background img

Articole noi

Tratament pentru sinuzita

tratament pentru sinuzitaTratament pentru sinuzita
In acest post va vorbesc despre un tratament pentru sinuzita. Acest tratament impotriva sinuzitei este unul pe baza de antibiotice.
Antibioterapia reprezinta principalul tratament pentru sinuzita bacteriana, desi nu este intotdeauna necesara. In 75% din cazuri, sinuzita se vindeca in absenta oricarui tratament, in termen de o luna. Luarea antibioticelor scurteaza aceasta perioada si reduce simptomele. Tratamentul dureaza in general 7 – 10 zile. Luarea antibioticelor cu spectru adecvat este preferabila, deoarece reduce riscul ca bacteriile sa devina rezistenta la antibiotice. In cazul unei sinuzite cronice, este propus un tratament de durata mai mare . In cazurile grave de sinuzita bacteriana, antibioticele vor fi administrate pe cale intravenoasa in spital.
Antibioticele nu sunt indicate atunci cand secretiile nazale sunt limpezi. In acest caz, este vorba mai degraba de un guturai sau de o alergie.

Ce antibiotice trebuie sa luati pentru sinuzita: in general cel mai bun antibiotic pentru sinuzita este augmentin, si zinnat. Aceste antibiotice au tendinta de a va scapa rapid de sinuzita insa tratamentul trebuie sa fie pe o perioada intre 5-7 zile.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE