background img

Articole noi

Petrol rafinat

Petrol rafinat


Se ia dimineaţa, pe stomacul gol, o linguriţă de gaz dublu rafinat . După o jumătate de oră se mănâncă. În jumătatea de oră care durează până la masă, bolnavul trebuie să stea culcat şi să se rotească de câteva ori [din 10 în 10 minute] alternativ pe partea stângă şi pe partea dreaptă pentru ca petrolul să poată pătrunde şi în curburile şi pliurile gastrice, acela-ş lucru se va face şi seara. Această reţetă se foloseşte în tratarea cancerului de stomac şi intestinal. Tratamentul acesta durează 4 săptămâni . Rezultatele se văd după 10 zile, când bolnavul îşi va reveni şi va putea mânca. Pentru acelaşi fel de cancer, o mare vindecătoare Bulgară recomandă : se amestecă fagure din ceară de albine cu ţuică curată de ţară şi pelin pisat, pâna se obţine un terci. Se unge părţile [locul] bolnav, se acoperă cu tifon şi se lasă peste noapte. Se repetă până la dispariţia tumori.
Tratamentul durează un an, si este valabil pentru multe feluri de cancer.
Atenţie gazul trebuie distilat intre 100 – 150 grade, orice grad mai mult duce la distrugerea petrolului ca medicament devenind toxic. A dat rezultate in multe feluri de cancer generalizat, bolnavul fiind foarte slăbit si având foarte puţine şanse de supravieţuire . Se găseşte la rafinăria ‚Vega’ de la Ploieşti, se verifică astfel : se pune în palmă şi se freacă bine palmele, dacă pielea rămâne albă, înseamnă că este bun.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE