background img

Articole noi

PROGRAM ZILNIC RECOMANDAT DE VALERIU POPA PENTRU CEI GRAV BOLNAVI (CANCER)

PROGRAM ZILNIC RECOMANDAT DE VALERIU POPA PENTRU CEI GRAV BOLNAVI (CANCER)
(45 zile)

Ora 7.30. Terapia de ulei

La sculare, 1 lingură ulei de floarea-soarelui (poate fi şi alt ulei), se mestecă 20 min., stând în fotoliu, cu capul ţinut drept. Se scuipă uleiul în WC şi se raclează limba cu o linguriţă de plastic sau o coadă de lingură de lemn, îndepărtându-se stratul albicios-gălbui depus. Se clăteşte gura cu apă sărată (1 lingură sare/cană apă) şi se repetă raclajul limbii de 30 ori. Apoi se perie limba cu o periuţă de dinţi specială pentru acest scop.

Se pune pe foc apă în 2 vase de câte 2-3 1 şi se prepară infuziile pentru clismă şi, la femei, spălătură vaginală. Se pregăteşte apă caldă pentru igienizare după clismă.

Infuzie pentru clismă: se pun 2 linguri rostopască în 2 1 apă clocotită. Se lasă 10 min. cu capac.

Infuzie pentru vagin: 2 linguri nalbă (flori sau rădăcini). La fel, ca mai sus.

Ora 8. Terapia cu mălai

Se ia în gură o lingură de mălai şi se mestecă stând în fotoliu 10-15 min., până când începe să apară şi să se scurgă saliva. Apoi, gura se clăteşte cu apă sărată.

Ora 8.30. Clismă

Se strecoară infuzia de rostopască în irigator (temperatura se măsoară cu cotul, în dorinţa de a fi cât mai caldă) şi în poziţia genupectorală se introduce canula unsă cu ulei de măsline. După clismă, se face masaj pe burtă, în jurul ombilicului. După defecare, se face igienizarea locală.

Ora 9. Spălătură vaginală cu infuzia de nalbă-mare, cu ajutorul irigatorului

Ora 9.30. Gimnastică: sărituri pe vârfuri (100) în faţa geamului deschis, mişcând braţele ritmic şi respirând în acelaşi timp (se poate începe gradat, 10, 20... sărituri). La sfârşit, se inspiră şi se expiră rar.

Ora 10. Cura de orez

4 linguri orez nedecorticat se spală şi se lasă până la ora 11. Se face automasaj în talpă, în punctele indicate.

Ora 11. Masa 1

Orezul se înghite (boabe întregi) sau se mestecă. Apoi se consumă 1/2 1 apă distilată, timp de 1 h.

Ora 12.30. Pregătirea mesei 2

Se rad şi se amestecă cu 1 lingură de lemn: 5 linguri de grâu încolţit, 2 linguri ţelină, 2 linguri rădăcină de pătrunjel, 1 lingură gulie verde, 2 linguri sfeclă roşie, 1 lingură miere, 2 linguri mere. Desert: polen în miere.

Ora 13. Masa 2 : Cele de mai sus se servesc cu 1 lingură de lemn, timp de 1 h. Ora 14. Se pune aparatul de distilat şi se fac 2-3 1 apă distilată.

Ora 16. Masa 3: 1 cană infuzie de salvie neîndulcită (250 ml apă distilată clocotită şi 1 linguriţă salvie). Obs.: Eu recomand ca salvia să fie fiartă 1 min., pentru evaporarea uleiului volatil nociv.

Ora 18. Masa 4

• 100 g seminţe de bostan crude;
• 1 cană infuzie cimbrişor (250 ml apă distilată clocotită + 1 linguriţă plantă).

Ora 19. Se pregătesc infuziile pentru clismă şi spălătura vaginală, la fel ca dimineaţa.

Masa 5: Se rad: 0,5 kg mere ionatane sau golden (sau pere), 4 linguri ţelină, 2 linguri morcovi, 2 linguri pătrunjel, 2 linguri sfeclă roşie, 3-4 nuci, 1 lingură miere, 125 g grâu încolţit.

Ora 20. Somniferul

Se infuzează 10-15 min. coaja de la 4 mere ionatane în 250 ml apă distilată. Se îndulceşte cu 1 linguriţă rasă de miere. Apoi se consumă cojile de mere. Zeama se soarbe încet cu lingura. Totul să dureze 45 min.

Ora 21. Clisma şi spălătura vaginală.

Ora 21.30. Culcarea în pat cu geamul deschis 10 min. Apoi somnul cu geamul închis.

După 45 zile, se introduc supa de legume, apoi de fasole boabe, orez înghiţit cu 1/2 l ceai de salvie, fulgi de ovăz în supă sau ceai, orz, mei, porumb, fiert. Decoctul se bea.
Condiţii de sănătate

• Urina deschisă la culoare (galben pai), fără miros.
• 1-3 scaune (dacă se poate după fiecare masă), zilnic. Materiile fecale să fie fără miros, să nu se lipească de WC, să nu plutească deasupra apei.
• Transpiraţia să nu miroasă urât.
• Apetit normal (fără foame exagerată şi fără senzaţii de vomă).
• Nu trebuie să-ţi miroasă gura.
• Să nu ai expectoraţii multe sau alte eliminări.
• Nu trebuie să te obişnuieşti cu dureri difuze, care pot să mascheze boli.
• Să ai o stare de bună dispoziţie.
• Absenţa stărilor de somnolenţă nejustificată.
• Când te culci, să adormi imediat, iar la sculare, să te scoli imediat.
Valeriu Popa a spus că sunt 9 cauze principale care duc la îmbolnăvire. Pentru combaterea lor, recomandă: destresarea, deparazitarea, dedrogarea (alcool, tutun), dezintoxicarea, detoxifierea, imaginaţia, voinţa, somnul, respiraţia şi mişcarea.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE