plante medicinale
·
remedii babesti
·
remedii homeopate
·
remedii naturiste
·
Retete naturiste
·
sanatate
·
sanatateverde
·
terapii naturiste
·
VINUL PENTRU INIMA
VINUL PENTRU INIMA
VINUL PENTRU INIMA VINUL PENTRU INIMA VINUL PENTRU INIMA VINUL PENTRU INIMA
In carticica ,,So heilt Gott" (Asa vindeca Dumnezeu - Medicina Sf. Hildegard von Bingen ca nou procedeu naturist de leac) de dr. Gottfried Hertzka, aparuta la editura elvetiana Christiana-Verlag, Stein pe Rin, care n-ar trebui sa lipseasca din caminul nici unei familii crestine, a fost prezentata printre altele o reteta extraordinara pentru car-diaci, care da rezultate cu totul neobisnuite.
Stareta Hildegard von Bingen a trait cu 800 de ani in urma (1098-1179), a murit deci la virsta de 81 de ani. Ca asa-numita mistica, il aparea cind era complet treaza un fel de televizor ceresc in fata ochilor. Asa cum explica si atesta in mod expres la finele operei vietii sale, toate scfierile sale - tot ce a scris vreodata - provin exclusiv din aceste imagini si cuvinte ceresti, toate bolile numite si medicamentele descrise ii sunt dezvaluite de Dumnezeu.
Papa Eugen al Ill-lea a pus sa fie examinat darul de profetie al lui Hildegard si i-a recunoscut din punct de vedere bisericesc harul vizionar. Acum, dupa 800 de ani, au fost recunoscute de catre medicina moderna si revelatiile sale medicale ca fiind corecte.
Dr. Hertzka, medic de medicina generala cu procedee fitoterapeutice de vindecare, profesind in Konstanz, la lacul Boden, ne-a pus la dispozitie acum prin carticica sa ,,So heilt Gott" citeva dintre retetele lui Hildegard.
Reteta ,,vinului pentru inima’’ a dat rezultate foarte bune in toate insuficienlele cardiace si bolile adevarate de inima si ocupa, dupa cum explica dr. Hertzka, un spatiu larg in cadrul practicii sale medicale zilnice. Eu insami am dat aceasta reteta de citeva ori mai departe si reusita a fost surprinzator de buna. Si in anghina pectorala vinul pentru inima a produs o ameliorare simtitoare.
RETETA VINULUI PENTRU INIMA
10 tulpini proaspete de patrunjel cu frunze cu tot se pun intr-un litru de vin natural, curat, la care se adauga 1-2 linguri de otet curat din vin. Se lasa totul sa fiarba 10 minute la foc mic (Atentie, face spuma!). Dupa aceea se mai adauga 300 grame de miere pura de albine si se lasa inca 4 minute sa fiarba usor. Vinul fierbinte se filtreaza si se trage cit este fierbinte in sticle care au fost clatite cu putin alcool tare. Se astupa bine! Depunerile care se formeaza nu dauneaza si pot fi baute si ele fara probleme. - La aceasta reteta as dori sa adaug ca fiecare in parte poate decide daca sa fiarba mierea sau nu.
Dr. Hertzka afirma: ,,Este totuna ce vin iei, ca e rosu sau alb. Numai sa fie natural... Numai sa respecti ordinea: Mierea se adauga abia dupa primul fiert si trebuie sa fiarba, si ea cu restul. Nu-ti fie teama de fierbere... Fierbe-ti linistit vinul tau de patrunjel-miere pentru inima!"
Mai incolo, dr. Hertzka explica: ,,Daca se intimpla odata sa-ti simti inima, ia o lingura, doua linguri sau chiar trei linguri pline pe zi, si orice intepaturi la inima (din cauza schimbarii vremii sau dupa emotii) dispar. Nu trebuie in nici un caz sa fii ingust in vederi si speriat, fiindca nu poti sa-ti faci nici un rau cu acest vin. Dar nu numai in cazul durerilor cardiace incipiente, ci si in adevarata insuficienta cardiaca si alte boli cardiace te vei ajuta adesea in mod considerabil cu acest vin de patruniel-miere pentru inima, poate chiar te vei insanatost odata.
Pe 21 ianuahe 1980 am primit o scrisoare de la o doamna din landul Salzburg, scrisoare pe care as dori s-o redau aici. Femeia scrie: ,,Va comunic ca mi-am preparat vinu pentru inima si ca am putut obtine rezultate uimitoare. Am fost operata acum zece ani. Mi s-a spus ca am o insuficienta cardiaca si deci voi avea intotdeauna dureri. N-aveau curn sa mi le ia. Asta insemna deci ca trebuia sa ma invat cu aceasta idee. Dar datorita vinului pentru inima, durerile rnele au disparut dupa doua luni de tratament. Nu ma mai simt nici slabita."
In carticica ,,So heilt Gott" (Asa vindeca Dumnezeu - Medicina Sf. Hildegard von Bingen ca nou procedeu naturist de leac) de dr. Gottfried Hertzka, aparuta la editura elvetiana Christiana-Verlag, Stein pe Rin, care n-ar trebui sa lipseasca din caminul nici unei familii crestine, a fost prezentata printre altele o reteta extraordinara pentru car-diaci, care da rezultate cu totul neobisnuite.
Stareta Hildegard von Bingen a trait cu 800 de ani in urma (1098-1179), a murit deci la virsta de 81 de ani. Ca asa-numita mistica, il aparea cind era complet treaza un fel de televizor ceresc in fata ochilor. Asa cum explica si atesta in mod expres la finele operei vietii sale, toate scfierile sale - tot ce a scris vreodata - provin exclusiv din aceste imagini si cuvinte ceresti, toate bolile numite si medicamentele descrise ii sunt dezvaluite de Dumnezeu.
Papa Eugen al Ill-lea a pus sa fie examinat darul de profetie al lui Hildegard si i-a recunoscut din punct de vedere bisericesc harul vizionar. Acum, dupa 800 de ani, au fost recunoscute de catre medicina moderna si revelatiile sale medicale ca fiind corecte.
Dr. Hertzka, medic de medicina generala cu procedee fitoterapeutice de vindecare, profesind in Konstanz, la lacul Boden, ne-a pus la dispozitie acum prin carticica sa ,,So heilt Gott" citeva dintre retetele lui Hildegard.
Reteta ,,vinului pentru inima’’ a dat rezultate foarte bune in toate insuficienlele cardiace si bolile adevarate de inima si ocupa, dupa cum explica dr. Hertzka, un spatiu larg in cadrul practicii sale medicale zilnice. Eu insami am dat aceasta reteta de citeva ori mai departe si reusita a fost surprinzator de buna. Si in anghina pectorala vinul pentru inima a produs o ameliorare simtitoare.
RETETA VINULUI PENTRU INIMA
10 tulpini proaspete de patrunjel cu frunze cu tot se pun intr-un litru de vin natural, curat, la care se adauga 1-2 linguri de otet curat din vin. Se lasa totul sa fiarba 10 minute la foc mic (Atentie, face spuma!). Dupa aceea se mai adauga 300 grame de miere pura de albine si se lasa inca 4 minute sa fiarba usor. Vinul fierbinte se filtreaza si se trage cit este fierbinte in sticle care au fost clatite cu putin alcool tare. Se astupa bine! Depunerile care se formeaza nu dauneaza si pot fi baute si ele fara probleme. - La aceasta reteta as dori sa adaug ca fiecare in parte poate decide daca sa fiarba mierea sau nu.
Dr. Hertzka afirma: ,,Este totuna ce vin iei, ca e rosu sau alb. Numai sa fie natural... Numai sa respecti ordinea: Mierea se adauga abia dupa primul fiert si trebuie sa fiarba, si ea cu restul. Nu-ti fie teama de fierbere... Fierbe-ti linistit vinul tau de patrunjel-miere pentru inima!"
Mai incolo, dr. Hertzka explica: ,,Daca se intimpla odata sa-ti simti inima, ia o lingura, doua linguri sau chiar trei linguri pline pe zi, si orice intepaturi la inima (din cauza schimbarii vremii sau dupa emotii) dispar. Nu trebuie in nici un caz sa fii ingust in vederi si speriat, fiindca nu poti sa-ti faci nici un rau cu acest vin. Dar nu numai in cazul durerilor cardiace incipiente, ci si in adevarata insuficienta cardiaca si alte boli cardiace te vei ajuta adesea in mod considerabil cu acest vin de patruniel-miere pentru inima, poate chiar te vei insanatost odata.
Pe 21 ianuahe 1980 am primit o scrisoare de la o doamna din landul Salzburg, scrisoare pe care as dori s-o redau aici. Femeia scrie: ,,Va comunic ca mi-am preparat vinu pentru inima si ca am putut obtine rezultate uimitoare. Am fost operata acum zece ani. Mi s-a spus ca am o insuficienta cardiaca si deci voi avea intotdeauna dureri. N-aveau curn sa mi le ia. Asta insemna deci ca trebuia sa ma invat cu aceasta idee. Dar datorita vinului pentru inima, durerile rnele au disparut dupa doua luni de tratament. Nu ma mai simt nici slabita."
0 comments :
Trimiteți un comentariu