background img

Articole noi

BILICHOL, capsule gelatinoase

Nume: BILICHOL, capsule gelatinoase
Producator: Pharco Pharmaceuticals

Pentru boli hepatice si litiaza biliara.

Compozitie: Fiecare capsula contine:

Mentol 32 mg
Mentona 6 mg
Pinen (alfa+beta) 17 mg
Borneol 5 mg
Cineol 2 mg
Camfen 5 mg
Proprietati: Bilichol este un amestec de ingrediente active naturale, inalt purificare, care restabilesc o balanta sanatoasa a sistemului biliar. Bilichol creste secretia si debitul biliar, avand in plus o actiune antispastica care reduce forta si frecventa spasmului ductelor biliare. Cu aceste proprietati staza biliara este prevenita, iar tendinta la litiaza este inhibata. De asemenea, Bilichol-ul inhiba 3-Hydroxy-3-Methyl-Glutaryl co-A reductaza, determinand scaderea producerii endogene de colesterol, cu consecinta desaturarii bilei de colesterol. Acest efect ajuta la dizolvarea calculilor biliari si previne formarea altor calculi. Aceste proprietati fac ca terapia cu capsule de Bilichol sa ofere prompt o ameliorare simtitoare in multe suferinte hepatobiliare.

Indicatii: Pentru tratamentul tulburarilor hepatobiliare incluzand: dischinezia de duct biliar; staza biliara; inflamatii biliare; colecistite; colelitiaze.

Precautii: Trebuie avuta grija in dozarea medicamentului la pacientii ce primesc anticoagulante orale. Este recomandabila o reducere in continutul de grasimi al dietei. De asemenea, este recomandabil ca medicamentul sa nu fie administrat femeilor gravide in cursul primului trimestru de sarcina.
Efecte adverse: Nu au fost semnalate pana acum.

Interactiuni medicamentoase: Medicamentele metabolizate de ficat pot prezenta uneori o crestere a metabolizarii acestora daca sunt administrate simultan cu Bilichol.
Dozaj: 1 - 2 capsule de 3 ori pe zi inainte de masa ori in functie de prescriptia medicului: o doza de 1 capsula de 3 ori pe zi este recomandata pentru cateva zile la inceputul tratamentului.

Forma de prezentare: Cutii continand 24 capsule gelatinoase enterosolubile.

Conditii de pastrare: A se pastra in locurile reci si uscate. A se pastra in locuri ferite de copii.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE