background img

Articole noi

Retete slabire - Dieta cu calorii negative

Retete slabire - Dieta cu calorii negative

Inainte de a citi cele de mai jos trebuie sa spun ca dieta cu calorii negative nu trebuie folosita ca un substitut pentru o reteta de slabire uzuala. Dieta cu calorii negative pare a fi un mod minunat de a va ajuta in acele zile in care nu va puteti abtine sa respectati dieta obisnuita.

Numele acestei diete va conduce intr-o directie gresita. Nici o mancare nu are zero calorii. Numele se refera la rezultatele in momentul in care digerati aceste alimente. Teoretic ideea acestei metode s bazeaza pe faptul ca in momentul in care mananci un mar de exemplu care contine aprox. 50 de calorii, se consuma pentru procesarea acestuia o anumita cantitate de energie pentru a extrage vitaminele si nutrientii din mar. Practic se consuma mai mult de 50 de calorii. Numarul de calorii consumate depinde de la persoana la persoana. Unii sustin ca poti arde cam 150% din caloriile continute de mar. Rezultatul este ca ardeti in plus 25 de calorii la fiecare mar pe care il digerati.

In momentul in care digerati otice tip de mancare corpul produce enzime care separa enzimele continute de mancare. Cu dieta cu calorii negative se crede ca se produc mai multe enzime decat este necesar pentru a separa caloriile din mancare. Personal nu am testat rezultatele acestei diete.

Ati putea sa-mi spuneti daca aceasta dieta chiar functioneaza, oricum eu cred ca puteti folosi aceste alimente in momentul in care nu va puteti abtine sa mancati.
Lista cu alimente cu calorii negative:
Ananas, Andiva, Ardei iute, Broccoli, Capsuni, Castravete, Ceapa, Cicoare, Conopida
Fasole verde, Grapefruit , Gulie, Lamaie, Lubenita, Mango , Mar, Morcovi, Papadie
Papaya, Piersica, Portocala, Ridichi, Sfecla, Spanac, Spanac, Sparanghel, Tei
Telina, Usturoi, Varza verde , Zmeura
DIETĂ
Această dietă este recomandată de către departamentul de cardiologie pentru pacienţii bolnavi de inimă care trebuie să piardă în greutate repede şi sănătos.
Dieta este rapidă, arde grăsimile. Secretul este că mâncând după dietă se ard mai multe calorii decât cele conţinute în mâncare. Dieta spală organismul de unele toxine şi dă senzaţia de “mă simt mai bine”. Dieta se bazează pe consumul zilnic de supă arzătoare de calorii. Această supă poate fi mâncată ori de câte ori simţim foame. Mănânci atâta cât poţi şi oricând în timpul zilei, căci mâncând această supă de fapt arzi calorii. Luaţi aminte! Cu cât mâncaţi mai mult din această supă, cu atât pierdeţi mai mult în greutate.
În timpul regimului, categoric NU!: băuturi alcoolice, pâine, zahăr, prăjeli, miere de albine.
REŢETA DE SUPĂ

1. 6 cepe mari
2. o varză
3. o legătură de ţelină
4. doi morcovi
5. doi ardei graşi
6. 0,750 kg. roşii (se poate înlocui cu bulion)
7. condimente de orice fel
8. un cub de supă de vită Knor
Notă
Unde nu se menţionează băutura, se bea apă, suc de fructe neîndulcit, ceai, cafea, lapte degresat. Nu băuturi carbogazoase.
Progres
După 7 zile - dacă se respectă cu sfinţenie regimul, se pierd 5-7 kg.
Ziua 1: supă, fructe (nu banane). Se recomandă pepene galben sau verde.
Ziua 2: supă, vegetale (fără grăsimi), mai ales frunze: varză, salată, un cartof fiert cu puţin ulei.
Ziua 3: combinaţia celor două zile, mai puţin cartoful.
Ziua 4: supă, 3 banane, lapte cât poţi, apă.
Ziua 5: supă cel puţin o dată, 300-500 gr. Carne de vită, pui sau curcan, fără piele, grăsime, 3 roşii sau 6-8 pahare de bulion.
Ziua 6: supă, carne de vită (curcan) oricât, vegetale cu frunze verzi (fără cartofi).
Ziua 7: supă, orez, mazăre, suc de fructe neîndulcit, legume.
Alimente care pot fi consumate fără restricţii:
Proteine
a) animale: orice carne slabă, ouă tari, lapte degresat, iaurt, brânză de vaci, urdă, telemea desărată;
b) vegetale: rădăcini crude, zarzavat şi legume crude, fructe proaspete, în afară de nuci, alune, castane;
Glucide: numai cele din legume, fructe şi salate.
Grăsimi: uleiuri vegetale, margarină
Sare: 5 gr. pe zi

ACTIVITATILE FIZICE SI CALORIILE PIERDUTE PE ORA - metode si cure slabit
alergat (10 km/h) - 900 calorii/ora
inot (viteza medie) - 270 calorii/ora
tenis (simplu) - 400 calorii/ora
schi fond - 700 calorii/ora
mers pe jos (5 km/h) - 200 calorii/ora
ciclism (10 km/h) - 240 calorii/ora
Pentru a afla mai multe despre calorii, vizitati rubrica alimentatie si continutul caloric al alimentelor.

Dieta de slabire cu calorii negative click aici >>
AEROBIC
Exercitiile aerobice au un rol foarte important in definirea corpului si in asigurarea unei senzatii de comfort pentru organism. Numele acestor exercitii atrage atentia asupra importantei pe care o are respiratia si reglarea ei la aceste exercitii. Efortul aerob trebuie sa fie asociat cu cel anaerob (ridicare de greutati) pentru a da rezultatele cele mai bune. Exercitiile aerobice trebuie sa dureze cel putin 15 minute fara pauza. Pentru rezultate notabile, e bine sa fie efectuate zilnic. Este greu de stabilit un program standard, intrucat gradul de individualitate este prea mare. Creati-va asadar propriul program in functie de reactiile organismului.Exercitii aerobice: jogging -mersul pe jos -saritul coardei -ciclismul -inotul.






alimentatie - nutritie - calorii - cure de slabire
Raporturile optime greutate-inaltime
BARBATI FEMEI
Inaltime(cm) Greutate(kg) Inaltime(cm) Greutate(kg)
155
160
163
165
168
170
173
175
178
180
183
185
188
190
195 60
63
64,5
66
69
71
72,5
74
77
78
81
83
86
88
90 148
150
153
155
160
163
165
168
170
173
175
177
180
183
185 42
43
44
45
48
49,5
50,5
52
53
55,5
57
58,5
60
62
63

Proteine Glucide Lipide al Celor Mai Consumate Alimente
ALIMENTUL-100 G PROTEINE GLUCIDE LIPIDE CALORII
paine alba 10,4 54,0 2,0 282,0
paste fainoase 9,6 75,9 1,0 360,0
biscuiti 8,2 74,0 0,5 337,0
banane 1,3 13,4 0,6 66,0
cirese 1,1 18,4 0,2 52,0
curmale uscate 1,9 74,0 - 326,0
mere 0,3 16,9 0,4 74,0
portocale 0,8 10,1 0,2 46,9
smochine 4,3 58,0 1,3 266,9
stafide 1,5 71,0 0,6 307,0
struguri 2,1 18,4 1,7 100,0
nectar de caise 0,8 17,0 - 72,7
nuci 17,0 13,0 58,5 665,5
alune 17,0 7,2 62,0 680,0
fasole boabe 23,0 47,1 1,7 303,0
mazare 21,5 52,9 2,0 323,0
ardei gras verde 1,1 4,6 0,2 25,0
cartofi 2,1 19,1 0,2 90,0
castraveti 1,3 2,9 0,2 19,0
ceapa uscata 1,5 0,2 10,5 51,0
ciuperci 5,0 2,5 0,5 25,0
fasole verde 2,0 5,6 0,2 33,0
rosii 1,1 4,3 0,3 25,0
salata verde 2,0 3,0 0,3 22,0
varza alba 1,9 5,9 0,2 33,0
lapte de vaca 3,5 4,8 3,3 67,0
iaurt 3,5 3,5 0,3 32,0
lapte praf 27,0 40,0 24,2 500,0
branza de vaci 11,0 4,0 1,7 100,0
branza de burduf 28,0 0,5 28,0 377,0
branza telemea de oaie 17,0 1,0 20,0 270,0
cascaval 25,0 1,3 27,1 336,8
carne de vaca slaba 21,0 - 3,5 118,0
carne de vaca grasa 18,5 - 16,5 227,0
carne de porc slaba 22,4 - 6,3 143,0
carne de porc grasa 15,0 - 35,0 368,0
carne de miel 18,0 - 20,0 260,0
carne de gaina 20,0 - 5,0 128,0
ficat de porc 19,0 3,0 6,0 146,2
parizer / crenvursti 10,2 - 26,8 290,0
pate de ficat 15,1 0,9 25,0 295,0
1 ou de gaina 7,0 0,3 6,0 85,5
crap 19,0 - 2,8 104,0
salau 19,4 - 0,9 88,0
bomboane ciocolata 7,0 56,4 34,0 575,0
glucoza - 77,7 - 320,0
halva 13,9 47,5 32,5 555,0
miere de albine 0,5 84,5 - 335,0
zahar - 99,9 - 410,0
unt 8,0 2,5 80,0 806,0
ulei de floarea-soarelui - - 99,9 929,0
margarina 0,5 - 82,0 766,0

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE