background img

Articole noi

Kombucco este o bautura

Sunteti bolnav si doctorii nu va pot ajuta?
Doriti un tratament natural alternativ?
Va plac produsele curative 100% naturale?
Descoperiti ce este Kombucco
Kombucco este o bautura folosita de peste 2000 de ani, cu zeci de efecte curative atribuite de mii de consumatori. Ea provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin iar conform arhivelor istorice, prima mentionare pare sa fie din Coreea antica. Cititi mai multe detalii sau aflati istoricul acestei bauturi miraculoase.
Pentru ce este utila si cine o poate consuma?
Kombucco Orientalis poate fi consumata oricand, de oricine, cu exceptia diabeticilor (contine zahar). Principiile active recomanda Kombucco Orientalis pentru cancer, boli ale sistemului digestiv, boli si probleme specifice femeilor, boli ale sistemului vascular si limfatic, matreata, apetit, imbunatatirea vederii, ajuta la reducerea dependentei de alcool, caderea parului, boli ale sistemului respirator, slabire etc. Alegeti din menu-ul din stanga pentru a citi marturii despre fiecare afectiune.
Ce spun cei care au consumat Kombucco?
Dr. Soraya Sh. din Iran este cadru medical. A publicat un articol intitulat "Kombocco inhiba cresterea celulelor maligne" in revista iraniana "Barg - e - sabs", Teheran/Iran vol. 5 (No. 25, martie 1996), paginile 18, 19 si 54. [...] "Am distribuit Kombocco printre pacienti. Au avut rezultate bune si sunt foarte satisfacuti. Kombocco a fost utila pentru vindecarea bolilor prostatei, pintenilor calcaneeni, artritei reumatoide, cancerului maduvei osoase, fibromului uterin, fibrozei pulmonare si altele. Nu am auzit nici o plangere despre Kombocco. Rezultatele folosirii tratamentului Kombocco au fost suficient de bune pentru a-l accepta ca terapie perfecta. Si eu il folosesc zilnic." Alegeti din menu-ul din stanga pentru a citi marturii despre fiecare afectiune.
Acum puteti primi prin posta un KIT Kombucco Orientalis complet pentru a va prepara acasa aceasta minunata bautura.
AVANTAJELE ACESTUI PRODUS
- bautura curativa 100% naturala, din plante
- produs dupa o reteta de peste 2000 ani, tinuta secreta de calugarii shaolin
- produs cu aviz sanitar conform legii 100/98
- bautura vie cu enzime si fermenti naturali si gust bun asemanator socatei
- multumita sponsorilor, ne face placere sa oferim o reducere de pana la 80% pentru cei ce nu pot plati pretul integral (pensionari, studenti, orfani, persoane grav bolnave s.a.)
DISPONIBILITATE
- pretul unui kit este de 25 EURO (125 EURO cu 80% reducere)
- disponibila oriunde in tara, cu plata la primirea coletului la oficiul postal de care apartineti
- disponibila oriunde in lume cu plata prin mandat postal internatonal, Western Union sau Money Gram
- nu este necesara carte de credit pentru a putea comanda
- taxe postale: 3 EURO / kit in Romania si 10-20 EURO / KIT extern (depinde de tara).
PREZENTARE
- KIT-uri ce contin ceaiuri mixate, fermenti si enzime pentru 2 luni de terapie
- din fiecare KIT veti obtine usor 20 litri bautura Kombucco Orientalis adaugand in plus apa si zahar (sau miere)
- fiecare KIT contine instructiuni complete pentru preparare si utilizare
- greutatea unui KIT: aproximativ 1,3 kg.
GARANTIE
Fiecare KIT Kombucco Orientalis contine un "Certificat de garantie" prin care vi se garanteaza originalitatea produsului si faptul ca produsul dv. este in stare perfecta. Daca acest lucru nu se intampla aveti garantia schimbarii gratuite a produsului achizitionat de dv.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE