i îmbolnăvească! Exemplele următoare ne vor lămuri perfect.
Un copil în vârstă de patru ani are capul umflat, ochii inflamaţi şi nu poate suferi nici o  cli lumina zilei. Cum vindeci aceasta? Copilul n-are sângele şi sucurile sătoase, acestea se îngrămădesc în cap şi în corp şi de aceea capul e umflat. De îndată ce aceste sucuri nesănătoase s-au îndepărtat, tot corpul şi capul s-au întărit şi însătit, atunci şi ochiul se va tămădui şi va putea să sufere lumina.
Aplicări: Copilul facă timp de 12 zile, următoarele: 1. În fiecare zi se spele cu a rece; 2. În fiecare zi pună o maşă înmuiată în apă fierbinte cu flori de n, iar după aceasta va fi spălat de două ori pe zi şi va pune maşa de mai sus odată la două zile. Aşa facă 10 zile. Du 22 de zile copilul devine vioi şi sănătos. Ochii erau curaţi ca oglinda şi recăpătase pe deplin  vederea. Nu mai trebuie apoi decât se spele copilul încă un timp, în fiecare zi. SpăIăturile reci au scos căldura şi i-au întărit firea întreagă. Cămaşa îi deschise porii şi scoase tot răul, şi aşa, când s-a curăţit sângele, copilul s-a făcut bine. Odată cu slăbiciunea corpului dispăru şi boala. de ochi. Ochii fură spălaţi în fiecare zi cu a în care se punea puţin sabur. Această apă avu ca efect să cureţe ochii de scurgerea ce venea din corp.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE