background img

Articole noi

Prospect nolicin, indicatii

prospect nolicin, indicatii
Prospect nolicin, indicatii

In acest post va prezint prospect nolicin si cateva indicatii nolicin. Nolicin este un chimioterapic din grupul chinolonelor. Actioneaza prin distrugerea bacteriilor ce produc infectii variate in organismul uman.

Indicatii Nolicin: Se prescrie Nolicin in caz de infectii cu bacterii susceptibile. Este indicat in special in tratamentul infectiilor de tract urinar , infectii ale prostatei, diareea infectioasa si gonoree. Poate fi de asemenea utilizat in preventia infectiilor tractului urinar , diareea calatorului si in infectiile pacientilor imunodeprimati.

Mod de administrare Nolicin: In caz de gonoree sau de uretrită gonococică doza este de 2 comprimate filmate (800 mg) în priză unică.
In prostatită doza uzuală este de câte un comprimat filmat (400 mg) la intervale de 12 ore, timp de 28 zile.
In infecţiile necomplicate ale aparatului urinar se administrează câte un comprimat filmat (400 mg) la intervale de 12 ore, timp de 3 zile.
In cazul infecţiilor complicate ale aparatului urinar doza uzuală este de câte un comprimat filmat (400 mg) la intervale de 12 ore, timp de 10-21 zile.
In gastroenterita bacteriană se administrează câte un comprimat filmat (400 mg) la intervale de 8-12 ore, timp de 5 zile.
In caz de insuficienţă renală, pentru un clearance al creatininei <> 7) s-a observat cristalurie. Cu toate că după dozele uzuale (câte 400 mg de 2 ori pe zi la adult) nu s-a observat cristalurie, trebuie asigurată o hidratare adecvată, pentru menţinerea unui debit urinar de 1200-1500 ml pe zi.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE