background img

Articole noi

TAIEREA SUB LIMBA

TAIEREA SUB LIMBA



Este o alta terapie veche practicata in tara noastra.
De cand ne stim, am auzit de cate un batran sau o batrana la tara care taie sub limba, in special pentru „ galbinare“, adica hepatite, icter si boli ale ficatului. Insa, efectul este benefic in majoritatea bolilor. Se elimina astfel toxine ce nu pot fi indepartate pe alte cai din organism.
Sangele toxic vine din ficat, eliberandu-se astfel sistemul hepato-biliar.
Ficatul - care reprezinta farmacia organismului - isi reia, prin aceasta procedura, functiile corecte si, de aici, incep sa functioneze normal si celelalte organe de filtrare si eliminare: bila, rinichi, pancreas.
Cele doua vinisoare care sunt crestate au legatura directa cu ficatul si reprezinta un canal de deversare pentru tot ce este rau in sange.
Cand ele sunt negre (adica pline) toxinele raman in sange. Asa apar tot felul de boli.
Iritarea permanenta a celulelor de toxine, conduce la o disfunctie a ficatului, organ ce constituie o minune inchisa in el. Functia sa este atat de stabila incat il putem califica drept un organ extraordinar. In plus fata de importanta sa functie de eliminare a produsilor toxici, el ia parte in mai multe moduri la metabolismul organismului. Cand el este bolnav, corpul intreg este afectat. Atunci cand functioneaza normal, totul este cu grija transformat si filtrat de ficat. Toxinele sunt de asemenea descompuse, distruse inofensiv si eliminate. Ficatul are deci constant nevoie de o irigare buna sangvina.
Atunci cand el este atins, nu mai are capacitatea de a descompune suficient diferitele toxine, ele patrunzand astfel in circuitul sangvin, provocand o iritare cronica a tesuturilor celulare si constituind un teren propice cancerului. Deci, in primul rand, ar trebui ingrijit si curatat ficatul in lupta impotriva oricarei boli.
Revenind la terapia sus mentionata, rezultate foarte bune s-au obtinut in :
- boli ale ficatului : ciroza, icter, cancer, hepatite, steatoza (se elimina fibrina din ficat)
- cancere de orice tip
- tensiune (mica, mare, oscilanta)
- ateroscleroza
- reumatism
- boli ale rinichilor (efecte de exceptie in cazul bolnavilor care fac dializa)
- tulburari de menopauza
- acnee
- psoriazis
- boli autoimune: colagenoza, lupus
- diabet
- pancreatite
- ulcer varicos, varice, arterita, tromboflebita
- guta
- boli de nervi
- prostata
- impotenta, frigiditate
- miopie, retinopatie, cataracta
- dureri de cap
Este bine de stiut ca inainte cu doua ore de a face taierea sub limba sa mancati ceva si sa beti un ceai indulcit sau un suc dulce pentru a evita o criza de hipoglicemie. Nu se intampla nimic, insa puteti avea o senzatie de ameteala, o paloare brusca si transpiratie. Deci, nu va duceti ca la analize: nemancati si nebauti.
Pentru efect maxim si pentru curatarea cat mai completa a ficatului, se impune taierea sub limba de 3 ori in 3 luni, adica o data pe luna sau de 3 ori in maxim 6 luni.
Taierea sub limba ar trebui insotita de cura de dezintoxicare de o zi cu laxativ si ulei de masline pentru a elimina depunerile din vezica biliara si a elibera ficatul de colesterol.
Este bine ca inainte de a incepe o dieta naturista sa faceti taierea sub limba si cura de dezintoxicare. Asta inseamna peste 50% vindecare si echivaleaza cu multe zile de post negru.
Dupa ce v-ati taiat sub limba de 3 ori, este bine sa o mai faceti o data pe an, primavara, pentru intretinere.
Cura de dezintoxicare de o zi se poate repeta la inceput o data pe luna, apoi o data sau de doua ori pe an.
Cura de dezintoxicare de o zi o prezentam pe pagina urmatoare.
Atentie la conditiile igienico-sanitare in care va taiati sub limba!
Castronul in care deversati sangele trebuie sa fie de unica folosinta (el se arunca, NU se spala si NU se foloseste la alt pacient); lama cu care sunteti taiat trebuie sa fie sterila si unica (se arunca dupa folosire), iar cel care va taie trebuie sa poarte manusi sterile. Asigurati-va ca sunt indeplinite toate conditiile si nu va exista pericolul sa va infectati sau sa contactati alta boala.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE